Ion TailgaterPlus KaraokeMachine HeroSquare a7190e00291c4105830fbea3d8c51296

ION Audio Tailgater Plus

Mitä me pidämme?

 • kevyt
 • Helppo asentaa
 • Bluetoothin kantama on jopa 30 metriä
 • Basson vahvistin tuottaa voimakkaan basson
 • Akun käyttöikä kestää yli 24 tuntia
 • AM/FM-toiminnot
 • USB-portti mahdollistaa jatkuvan latauksen älypuhelimella tai tabletilla

Mistä emme pidä

 • Ei SD-kortin sisääntuloa
 • Tuotteessa on vain yksi kantokahva

ION Tailgater Plus on tehokas äänenvoimakkuus, joka tuottaa tuntikausia ylivertaista ääntä, jonka voit ottaa mukaasi liikkeelle.

4.5

ION Audio Tailgater Plus

ION Audio Tailgater Plus

tässä artikkelissa

Ostimme ION Audio Tailgater Plusin, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

Oletko valmis seuraavaan isoon hittiin kesäjuhlissasi, kokkailussa tai urheilutapahtumassa? Älä etsi kauempaa kuin ION Tailgater Plus – saat voimakkaan äänen, jonka voit ottaa mukaasi liikkeelle. Testasimme äskettäin tätä mallia nähdäksemme, kuinka se vertaa kilpailijoita. Arvioimme asennuksen, äänenlaadun, akun keston ja painon nähdäksemme, miltä se kuulostaa ja miten se toimii tiellä.

ION Audio Tailgater Plus

Muotoilu: sileä ja kestävä

Ion tuottaa erinomaisen äänen hyvin tehdyssä, kompaktissa kannettavassa kaiuttimessa, joka sopii täydellisesti ulkoiluun ja äänentoistoon tien päällä. Ilman laatikkoa tämä Bluetooth-kaiutin on hieman yli jalan pitkä ja noin puolet keskimääräisestä juomajäähdyttimestäsi. Se on päällystetty kestävällä mattamustalla materiaalilla, mikä tekee siitä ihanteellisen ulkokäyttöön. Tailgater Plus on nykyajan miehen boombox, joka tarjoaa valikoiman vaihtoehtoja äänen toistamiseen ja vahvistamiseen. Eteenpäin olevassa ohjauspaneelissa on seitsemän painiketta ja kaksi säätönuppia äänen ja mikrofonin hallintaa varten.

Sen minimaalinen, kestävä muotoilu, Bluetooth-yhteys, tuntikausia kestävä akku ja erinomainen äänenlaatu tekevät siitä arvon kaikille urheilu- tai ulkoilun harrastajille.

ION Audio Tailgater Plus

Asennusprosessi: vain kytke ja käytä

ION Tailgater Plusin asennus on yksinkertaista ja kestää vain muutaman minuutin. Pakkauksesta löydät yksinkertaisen käyttöohjeen, latauskaapelin, Tailgater Plus -laitteen ja langallisen mikrofonin. Liitä Tailgater ladataksesi akun, kytke mikrofoni, säädä äänenvoimakkuutta ja olet valmis.

Suorituskyky: Suuri ääni pienessä paketissa

Tailgater Plusin avulla voit yhdistää musiikkisi helposti Bluetoothin tai vanhempien laitteiden kautta sisäänrakennetun ⅛-tuuman äänitulon avulla. Se toimii minkä tahansa tavallisen laitteen kanssa, jonka voit yhdistää aux-liitännän kautta, ja minkä tahansa puhelimen tai tabletin Bluetooth-suoratoistoominaisuuden kanssa. Vaikka Tailgater Plus on suhteellisen pieni, se tuottaa yllättävän voimakkaan äänen 50 watin vahvistimen ja kaksisuuntaisen kaiuttimen kautta, jossa on sisäänrakennettu 6,5 tuuman subwoofer. Napauta lepoohjelman aikana «Bass Booster» -painiketta saadaksesi basson todella kohoamaan, tai laske äänenvoimakkuutta ja lisää mikrofonia pelin sisäisiä ilmoituksia varten.

Vaikka Tailgater Plus on suhteellisen pieni, se tuottaa yllättävän voimakkaan äänen.

ION Audio Tailgater Plus

Liitettävyys: Vaikuttava Bluetooth-tuki

Yhdistä Bluetooth-laitteesi tämän kaiuttimen kanssa ja koe kristallinkirkas ääni jopa 100 metrin päässä laitteesta. Testasimme äskettäin tätä mallia asunnossamme ja saimme erinomaisen äänenlaadun kaikkialla huoneen kehällä. Parasta tässä kaiuttimessa on, että voit ohjata ääntä etänä tai kytkeä laitteen USB-porttiin pysyäksesi ladattuna ja säätää musiikkiasetuksia etupaneelin säätimestä. Pidämme mallista, jossa on vaihtoehtoja.

ION Audio Tailgater Plus

Mikrofonin laatu: Kristallinkirkas

ION Tailgater Plus on varustettu yhdellä vakiomikrofonilla, joka voidaan liittää suoraan laitteeseen. Vaikka tämä kaiutin ei ole pelkästään karaokelaite, mikrofoni tuottaa täydellisen äänen ja mahdollisuuden säätää ääntä lennossa.

Hinta: kiinteä arvo

ION Tailgater plus vähittäismyyntihinta on noin 120 dollaria, ja se on melko hyvässä kunnossa. Sen minimaalinen, kestävä muotoilu, Bluetooth-yhteys, tuntikausia kestävä akku ja erinomainen äänenlaatu tekevät siitä arvon kaikille urheilu- tai ulkoilun harrastajille.

Ion Tailgater PLUS vs ION Audio Talgater Flash

Jos etsit lisäominaisuuksia erinomaisen Bluetooth-yhteyden ja kovan äänen lisäksi, harkitse ION Audio Tailgater Flashia. Kuten Plus, tämä malli tarjoaa upean äänen, mutta myös vaikuttavan valoshown. Siinä yhdistyvät ION Tailgater Plusin toiminnot modernin karaokekoneesi toimintoihin. Jos ylimääräiset kellot ja pillit eivät ole sinua varten, pysy ION Tailgater Plusissa. Suurin ero näiden kahden mallin välillä on LED-valonäyttö, mutta Flash maksaa 180 dollaria enemmän kuin Plus. Plus on paljon parempi hinta-laatusuhde kaikille, jotka arvostavat ääntä ja kestävyyttä ennen kaikkea.


Lopullinen tuomio

Erinomainen kestävyys ja erinomainen ääni.Tailgater Plus on yksi ION Speakersin tarjoamista vahvimmista edullisista malleista. Sen 120 dollarin vähittäishinta ja 50 tunnin akunkesto tekevät siitä varastamisen ja erinomaisen sijoituksen, joka lisää kaikkiin juhliin, peliin tai ulkoilmatoimintoihin.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  Audio Tailgater Plus

 • Tuotteen merkki:

  IONI

 • Hinta

  120,00 dollaria

 • Paino

  13 kiloa.

 • Tuotteen mitat

  9 x 13,5 x 12,6 tuumaa.

 • Väri

  musta

 • Tulot/lähdöt

  AUX, USB

Por Markus