hero 4068650 1 5c925bf9c9e77c0001ff0bc1

Swagtron Swagboard

Mitä me pidämme?

 • Tiukat käännökset
 • Vakaa suuremmilla nopeuksilla

Mistä emme pidä

 • Tyyris
 • Vähimmäisalue
 • raskas

Swagtron Swagboard T1:ssä on hintalappu, johon pitäisi mahtua paljon enemmän, mutta jättää sen sijaan paljon toivomisen varaa.

3.5

Swagtron Swagboard T1

Swagtron Swagboard

tässä artikkelissa

Tässä arvosteltu tuote on pääosin loppunut varastosta tai sen valmistus on lopetettu, mikä näkyy tuotesivujen linkeissä. Olemme kuitenkin pitäneet arvostelun julkaistuna vain tiedoksi.

Ostimme Swagtron Swagboard T1:n, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Sähköpolkupyöristä hoverboardiin kuluttajat hyötyvät täysimääräisesti hyllyille saapuvien kehittyneiden ajettavien laitteiden äkillisestä lisääntymisestä. Swagtron Swagboard T1 on yksi tällainen hoverboard, joka vetoaa paikasta toiseen vakailla ja herkästi reagoivilla säätimillä. Testasimme äskettäin Swagtron Swagboard T1:tä Portlandin kaduilla Oregonissa nähdäksemme, oikeuttaako sen suhteellisen lyhyt kantama korkean hinnan.

Muotoilu: Ei mitään liian näyttävää

Swagboard T1 sisältää kohtuullisen määrän vaniljaa, ja uskaltaa sanoa, tylsää muotoilua melko kovalla hinnalla. Vaikka monissa uudemmissa malleissa on edistykselliset LED-valosarjat edessä, takana ja jopa pyöränkaareissa, Swagboard pitää nämä valot minimissä. Yksikön etuosassa on ajovalopari, joissa kussakin on 8 sinistä LED-valoa, jotka valaisevat edessä olevan tien. Kaksi liukumatonta, uurrettua jalkatyynyä tarjoavat tukevan otteen käytön aikana, ja kannen keskellä olevan akun ilmaisimen avulla ratsastajat voivat mitata akun käyttöikää maastossa. Kummallista kyllä, Swagboard T1 näyttää melkein identtiseltä MegaWheels Hoverboardin kanssa, joka on tällä hetkellä saatavilla vain murto-osalla hinnasta (123 dollaria).

Ilman Bluetooth-kaiutinta, sovellusta ja melko perinteistä rakennetta laite ei kirjaimellisesti tee mitään erottuakseen kilpailijajoukosta. Ainoa todellinen fyysinen ero saatavilla olevien värien lisäksi on lokasuojan muotoilu. Swagboard T1:n lokasuojat nousevat nopeasti kanteen peittäen 6,5 tuuman renkaiden yläosan ja paljastavat renkaan etu- ja takaosan. Tämän ansiosta renkaat toimivat puskureina minimoiden kulumisen ja iskujen tiukassa käännöksessä. Tämä saattaa kuulostaa epäolennaiselta suunnittelupisteeltä, mutta kannen alapuolella oleva paljas nauha tekee ihmeitä herkän maalipinnan säilyttämisessä. Yksi huomionarvoinen asia on, että yli 20 kiloa painava Swagboard on valtava raaka. Ilman kahvaa tai jopa aukkoa kannen alla helpottamaan tarttumista, tämä laite voi olla melkoinen taakka vetää käyttökertojen välillä, eikä se yleensä sovellu kannettavaksi.

Asennusprosessi: Swagboard on valmis rullaamaan, mutta ota se rauhallisesti

Swagboard T1:n asetukset ovat vähäiset, kun laite on ladattu täyteen. Oppimiskäyrä on jyrkkä, kun ajetaan hoverboardilla ensimmäistä kertaa, ja aloittelijoiden tulisi harjoitella istuimen tai oviaukon vieressä vakauttamisen helpottamiseksi. Ei ole huono idea pyytää toista henkilöä auttamaan sinua nousemaan hoverboardille ja pois sieltä muutaman ensimmäisen kerran.

