MacBookAirontable 57ddbf54051549e6a648359d0ddc359e

Voit käyttää suosikkisähköpostiohjelmaasi päästäksesi Mail.com-sähköpostitiliisi, mukaan lukien sen viestintäominaisuudet. Suorita asennus loppuun Mail.com IMAP -palvelimen asetuksilla.

Mail.com IMAP-asetukset

Avaa Mail.com IMAP -palvelut seuraavilla asetuksilla:

  • Mail.com IMAP-palvelimen osoite: imap.mail.com
  • Mail.com IMAP käyttäjätunnus: Sinun täysi Mail.com sähköpostiosoite (esim. henkilö@mail.com)
  • Mail.com IMAP-salasana: Sinun Mail.com salasana
  • Mail.com IMAP-portti: 993
  • Mail.com IMAP TLS/SSL vaatii: Joo

Miksi käyttää IMAP-palvelinasetuksia?

Web-pohjaiset sähköpostipalvelut, kuten Mail.com, edellyttävät verkkoyhteyttä voidakseen käyttää viestitoimintojaan. Saatat kuitenkin mieluummin käyttää tiliäsi sähköpostiohjelman, kuten Outlookin, kautta. Voit tehdä tämän luotuasi tilin sähköpostiohjelmalla. Asennusprosessi sähköpostiohjelmalla, kuten Mail.com, edellyttää, että annat palvelinasetukset, mukaan lukien IMAP tai POP sähköpostien vastaanottamista varten ja SMTP sähköpostien lähettämistä varten. Käytä lueteltuja IMAP-palvelinasetuksia päästäksesi Mail.com-viesteihin ja sähköpostikansioihin mistä tahansa sähköpostiohjelmasta tai palvelusta. Vain premium-Mail.com-tilaajilla on IMAP-käyttöoikeus tileihinsä. Ilmainen sähköpostipaketti ei tue IMAP- tai POP-protokollaa.

Etkö vieläkään voi muodostaa yhteyttä Mail.comiin?

Jos et voi lähettää sähköposteja sähköpostiohjelman kautta, se johtuu todennäköisesti siitä, että Mail.comin SMTP-palvelimen asetukset ovat väärät tai puuttuvat. SMTP-asetukset tarjoavat sähköpostiohjelmalle tiedot, joita se tarvitsee lähettääkseen sähköposteja puolestasi. Vaihtoehtoisesti voit määrittää tilisi POP-protokollan IMAPin sijaan. Tarvitset tätä varten Mail.comin POP-palvelimen asetukset. POP tarjoaa vaihtoehtoisen tavan ladata Mail.com-sähköpostit. IMAP tarjoaa kuitenkin joustavuuden käyttää sähköpostiasi mistä tahansa ja synkronoida sähköpostitilisi kaikkien laitteidesi välillä.

Por Markus