how to import photos from iphone to windows 10 e9a03a37b63b4d59b62b9cce54f6172b

Tässä artikkelissa esitetään helpoimmat tavat tuoda valokuvia iPhonesta tietokoneeseen pilvitallennuspalvelujen, Windows 10 Photos -sovelluksen, File Explorerin sekä sähköposti- ja viestisovellusten avulla. Tietysti voit myös siirtää valokuvia iPhonesta Maciin.

Tuo valokuvia iPhonesta PC:lle OneDriven avulla

Ylivoimaisesti helpoin tapa ladata valokuvia iPhonesta tietokoneelle on käyttää pilvipalvelua, kuten Microsoftin OneDrivea. Alkuasennuksen jälkeen tämä menetelmä antaa iPhonesi synkronoida kaikki iPhone-kuvasi ja -videosi automaattisesti Windows 10 -tietokoneeseesi langattomasti, joten sinun ei tarvitse huolehtia kaapeleiden kytkemisestä tai tiedostojen manuaalisesta kopioimisesta.

 1. Kun olet asentanut OneDrive-sovelluksen iPhoneen, avaa se ja napauta Salli pääsy kaikkiin kuviin. OneDrive asentuu automaattisesti useimpiin Windows 10 -laitteisiin, joten sinun ei tarvitse ladata sitä tietokoneellesi.

 2. Kirjaudu OneDriveen samalla Microsoft-tilillä, jota käytät Windows 10 -tietokoneessa, ja napauta profiilikuvaasi vasemmassa yläkulmassa. Saatat olla automaattisesti kirjautunut OneDriveen, jos käytät iPhonessasi muita Microsoftin palveluita tai sovelluksia, kuten Microsoft Teamsia tai Wordia.

 3. Napauta asetukset.

 4. Napauta Kameran lataus.

 5. Napauta kytkintä saadaksesi . mahdollistaa Kameran lataus ominaisuus.

 6. Sammuta Mobiiliverkon käyttö jos haluat tallentaa dataa ja ladata mediaa ollessasi yhteydessä wifi-verkkoon. Vaihtaa Tallentaa videoita jos haluat, että iPhonellasi tallentamasi videot siirretään myös tietokoneellesi.

  Kameran latausasetukset iPhonen OneDrive-sovelluksessa.

 7. Jos valokuvasi ja videosi on valittu, ne pitäisi nyt ladata Microsoftin OneDrive-palvelimille. Ne ladataan sitten yhdistettyyn Windows 10 -laitteeseen, kun se on päällä ja yhdistetty Internetiin. Ladatun median pitäisi olla saatavilla Levy > Kuvia > Kameran rulla -kansioon tietokoneellasi, kun synkronointi on valmis.

Vaikka OneDrive on hyödyllinen, koska siihen on esiasennettu Windows 10 -käyttöjärjestelmä, monet muut pilvipalvelut, kuten Dropbox, tarjoavat myös kameran latausominaisuuksia mobiilisovelluksistaan, jotka toimivat pitkälti samalla tavalla.

Lataa valokuvia iPhonesta tietokoneeseen Photos-sovelluksella

Toinen yleinen tapa tuoda valokuvia iPhonesta Windows 10:een on käyttää alkuperäistä Windows 10 Photos -sovellusta. Aluksi se voi kuitenkin olla hieman hankalaa, sillä sinun on ladattava ja asennettava iTunes-sovellus ja rekisteröitävä iPhone iTunesiin, ennen kuin tietokoneesi voi lukea iPhonesi tallennustilan sisältöä. Näin siirrät valokuvia iPhonesta tietokoneeseen Windows 10 Photos -sovelluksen avulla.

 1. Jos et ole vielä tehnyt niin, lataa ja asenna ilmainen iTunes-sovellus Windows 10 -laitteeseesi, liitä iPhone tietokoneeseen USB:n kautta iTunesin ollessa auki ja rekisteröi älypuhelimesi näytön ohjeiden mukaisesti. Sinun tarvitsee tehdä tämä iTunes/iPhone-asennus vain kerran.

 2. Avaa Windows 10 Photos -sovellus.

 3. Klikkaus Tuonti.

  Windows 10 Photos -sovellus.

