455280053 56a2896f3df78cf7727748de 5c78093846e0fb0001d83cc7

Mitä tietää

 • Helpoin: napsauta viestiä hiiren kakkospainikkeella > valitse Liike > valitse kansio Gmail-tilistäsi.
 • Seuraavaksi helpoin: valitse viestit > pidä . painetaan Ctrl -näppäintä ja vedä merkityt viestit Gmail-tiliisi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit tuoda sähköpostisi Gmailiin toisesta sähköpostipalvelusta Windows Mailista tai Outlook for Windows 10:stä.

Tuo Windows 10 Mail Gmailiin

Viestien siirtäminen tilien välillä Windows Mailissa:

 1. Avaa sähköpostitili, joka sisältää sähköpostit, jotka haluat siirtää Gmailiin.

 2. Valitse kaikki viestit, jotka haluat kopioida Gmailiin. Paina ja pidä painettuna Siirtää -näppäintä samalla kun valitset useita viestejä kerralla. Käytä pikanäppäintä Ctrl + A valitaksesi kaikki kansiossa olevat sähköpostit.

  Valitse kaikki viestit, jotka haluat kopioida Gmailiin Windows Mailissa.

 3. Paina ja pidä painettuna Ctrl -näppäintä ja napsauta ja vedä korostettuja viestejä Gmail-tilisi päällä vasemmassa ruudussa, jolloin näkyviin tulee luettelo kansioista. Laita viestit valitsemaasi Gmail-kansioosi. Jos et pidä Ctrlsähköpostit siirretään Gmailiin kopioimisen sijaan.

  vedä postilaatikkoon

 4. Toinen tapa kopioida sähköpostit Gmailiin on klikata merkittyä viestiä hiiren oikealla painikkeella ja valita Liikeja valitse sitten kansio Gmail-tilistäsi.

  Siirrä kansioon

Jos kaikki Gmailiin tuomasi viestit on merkitty lukemattomiksi, voit merkitä ne nopeasti luetuiksi, jotta ne eivät sotke Gmail-tiliäsi.

Tuo Outlook for Windows 10 Mail Gmailiin

Viestien siirtäminen tilien välillä on sama Outlookissa, mutta käyttöliittymä on hieman erilainen:

 1. Avaa sähköpostitili, joka sisältää sähköpostit, jotka haluat siirtää Gmailiin.

  Avaa sähköpostitili, joka sisältää sähköpostit, jotka haluat siirtää Gmailiin Outlookissa.

 2. Valitse kaikki viestit, jotka haluat kopioida Gmailiin. Paina ja pidä painettuna Siirtää -näppäintä samalla kun valitset useita viestejä kerralla. Käytä pikanäppäintä Ctrl + A valitaksesi kaikki kansiossa olevat sähköpostit.

  Valitse kaikki viestit, jotka haluat kopioida Gmailiin Outlookissa.

 3. Paina ja pidä painettuna Ctrl -näppäintä ja napsauta ja vedä sitten merkittyjä viestejä Gmail-tilisi alla olevaan kansioon vasemmassa ruudussa. Jos et pidä Ctrlsähköpostit siirretään Gmailiin kopioimisen sijaan.

  siirtää viestit kansioon

 4. Toinen tapa kopioida sähköpostit Gmailiin on klikata merkittyä viestiä hiiren oikealla painikkeella ja valita Liike > Kopioi kansioonja valitse sitten kansio Gmail-tilistäsi.

  kopioi kansioon - kontekstivalikko

Miten tämä toimii?

Jos haluat siirtää sähköpostit muista tileistä Gmailiin, sinun on ensin määritettävä molemmat tilit valitsemassasi sähköpostiohjelmassa (esim. Windows Mail tai Outlook). Muista käyttää Gmailin IMAP-asetuksia, kun määrität tilin. Voit myös luoda Gmailiin uuden kansion vain tuoduille viesteillesi. Niin kauan kuin Gmail-tilisi on määritetty kommunikoimaan Gmailin IMAP-palvelimen kanssa, kaikki mitä teet Gmaililla tietokoneellasi, synkronoidaan verkkoversion kanssa. Tämän seurauksena kaikki muista tileistäsi Gmailiin kopioimasi sähköpostit ladataan Gmailin online-versioosi. Kun seuraavan kerran luet Gmail-viestisi Gmail-mobiilisovelluksesta tai -sivustosta, näet samat viestit, jotka oli aiemmin tallennettu vain Outlookiin tai Windows Mailiin. Vaikka se ei ole yhtä sujuvaa, vaihtoehtoinen tapa on käyttää Thunderbirdia. Tätä varten sinun on ensin tuotava viestit Outlookista tai Windows Mailista Thunderbirdiin ja kopioitava sitten Thunderbird-viestit Gmailiin. Sen lisäksi, että kopioit manuaalisesti kaikki uudet viestit Gmailiin aina, kun ne saapuvat, voit myös määrittää sähköpostiohjelman lähettämään viestit automaattisesti edelleen Gmailiin tai määrittää Gmailin tarkistamaan sähköpostit muilta tileiltäsi. Jos sinulla on Outlookissa viestejä, jotka haluat kopioida Gmailiin, sinun tarvitsee vain valita ne ja kopioida ne Gmail-tilillesi.

Por Markus