artem beliaikin belart84 5CIcVvBb U8 unsplash 4480b3aed2cb40398fbc0dd08ebc17cb scaled

Mitä tietää

 • Poista linkitys siirtymällä osoitteeseen https://accounts.google.com/Logout tai valitsemalla Gmailissa profiilikuvasi ja valitsemalla Kirjaudu ulos kaikista tileistä.
 • Jos haluat poistaa liittyvän historian, valitse Poista tili kirjautumissivulla. Valitse punainen tilin vierestä – (miinus) > Kyllä, poista.

Jos sinulla on useita Gmail-tilejä ja sinun on kirjauduttava kaikkiin tileihisi samalla verkkoselaimella, voit helposti linkittää nämä tilit Lisää toinen tili -painikkeella. Gmail-tileiltäsi kirjautuminen on vieläkin helpompaa. Näin voit tehdä tämän Gmailin työpöytäversiolla, joka on käytettävissä kaikilla verkkoselaimilla.

Gmail-tilien linkityksen poistaminen

Kun kirjaudut ulos yhdeltä Gmail-tilistäsi, poistat sekä tilin että muiden siihen liittyvien tilin linkityksen. Voit aina vaihtaa tilien välillä käyttääksesi kutakin erikseen. Kuitenkin, kun kirjaudut ulos yhdestä, myös muut kirjataan ulos. Kun olet poistanut tilin linkityksen, sinun on kirjauduttava sisään seuraavan kerran, kun tarvitset käyttöoikeutta. Voit ohittaa ja suorittaa nämä kolme vaihetta yhdellä kertaa napsauttamalla tätä erityistä uloskirjautumislinkkiä. Muussa tapauksessa toimi seuraavasti:

 1. Valitse omasi profiilikuva tai hahmo näytön oikeassa yläkulmassa.

 2. Kun uusi valikko tulee näkyviin, valitse Kirjaudu ulos kaikista tileistä Pohjalla.

  Gmailin Kirjaudu ulos kaikista tileistä -painiketta

 3. Olet kirjautunut ulos Googlesta ja linkitys tiliisi on poistettu kaikissa Googlen palveluissa.

Uloskirjautuminen kirjaa sinut ulos nykyisestä tilistä ja kaikista muista siihen liittyvistä Gmail-tileistä, mikä tarkoittaa, että selain katkaisee yhteyden kaikkiin tällä hetkellä sisäänkirjautuneisiin tileihin. Kirjaudu sisään molemmille tileille mahdollistaaksesi helpon Gmail-tilin vaihtamisen.

Kuinka poistaa linkitetty tilihistoria

Kun olet kirjautunut ulos yhdistetyistä Gmail-tileistäsi, näet luettelon kyseisistä tileistä helpottaaksesi sisäänkirjautumista. Voit halutessasi poistaa tilejä tästä luettelosta.

 1. Valitse kirjautumissivulla Poista tili.

  The "Poista tili" komento Gmailin tilin valintasivulla

 2. Napsauta punaista(miinus) -painiketta sen tilin vieressä, jonka haluat poistaa.

  Gmail-tilin Poista-painike

 3. Napsauta seuraavassa ikkunassa Kyllä, poista vahvistaa.

  Gmailin "Poista tili" -vahvistusikkuna

Por Markus