Mozilla Thunderbird 31.4.0 5b83b73646e0fb0050add4fd

Mitä tietää

 • Siirry Thunderbirdissä sähköpostikansioon. Merkitse ne. Napsauta viestiä hiiren kakkospainikkeella. Valitse Kopioi > [Gmail address] > [destination folder].
 • Sinun on määritettävä Gmail IMAP-tiliksi Thunderbirdissä, jotta voit tuoda sähköpostia.

Gmail tarjoaa runsaasti tilaa, käteviä hakutoimintoja ja yleisen käytön. Voit tuoda kaiken tämän apuohjelman Mozilla Thunderbird -sähköpostiisi tuomalla sen Gmail-tiliisi.

Tuo sähköposti Mozilla Thunderbirdistä Gmailiin IMAP:n avulla

Gmail tarjoaa IMAP-käytön: protokollan, joka tallentaa sähköpostisi palvelimelle, mutta antaa sinun tarkastella niitä ja olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa ikään kuin ne olisi tallennettu paikallisesti (eli laitteellesi). Se muuttaa myös sähköpostin tuonnin yksinkertaiseksi vedä ja pudota -toiminnoksi. Viestien kopioiminen Mozilla Thunderbirdistä Gmailiin:

 1. Määritä Gmail IMAP-tiliksi Mozilla Thunderbirdissä.

 2. Avaa kansio, joka sisältää tuotavat sähköpostit.

 3. Korosta viestit, jotka haluat tuoda. (Jos haluat tuoda kaikki viestit, paina Ctrl+A tai Tehtävä+A merkitäksesi kaikki viestit.)

  Thunderbird merkityillä viesteillä

 4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella yhtä viestistä, jonka haluat kopioida.

 5. Valitse näkyviin tulevasta valikosta Kopioivalitse Gmail-osoitteesi ja valitse sitten kansio, johon haluat tuoda ne, kuten Saapuneet-kansioon.

  Mozilla Thunderbird -postilaatikko, jossa Kopioi komentoon korostettuna

 6. Voit käyttää Gmail-tiliäsi Thunderbirdin ulkopuolella varmistaaksesi, että viestisi ovat sinne, minne ne tuot.

Mikset vain välitä viestejäsi?

Voit välittää viestejä, mutta tämä tuskin on tyylikäs tai täysin toimiva ratkaisu. Viestit menettävät alkuperäisen lähettäjän, ja lähettämäsi sähköpostit eivät näytä olevan sinun lähettämiäsi. Menetät myös joitain Gmailin käteviä organisaatioominaisuuksia, kuten keskustelunäkymän, joka ryhmittelee sähköpostit samasta aiheesta.

Por Markus