iPhonewithaBluetoothspeaker f1d512d4ddb948f4a405aebad84b24fe

Mitä tietää

  • Sisään Ohjauskeskusvalitse Bluetooth sammuttaaksesi sen seuraavaan päivään.
  • Poista Bluetooth pysyvästi käytöstä siirtymällä kohtaan asetukset > Bluetoothnapauta laitetta ja siirrä Bluetooth vaihtaa Ulos.

Tässä artikkelissa selitetään kaksi tapaa ottaa Bluetooth käyttöön tai poistaa ne käytöstä iPhonessa tai iPadissa, jossa on iOS 7 tai uudempi.

Ota Bluetooth käyttöön tai poista se käytöstä Ohjauskeskuksen avulla

Ohjauskeskus-menetelmä on nopea ratkaisu, koska sinun ei tarvitse etsiä Asetukset-sovellusta. Tämä menetelmä kuitenkin poistaa Bluetoothin käytöstä vasta seuraavana päivänä klo 5.00 paikallista aikaa. Tällä menetelmällä Apple Watch, Apple Pencil, AirPlay-palvelut ja AirDrop-palvelut toimivat, vaikka ne käyttävät Bluetoothia kommunikointiin.

  1. Avata Ohjauskeskus iOS-laitteellasi. Jos sinulla on iPhone X tai uudempi, pyyhkäise alas näytön oikeasta yläkulmasta. Pyyhkäise ylöspäin vanhemmissa iPhone-malleissa. Pyyhkäise iPadissa alas oikeasta yläkulmasta.

  2. Lehdistö Bluetooth -kuvaketta kytkeäksesi Bluetoothin pois päältä.

  3. Näet huomiseen asti viestin, että Bluetooth katkaistaan. Lehdistö Bluetooth -kuvaketta kytkeäksesi Bluetoothin takaisin päälle milloin tahansa.

Kytke Bluetooth päälle tai pois päältä toistaiseksi

Haluat ehkä sammuttaa Bluetoothin pidemmäksi aikaa. Sinulla voi esimerkiksi olla Bluetooth-kaiuttimia, joita käytät satunnaisesti kotona iPhonen kanssa, mutta et aina tarvitse niitä. Näin voit ottaa Bluetoothin käyttöön tai poistaa sen käytöstä toistaiseksi.

  1. Aloita asetukset sovellus ja napauta Bluetooth.

  2. Kun Bluetooth on käytössä, näet luettelon laitteista, jotka voidaan yhdistää Omat laitteet tai Muut laitteet. Napauta laitetta yhdistääksesi se.

  3. Poista Bluetooth käytöstä napauttamalla liukusäädintä. Kun poistat Bluetoothin käytöstä, et enää näe käytettävissä olevia Bluetooth-laitteitasi.

    iPhone-asetukset, joissa Bluetooth on korostettu, sekä "päällä/vihreä" ja "pois/valkoinen"-liukusäädin

Por Markus