GettyImages 1062204468 b4b8e42343d94924bec6bf3ba073a04b

Ring Doorbell on älykäs ovikello, joka hälyttää puhelimeesi tai mobiililaitteeseen, kun joku on ovella, jotta voit nähdä vieraita ja puhua heidän kanssaan ovea avaamatta. Vaikka Ring-ovikello on melko yksinkertainen, ei ole harvinaista, että ongelmia ilmenee. Tässä on joitain Ring Doorbellin vianetsintävinkkejä.

Syyt, miksi ovikello on offline-tilassa tai ei toimi

Jos Ring Doorbell on offline-tilassa, se ei voi muodostaa yhteyttä Ring-sovellukseen ja suorittaa toimintoja, kuten käyttää kameraa nähdäkseen, kuka on ovella. Jos Ring Doorbell menee offline-tilaan, se johtuu usein Wi-Fi-ongelmasta. Muita yleisiä syitä, miksi Ring Doorbell voi siirtyä offline-tilaan, ovat:

 • Virtapiippu on irrottanut reitittimen.
 • Johto on irrotettu reitittimestä.
 • Wi-Fi-verkon salasana on vaihdettu.
 • Akku on tyhjä.
 • On ollut väliaikainen sähkökatkos.

Miksi Ring Doorbell Prossa on virtaongelmia?

Toisin kuin alkuperäisessä Ring Doorbell tai Ring Doorbell 2, Ring Doorbell Prossa ei ole ladattavaa akkua eikä se saa virtaa Ethernet-liitännästä, kuten Ring Doorbell Elite saa. Ring Doorbell Pro vaatii virtalähteen, joka syöttää 16-24 volttia. Soitetut ovikellot yhdistetään yleensä perinteisen ulko-ovikellon johtoasemaan. Riippuen siitä, kuinka usein Ring Doorbell Prota käytetään ja mitä toimintoja suoritetaan, voi tarvita enemmän tehoa. Avaa . tarkistaaksesi, onko Ring Doorbell Prossa tarpeeksi virtaa Laitteen tila Ring-sovelluksessa ja etsi jänniteasetus. jos se sanoo Hyvä tai ainakin 3.900mV Kun valitset jännitevaihtoehdon, Ring Doorbell Prossa ei ole virtaongelmia. Jos Ring Doorbell Pro toimii lyhyen aikaa ja lakkaa sitten toimimasta, voi olla virtaongelma. Tässä on joitain muita merkkejä siitä, että se ei saa tarpeeksi virtaa:

 • Wi-Fi-yhteyttä ei voi ylläpitää.
 • Sammuu satunnaisesti.
 • Jäätyy live-videon aikana.
 • Pimeänäkö ei enää toimi.
 • Alkuperäinen sisäovikello ei toimi hyvin.

Mitä tehdä, jos Ring Doorbell ei toimi?

Noudata näitä vianetsintävinkkejä:

 1. Tarkista ovikellon tila. Jos ovikello ei muodosta yhteyttä automaattisesti, tarkista Soitto-sovelluksen Laitteen tila -osa. Jos Ring Doorbell on luettelossa: Offline-tilassatarkista wifi-laitteisto ongelmien varalta.

 2. Aseta ovikellon soitto asetustilaan. Valitse Perustaa nuppi. Odota 10 sekuntia ja valitse sitten Perustaa painiketta uudelleen. Tarkista, yhdistyykö ovikello uudelleen verkkoon.

 3. Lataa ovikello. Varmista, että Ring Doorbell on ladattu oikein.

 4. Aseta akku takaisin paikalleen. Jos sinulla on Ring Doorbell 2, irrota ja aseta akku paikalleen ja tarkista, yhdistyykö ovikello uudelleen verkkoon.

 5. Lisää tehoa Doorbell Prohon. Asenna Ring Pro Power Kit tai Pro Power Kit V2 alkuperäiseen ovikelloon. Ensimmäinen edellyttää, että liität johdot sisäisestä ovikellosta virtasarjaan, mutta V2:n johdot on kytketty sarjaan, joten sinun tarvitsee vain liittää toinen pää sisäisen ovikellon etu- ja muuntaja-asemiin. Jos et ole mukava käsitellä kaapeleita, ota yhteyttä valtuutettuun sähköasentajaan Ring Doorbell Pro Power Kitin asentamiseksi.

Por Markus