nintendo hosts exclusive launch event for nintendo 3ds 110925632 5a0618a64e4f7d0036ab2e1a scaled

Mitä tietää

  • Mene TALO > Järjestelmäasetukset > Tiedonhallinta > Nintendo 3ds > Ohjelmisto.
  • Valitse poistettava peli tai sovellus ja napauta Poista.
  • Valita Poista ohjelmisto ja tallenna tiedot tai Varmuuskopioi tiedot ja poista ohjelmisto ja napauta Poista vahvistaa.

Näin voit poistaa pelejä ja sovelluksia Nintendo 3DS:stä tilan tekemiseksi tai siivoamiseksi.

Poista 3DS-pelit ja -sovellukset

Päätä, mitä haluat poistaa laitteeltasi, ja etsi sitten sovellus sovelluksesta Ohjelmisto osa asetuksista. Näin:

  1. Lehdistö Järjestelmäasetukset -kuvaketta TALO valikko (se näyttää jakoavaimelta).

  2. Napauta Tiedonhallinta.

  3. Valita Nintendo 3ds.

  4. Valitse vaihtoehto nimeltä Ohjelmistoja valitse sitten peli tai sovellus, jonka haluat poistaa 3DS:stä. Voit myös valita: lisädata poistaaksesi kaikki muut kyseisen sovelluksen tallentamat tiedot. Valita lisädata näin poistat kaikki linkitetty sovellukseen. Valitse tämä vaihtoehto saadaksesi takaisin eniten tallennustilaa.

  5. Napauta Poista kun olet valinnut poistettavan.

  6. Valitse jompikumpi Poista ohjelmisto ja tallenna tiedot tai Varmuuskopioi tiedot ja poista ohjelmisto. Jos valitset «tallenna tiedot», voit tallentaa varmuuskopion kansioon jo laitteessa tai kansioon tyhjästä. Ole erittäin varovainen, ettet puhalla tämän vaiheen yli. Jos poistat ohjelmiston luomatta varmuuskopiota, kaikki kyseisen sovelluksen tallentamat tiedot poistetaan, eikä niitä voida palauttaa varmuuskopiosta.

  7. Napauta Poista uudelleen vahvistaaksesi toiminnon.

Etkö voi poistaa 3DS-sovellusta?

Sinulla ei pitäisi olla ongelmia Nintendo 3DS:ään lataamiesi sovellusten poistamisessa. Mahdollisuus poistaa sovellus on kuitenkin rajoitettu vain tällaisiin sovelluksiin. Järjestelmäsovelluksia ja muita sisäänrakennettuja apuohjelmia ei voi poistaa Nintendo 3DS:stä. Laite vaatii tämäntyyppisiä sovelluksia, ja niiden on säilyttävä 3DS:ssä. Siksi, jos valitset yhden vaiheessa 4, huomaat pian, että et todellakaan voi poistaa sitä. Joitakin sisäänrakennettuja sovelluksia ja muita työkaluja, joita ei voi poistaa 3DS:stä, ovat Download Play, Mii Maker, «Face Raiders», Nintendo eShop, Activity Log, Nintendo Zone Viewer, System Settings ja Nintendo 3DS Sound. .

Por Markus