focused male architect working at laptop in open plan office 728758017 5afb1895a9d4f90036961cf7

Mitä tietää

 • Valitse viesti tai kansio ja käytä pikakuvaketta SIIRTÄÄ+C. Tai valitse sähköpostit, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Merkintä > Kuten Lukea.
 • Merkitse luetuksi päivämäärän mukaan: Napsauta viestiä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Merkintä > Merkitse luetuksi päivämäärän mukaan. Anna ajanjakso.
 • Viestiketjun merkitseminen luetuksi: Valitse viesti, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Merkintä > Merkintä Lanka kuten Lukea.

Jos haluat joskus lajitella Mozilla Thunderbird Inboxisi ja muut kansiosi sen mukaan, mitä olet lukenut tai mitä et ole lukenut, voit merkitä ne kaikki luetuiksi. On olemassa nopea tapa tehdä tämä.

Merkitse kaikki viestit nopeasti luetuiksi Mozilla Thunderbirdissä

Voit nopeasti korostaa kaikki Mozilla Thunderbird -kansion viestit seuraavasti:

 1. Valitse kansio tai viesti kansiosta.

 2. Lehdistö Siirtää+C. Aiemmille versioille, kuten Mozilla Thunderbird 2 ja vanhemmat tai Netscape 3 ja aikaisemmat, Ctrl+Siirtää+C.

 3. Tai valitse kaikki sähköpostit, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Merkintä > kuten Lue.

  Merkitse luetuksi Thunderbirdissä

Tämä temppu voi olla hyödyllinen, jos sinulla on paljon viestejä kansiossa etkä ole ehtinyt lukea niitä, mutta et halua poistaa niitä tai arkistoida niitä toiseen kansioon. Merkitsemällä ne kaikki luetuiksi voit lajitella ja priorisoida saapuvat viestit, joita et ole lukenut.

Merkitse luetuksi päivämäärän mukaan Mozilla Thunderbirdissä

Voit myös valita luetuiksi merkittyjen viestien ajanjakson.

 1. Valitse viesti kansiosta.

 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Merkintä. Voit myös valita Viesti päävalikosta ja valitse Merkintä.

 3. Valitse Merkitse luetuksi päivämäärän mukaan.

 4. Merkitse viestit luetuiksi syöttämällä ajanjakso.

Merkitse keskustelu luetuksi Mozilla Thunderbirdissä

Voit myös nopeasti merkitä viestiketjun luetuksi.

 1. Valitse viestiketjusta.

 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Merkintätai valitse Merkintä -lta Viesti valikko yläreunassa.

 3. Valitse Merkitse ketju luetuksi.

Lajittele luetut/lukemattomat viestit Mozilla Thunderbirdissä

Kun avaat viestin luettavaksi Mozilla Thunderbirdissä, viestin aihe, päivämäärä ja muut tiedot muuttuvat lihavoidusta tavalliseksi kirjasimeksi. Myös vihreä pallo Lajittele lukemalla sarake muuttuu harmaaksi pisteeksi. Voit lajitella viestisi kansioon napsauttamalla linssiratkaisukuvaketta ruudun yläosassa Lajittele lukemalla sarakkeessa. Kun napsautat ensimmäistä kertaa, lukemattomat viestit sijoitetaan luettelon alaosaan ja uusimmat alareunaan. Napsauta uudelleen, niin lukemattomat viestit siirtyvät luettelon alkuun ja vanhin ylimpänä.

Palauta viestit lukemattomiksi

Jos haluat palauttaa viestit lukemattomiksi, valitse viestin vieressä oleva harmaa pallo luettelosta, jotta se muuttuu vihreäksi (eli se on lukematon). Jos haluat muuttaa viestisarjan lukemattomiksi, korosta sarja ja napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Merkintä ja Jos lukematon. Voit myös käyttää Viestit-ylävalikkoa, valitse Merkintä > Jos lukematon.

Por Markus