Swagtron Swagboard

Kun ratsastaja tuntee olonsa mukavaksi hoverboardilla, on tärkeää harjoitella perusratsastustaitoja optimaalisissa olosuhteissa. Tasainen, kiinteä sisäpinta on ihanteellinen oppimisprosessin aikana. Kun eteenpäin-, taaksepäin- ja suunnanmuutokset on hallittu, ota tämä Swagboard T1 mukaan tielle. On luultavasti fiksu idea sijoittaa myös kypärään ja suojatyynyihin. Koska, kuten opimme, putoat, jos ajat hoverboardilla pitkän aikaa. Luota meihin. Opimme sen kovalla tavalla useita kertoja.

Suorituskyky: vakio huippunopeus, mutta pieni toimintasäde

Yksi asia, jonka huomasimme äskettäin hoverboard-testauksessamme, on se, kuinka epävakailta jotkut hoverboardit tuntuvat jopa nopeuksilla, jotka ovat selvästi alle ilmoitettua huippunopeutta. Tämä tunne muistuttaa oudosti nopeuden heilahteluja, joita monet rullalautailijat kokevat laskeutumisissa. Tämän seurauksena hoverboard-ajajat saattavat joutua ajamaan paljon hitaammin kuin he saattavat haluta turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi. Iloisesti näin ei ollut Swagboard T1:n tapauksessa, ajoimme säännöllisesti täydellä nopeudella 8 mailia tunnissa (mph) tasaisesti. Hoverboard käsittelee yhtä tasaisesti 4 mph:ssa kuin 8 mph:ssa ilman pienintäkään huojuntaa jalkojen alla. Kaksialustaisen suunnittelun ansiosta jokainen pyörä toimii toisistaan ​​riippumatta. Tämän ansiosta ajajat voivat tehdä tiukkoja käännöksiä ja navigoida kapeimmillakin käytävillä helposti. Swagboard T1 on kuitenkin varmasti tarkoitettu vain ihanteellisimmissa tieolosuhteissa ajamiseen, sillä jalkakäytävän pienimmät pikkukivi tai halkeama voivat helposti aiheuttaa katastrofin ajajille, kuten myös hoverboardin koskematon maalaus.

Swagtron Swagboard

Lisäksi kokonaisajo on hieman kuoppaisella puolella, jopa synteettisellä kumipinnalla. Isommat kumirenkaat auttaisivat varmasti iskunvaimennusta ja lisäämään pitoa, mutta markkinoilla on taas malleja, joissa on nämä ominaisuudet niin taipuville. Kuten monet pienemmät rengasmallit, Swagboard T1 on enemmän sisäajoneuvo kuin todellinen monimaastotauti, mutta se käsittelee hyvin päällystetyt pinnat asiantuntevasti. Ole varovainen siirtäessäsi pinnoilta toiselle, varsinkin sellaisilla pinnoilla, joilla on paksummat betonireunat.

Akku: älä mene liian kauas kotoa

Olemme testanneet sähköpolkupyöriä, sähköisiä maastopyöriä, sähkörullalautoja ja itsetasapainottavia skoottereita, ja jos kaikista näistä tuotteista päästään yksimielisyyteen, se on huomattavasti liioiteltua kantama-arviot. Valitettavasti Swagboard T1 ei ole erilainen. Vaikka Swangtron väittää, että Swagboard T1:n toimintasäde on 18 mailia, emme ole koskaan matkustaneet yli 4 mailia yhdellä latauksella. Lisäksi akun lukema alkoi itse asiassa vilkkua punaisena ja piippaa kolmen mailin merkin ympärillä.

Hoverboard-markkinat ovat juuri nyt liian kilpailukykyisiä, jotta tämä hintalappu järkeistyy tämän tylsän teknisen tiedotteen rinnalla. Joka tapauksessa, me jatkoimme hölmöilyä vielä kilometriä (jatkumaton vinkuminen jalkojen alla). Ainakin on tärkeää huomata, että edes tämän viimeisen mailin aikana ei havaittu voiman heikkenemistä edes jyrkemmillä rinteillä. Kuten testaamassamme MegaWheels-mallissa, akun ilmaisin on melkein hyödytön olla täysin tylsä. Pieni akun muotoinen valo vilkkuu keltaisena latauksen aikana ja muuttuu sitten vihreäksi osoittaen, että hoverboard on ladattu täyteen, ja vilkkuu punaisena, kun akku on vähissä tai vähissä.

