Xbox1 5bfee2fcc9e77c0026aba64d

Aloitetaan hienolla uutisella, että voit pelata pelejä Xbox Onella ilman minkäänlaista online-sisäänkirjautumista. Lisäksi voit pelata rajattomasti offline-tilassa. Sinun on muodostettava yhteys Xbox-verkkoon kerran ladataksesi korjaustiedoston, joka poistaa aiemman DRM-käytännön, mutta sen jälkeen sinun ei tarvitse muodostaa yhteyttä uudelleen. Tietenkin luultavasti teet haluta yhteyden muodostamiseen, sillä kaikki hienoimmat ominaisuudet vaativat Xbox-verkon, mutta ne eivät ainakaan enää pakota sinua. Vaikka se ei ole järjestelmän sisäänrakennettu ominaisuus, joka pakottaisi sinut olemaan verkossa pelataksesi pelejä, pelinkehittäjillä on mahdollisuus luoda vain online-pelejä, jos he haluavat (Titanfall, Destiny, Plants vs. Zombies Garden Warfare ovat vain osa niistä toistaiseksi).

Toistaako Xbox One Blu-Ray-elokuvia?

Joo! Sinun on ladattava sovellus tätä ominaisuutta varten.

Käyttääkö Xbox One -lohko pelejä?

Ei. Xbox One -pelit toimivat aivan kuten pelit ovat aina toimineet. Voit lainata pelilevyjä ystävillesi, myydä niitä, vaihtaa niitä jälleenmyyjien kanssa, vuokrata ja kaikkea muuta, jota olemme tottuneet odottamaan fyysiseltä medialta.

Onko Xbox One -alue ilmainen?

Xbox One on aluevapaa, mikä tarkoittaa, että pelit miltä tahansa alueelta toimivat kaikilla Xbox One -konsolilla. Nyt voit tuoda kaikki näkemäsi hullut japanilaiset pelit.

Siirretäänkö Xbox-verkkotilini Xbox Oneen?

Joo. Xbox Network -tilisi ja nykyinen Xbox Live Gold -tilauksesi siirretään Xbox Oneen. Siitä tulee sama lasku. Et enää tarvitse Xbox Live Gold -tilausta käyttääksesi juhlakeskusteluja ja online-ominaisuuksia ilmaiseksi pelattavissa peleissä.

Entä gamerscore ja saavutukset, kulkevatko ne myös?

Joo. Pelaajatuloksesi ja kaikki saavutuksesi siirretään Xbox Onelle.

Onko Xbox One taaksepäin yhteensopiva Xbox 360 -pelien kanssa?

Kauan sitten vastaus tähän kysymykseen oli ei, mutta marraskuussa 2015 Xbox 360:n taaksepäin yhteensopivuus lisättiin Xbox Oneen. Jos sinulla on fyysisiä tai digitaalisia kopioita jostakin tämän luettelon peleistä, voit pelata niitä ilmaiseksi Xbox Onella. Omistamasi yhteensopivat digitaaliset pelit lisätään automaattisesti «Valmis asennettavaksi» -luetteloosi Xbox Onessa, ja levyillä olevat yhteensopivat pelit asennetaan, kun asetat levyn XONE-laitteeseen (tarvitset kuitenkin levyn toistaaksesi niitä). ).

Toimivatko Xbox 360 -lisävarusteet Xbox Onessa?

Valitettavasti ei. Koska Xbox One ei ole taaksepäin yhteensopiva Xbox 360:n kanssa, on järkevää (vaikka se on perseestä), että et voi käyttää X360-lisävarusteita. Xbox One -pelit suunnitellaan uuden Xbox One -ohjaimen käytön ympärille, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, joihin X360-ohjaimet eivät pysty, joten et todennäköisesti halua käyttää vanhoja ohjaimia joka tapauksessa. On ehdottomasti sääli, että joudut ostamaan uusia taistelukeppejä tai ohjaustarvikkeita Xbox Onelle, mutta sellainen on peliteollisuuden toimintatapa. Yksi poikkeus on, että käyttämällä erityistä sovitinta voit käyttää X360 Rock Band- ja Guitar Hero -instrumentteja Rock Band 4:ssä.

Tuleeko Xbox One -konsolin mukana kuulokkeet?

Joo. Jokaisessa Xbox One -järjestelmässä on kuulokemikrofoni, joten voit puhua ihmisten kanssa verkossa moninpelissä tai juhlakeskustelussa.

Tuleeko uusi Kinect jokaisen Xbox Onen mukana?

Alun perin kyllä, mutta vuoden 2014 ensimmäisellä puoliskolla Microsoft päätti tarjota mahdollisuuden järjestelmiin ilman Kinectiä. Voit silti ostaa Kinectin, jos haluat, ja on olemassa muutamia pakottavia syitä, miksi saatat haluta sellaisen.

Pitääkö Kinect yhdistää?

Jos et halua käyttää uutta Kinectiä, sitä ei tarvitse liittää konsoliin ollenkaan. Siinä on myös joukko tietosuojavaihtoehtoja, joten voit aina hallita, mitä se näkee tai kuulee ja mitä (jos mitään) dataa se kerää, kun se on kytkettynä. Monet Xbox Onen parhaista ominaisuuksista on rakennettu Kinectin ympärille, joten uskomme, että haluat käyttää sitä. On hienoa, että on mahdollisuus olla käyttämättä sitä ollenkaan.

Kuinka paljon Xbox One maksaa?

Tällä hetkellä järjestelmät ja niput vaihtelevat $ 299 – $ 500. Saatavilla on monia erilaisia ​​kiintolevypaketteja ja -kokoja, joten valitse itsellesi parhaiten sopiva.

Por Markus