2021 05 25 9 04 10 964085a7e3364cc68529923f147a084a

Mitä tietää

 • Paina Windowsissa Windows-avain+PrtSc tai Windows-avain+alt+PrtScn jos haluat kaapata vain aktiivisen ikkunan.
 • Joissakin Logitechin näppäimistöissä on a Aloittaa avain Windows-näppäimen sijaan. Jos PrtSc jakaa avaimen, sinun on ehkä painettava fn+Windows-avain+PrtSc.
 • Paina Macissa Siirtää+Tehtävä+3. Lehdistö Siirtää+Tehtävä+4 tai Siirtää+Tehtävä+4+välilyönti tallentaaksesi vain osan näytöstä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit ottaa kuvakaappauksen Logitechin näppäimistöllä. Alla olevat ohjeet koskevat kaikkia Logitechin näppäimistöjä, mukaan lukien Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard.

Kuinka otat kuvakaappauksen Logitechin langattomalla näppäimistöllä?

Lehdistö . ottaaksesi kuvakaappauksen Windowsissa Windows-avain+PrtSc. Jos PrtSc jakaa avaimen toisen painikkeen kanssa (kuten Lisää, Napauta tai Poista), sinun on ehkä napsautettava . painaa fn+Windows-avain+PrtSc. Jos haluat kaapata vain aktiivisen ikkunan, käytä Windows-avain+alt+PrtSc. Lehdistö . ottaaksesi kuvakaappauksen Macilla Siirtää+Tehtävä+3. Voit myös painaa Siirtää+Tehtävä+4 valitaksesi sen näytön osan, jonka haluat kaapata, tai paina -painiketta Siirtää+Tehtävä+4+välilyönti tallentaaksesi tietyn näytön elementin (kuten valikon tai sovelluksen). Näet kaikki kuvakaappausvaihtoehdot, mukaan lukien näytön tallentimen, painamalla Siirtää+Tehtävä+5. Joissakin Logitech-näppäimistöissä Windows-näppäintä edustaa Aloittaa näppäin (Fn ja Alt välissä).

Kuinka tulostat näytön Logitechin langattomalle näppäimistölle?

Kamerakuvake voi edustaa Print Screen -näppäintä (usein lyhenne PrtScr tai PrtSc). Siinä voi olla erityinen näppäin tai se voi jakaa jonkin näppäimistön yläosassa olevista toimintonäppäimistä. Jos haluat yhdistää PrtSc-komennon uudelleen, voit yhdistää Windowsin näppäimistön uudelleen ja luoda mukautettuja kuvakaappauspikakuvakkeita.

Mihin kuvakaappaukseni on tallennettu?

Avaa Windowsissa File Explorer ja siirry kohtaan Tämä PC > Kuvia > Kuvakaappauksia nähdäksesi kuvakaappauksiasi. Macissa kuvakaappaukset tallennetaan työpöydälle. Jos haluat lisäasetuksia, käytä Windowsin katkaisutyökalua tai kolmannen osapuolen näytön tallennusohjelmistoa.

FAQ

 • Kuinka otan kuvakaappauksen Mac-näppäimistöllä?

  Ota kuvakaappaus Macilla pitämällä näppäinyhdistelmää painettuna. painetaan Vaihto + Komento + 3. Voit kaapata osan näytöstä käyttämällä Vaihto + Komento + 4ja valitse sitten alue, jonka haluat kaapata. Tai käyttää Vaihto + Komento + 5 Avaa Screenshot-sovellus ja valitse haluamasi kuvakaappaustyyppi.

 • Kuinka otan kuvakaappauksen Macilla ilman näppäimistöä?

  Jos sinulla ei ole toimivaa näppäimistöä, yritä avata Screenshot-sovellus hiirellä. Valitse Finder-valikosta Mennä > Sovellukset > Apuohjelmat ja valitse Kuvakaappaus sovellus. Käytä hiirtä navigoidaksesi kuvakaappaustyökalurivillä valitaksesi haluamasi kuvakaappauksen tyypin. Toinen vaihtoehto: Valitse Mennä > Sovellukset > Esimerkki Finder-valikosta ja valitse sitten Tiedosto > Ota kuvakaappaus.

 • Kuinka otan kuvakaappauksen Surface Pro 3 -näppäimistöllä?

  Ota kuvakaappaus Surface Pro 3:sta sekä aiemmista Pro-malleista, alkuperäisestä Surfacesta ja Surface RT:stä pitämällä Windows -painiketta näytön alla ja Vähennä äänenvoimakkuutta painiketta sivulla. Voit ottaa kuvakaappauksen useimmista muista Microsoft Surface -laitteista painamalla Nykyinen ja Ääni kovemmalle painikkeita samanaikaisesti.

Por Markus