Swagtron Swagboard

Valitettavasti keskitietä ei ole, ja ilmaisin on joko täysin vihreänä tai vilkkuvana punaisena, mikä tarkoittaa, että ei ole mitään tapaa kertoa, onko lataus täynnä vai pyöritkö savun päällä. Kuten minkä tahansa ovela ajettavan pyörän kohdalla, kilometrimääräsi mittaa muutaman ensimmäisen kierroksen, ja kun sinulla on käsitys latauksen kantamasta, tiedät milloin sinun on käännyttävä.

Hinta: Hintalappu, jota on vaikea perustella

250 dollarilla Swagtron Swagboard T1 on ehdottomasti noussut edullisempien kilpailijoiden yläpuolelle, joiden hinta on alle 150 dollaria. Suoraan sanottuna tämän hintalapun järkeistäminen on tällä hetkellä hieman vaikeaa. Yhä useammat mallit sisältävät kaiuttimet, tukevammat pyörät vakautta varten ja runsaasti tilaa personointiin. Joissakin sovellusten kanssa yhteensopivissa malleissa ratsastajat voivat mukauttaa LED-valaistusta lisää personointia varten. Vertailun vuoksi, Swagtron tarjoaa tällä hetkellä Viben sekä tällä sisäänrakennetulla Bluetooth-kaiuttimella, mukana tulevalla sovelluksella että ohuemmilla LED-valoilla hintaan 200 dollaria. Ilman Bluetooth-kaiutinta tai -sovellusta ja melko perinteistä rakennetta Swagboard T1 -yksikössä ei kirjaimellisesti ole mitään puettavaa. joutua kilpailevaan joukkoon.

Swagboard T1 vs. MegaWheels Hoverboard

Yhdessä vaiheessa ihmiset saattoivat valita vain kourallisen hoverboard-merkkien ja -mallin välillä. Nyt Amazonissa on valittavana sivu toisensa jälkeen tarjouksia, mikä sopii erinomaisesti kuluttajille hoverboardin metsästykseen, mutta tässä prosessissa on kyse vertailevien tuotetietojen mittaamisesta. Ajettavan, erityisesti hoverboardin, ostamisessa on kyse kullekin kuluttajalle sopivan paikan löytämisestä käytön ja tarpeiden mukaan.

Kuten monet pienemmät rengasmallit, Swagboard T1 on enemmän sisäkäyttöön tarkoitettu ajoneuvo kuin todellinen monimaastoryöstäjä, mutta se pystyy käsittelemään hyvin päällystettyjä pintoja asiantuntevasti. Kuten mainittiin, Swagboard näyttää melkein identtiseltä MegaWheels Hoverboardin kanssa 230 dollarista (MSRP) LEDien kokonaismäärään ja jopa ajovalojen muotoon. Ilman tarkkaa silmää tai kolminkertaista otetta näitä kahta mallia on mahdoton erottaa värimaailman ulkopuolella. Vaikka Swagboard T1 onnistui kaksinkertaistamaan MegaWheels Hoverboardin latauksen ajomäärän testissämme, MegaWheels-mallissa on Bluetooth-kaiutin makeutusaineena. Lue lisää arvosteluja parhaista netistä ostettavista hoverboardeista.


Lopullinen tuomio

Ei tarpeeksi ominaisuuksia oikeuttamaan hintaa.Laitteelle, jossa on vähän LED-valoja, ei Bluetooth-kaiutinta tai Bluetooth-yhteyttä, Swagboard T1 tarjoaa vain kantaman ja ajon. Hoverboard-markkinat ovat juuri nyt liian kilpailtuja, jotta 250 dollarin hintalappu voitaisiin järkeistää tämän tylsän teknisen tiedotteen vieressä.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Swag board T1

 • Tuotteen merkki:

  Swagtron

 • Hinta

  280,00 dollaria

 • Paino

  22 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  23x4x7 tuumaa.

 • Ratsastajan enimmäispaino

  220 kiloa.

 • Ratsastajan vähimmäispaino

  44 kiloa.

 • Arvioitu alue

  7-12 mailia

 • Pyörät

  6,5 tuuman kumirenkaat

 • huippunopeus

  8 mph

 • Latausaika

  Alle kaksi tuntia

Por Markus