GettyImages 139402492 5a78f516119fa800378a560d

Mitä tietää

  • Ilmoita viesti verkossa: valitse postilaatikon aiheriviltä tähti. Tai paina l -näppäintä, kun katsot viestiä.
  • Valitse tähden kanssa nähdäksesi kaikki merkityt viestit.
  • Sovellus: Avaa viesti ja napauta tähti oikeassa yläkulmassa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka viesti merkitään seurantaa varten sekä Yahoo Mail -verkkoversiossa että iOS- ja Android-mobiilisovelluksessa.

Merkitse viesti Yahoo Mailissa

Jos et pysty käsittelemään uutta viestiä välittömästi Yahoo Mailissa, voit merkitä sen tähdellä tai merkitä sen, jotta et unohda sitä myöhemmin. Merkitse sähköposti Yahoo Mail -postilaatikkoosi valitsemalla tähti aiherivin vieressä.

Poista viestistä merkintä painamalla Vaihto+L. Voit tarkastella merkittyjä viestejä valitsemalla tähden kanssa Yahoo Mailin vasemmalla puolella.

Tähdellä merkitty välilehti Yahoo Mailissa

Vaikka poistaisit merkityn viestin postilaatikostasi, se säilyy tähdellä merkityssä kansiossasi. Vaihtoehtoisesti voit korostaa viestin katsellessasi sitä Yahoo Mailin pikanäppäimillä. Jos haluat tähdellä parhaillaan katselemasi viestin, paina l avain.

Merkitse viestit Yahoo Mail Basicissa ja Yahoo Mail -sovelluksessa

Yahoo Mailin mobiiliversiossa et voi merkitä Saapuneet-kansion viestejä tähdellä. Valitse ensin viesti nähdäksesi sen ja napauta sitten tähti oikeassa yläkulmassa.

Tähtikuvake Yahoo Mail Android -sovelluksessa

Yahoo Mail Basicissa voit merkitä Saapuneet-kansion viestit tähdellä. tähdellä merkittyjä viestejä ei kuitenkaan voi tarkastella.

Por Markus