 4. Klikkaus Yhdistetystä laitteesta.

  Tuo Windows 10 Photos -sovellus yhdistetystä laitteesta.

  Jos saat virheilmoituksen Kuvissa, avaa iTunes uudelleen ja varmista, että olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi.

 5. Kuvat-sovellus alkaa etsiä iPhonesta mediaa, jonka voit siirtää tietokoneellesi.

  Windows 10 Photos -sovellus, joka tuo valokuvia iPhonesta.

  Voi kestää muutaman minuutin, ennen kuin sovellus löytää valokuvat ja videot iPhonessasi. Kun se havaitsee muutaman ensimmäisen, se skannaa nopeasti loput.

 6. Valitse kaikki iPhonessasi olevat valokuvat, jotka haluat kopioida Windows 10 -laitteeseen.

  iPhone-kuvat siirretään Windows 10 -tietokoneeseen.

  Jos haluat poistaa ne iPhonesta sen jälkeen, kun ne on kopioitu tietokoneellesi, valitse vieressä oleva valintaruutu Poista alkuperäiset kohteet tuonnin jälkeen.

 7. Kun olet valmis aloittamaan siirron, napsauta Tuonti.

  iPhone-kuvat tuodaan tietokoneeseen.

 8. Kun valokuvasi on siirretty iPhonesta tietokoneellesi, näet viestin, jonka mukaan prosessi on valmis.

  iPhone-kuvat on nyt siirretty Windows 10 -tietokoneeseen.

  Viestissä näkyy linkki kuvien sijaintiin tietokoneellasi, jonka avulla voit katsella niitä Windows 10:n File Explorerilla, mutta Kuvat-sovellus listaa myös kaikki tuomasi mediat.

Kuinka siirtää valokuvia iPhonesta tietokoneeseen File Explorerin kautta

Jos et pidä Valokuvat-sovelluksen käytöstä, voit myös ladata kuvia iPhonesta tietokoneellesi käyttämällä tavallista Windows 10 File Explorer -työkalua, jota käytät tavallisesti laitteesi kansioiden selaamiseen. Kuten yllä oleva valokuvasovellusmenetelmä, sinun on ladattava ja asennettava ilmainen iTunes-sovellus ja yhdistettävä iPhone siihen, ennen kuin Windows 10 -laitteesi voi lukea älypuhelimesi sisältöä. Kun olet asentanut ja määrittänyt iTunesin, avaa File Explorer, johon pääset Käynnistä-valikon Asiakirjat-linkistä ja navigoi Tämä PC > Apple iPhone > Sisäinen muisti > DCIM päästäksesi kuviisi ja videoihisi.

Tuodut iPhone-kuvat Windows 10 File Explorerissa.

iPhone-kuvasi voivat olla useissa kansioissa, mutta sinun tarvitsee vain löytää haluamasi valokuvat ja kopioida ne toiseen kansioon Windows 10 -tietokoneellasi.

Windows 10 Explorer iPhone-kuvilla.

Tuo kuvia iPhonesta Windows 10:een sähköposti- ja viestisovellusten avulla

Jos et ole pilvipalvelujen ystävä tai et halua ladata lisäsovelluksia, voit silti siirtää valokuvia iPhonesta tietokoneelle sähköpostitse vanhanaikaisesti. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa sähköposti iPhonellasi, lisätä siihen valokuvasi, lähettää sähköposti itsellesi ja tarkistaa sähköpostisi Windows 10 -tietokoneellasi. Voit lähettää sähköposteja samaan sähköpostiosoitteeseen ja samasta sähköpostiosoitteesta. Sinun ei tarvitse huolehtia useiden tilien hallinnasta siirtääksesi valokuvasi tällä tavalla. Toinen vaihtoehto on lisätä valokuvasi keskusteluun iPhonen chat-sovelluksessa ja avata se Windows 10 -versiossa tietokoneellasi. Kun avaat keskustelun tietokoneellasi, voit ladata kaikki siinä olevat kuvat. Sovelluksista, kuten WhatsApp, Instagram ja Facebook Messenger, on ladattavissa ilmaisia ​​Windows 10 -versioita. Useimmilla palveluilla on kuitenkin myös verkkoversioita, joita voit käyttää millä tahansa selaimella.

Por Markus