family watching a digital tablet together 159314255 5c050b2b46e0fb0001419f80

Mitä tietää

  • Pysty: Pidä iPadia lyhyemmät sivut ylös ja alaspäin. Tämä tarkoittaa, että kamera on päällä.
  • Vaaka: Pidä iPadia niin, että pitkät sivut ovat ylhäällä ja alhaalla. Äänenvoimakkuuspainikkeiden tulee olla ylhäällä.
  • Valokuva tai video: Aseta kotipainike näytön alareunaan tai oikealle kohdistaaksesi takakameran iPadin yläosaan.

Tässä artikkelissa selitetään erilaisia ​​tapoja pitää iPadia oikein ja kunkin menetelmän erilaiset edut. Nämä ohjeet koskevat kaikkia iPad-malleja.

Kuinka pitää iPad muotokuvatilassa

Muotokuvatila, joka tarkoittaa iPadin pitämistä lyhyempi puoli ylöspäin, toimii hyvin netin selaamiseen tai Facebookin tarkistamiseen. Apple on suunnitellut iPadin näyttämään verkkosivustot paremmin pystytilassa, eli yleensä pidät puhelintasi selatessasi verkkoa. Kun pidät sitä näin, pidä alhaalla olevaa Koti-painiketta painettuna ja tuo se näytön alapuolelle.

Tämä suunta helpottaa Koti-painikkeen saavuttamista. Se myös asettaa kameran päälle, mikä helpottaa videopuhelujen soittamista FaceTimen avulla. Se on myös paras suunta selfien ottamiseen. Jos Koti-painike on alareunassa, äänenvoimakkuuspainikkeet sijoitetaan iPadin oikeaan yläosaan ja nukkumispainike iPadin yläosaan. iPadin pitäminen ylösalaisin saattaa vaikuttaa toimivan hyvin, koska iPad kallistaa näyttöä, mutta jos nukkumispainike on näytön alareunassa, se on helppo aktivoida vahingossa, jos asetat iPadin pöydälle tai syliin.

Kuinka pitää iPad vaakatilassa

Maisematila, joka tarkoittaa iPadin pitämistä pidempi sivu yläreunassa, on enimmäkseen pelaamista ja videoiden katselua varten. Se voi myös tehdä näytön tekstistä näkyvämpää ja mukavampaa lukea ilman, että esteettömyysasetukset on otettava käyttöön.

Pari leikkii iPadilla

Kun käytät maisematilaa, Koti-painike sijaitsee näytön oikealla puolella. Äänenvoimakkuuspainikkeet ovat iPadin päällä ja lukituspainike vasemmassa yläkulmassa. Se ei myöskään jätä kätevästi mitään pohjaan. Aivan kuten laitteen pitäminen pystytilassa estää sinua aktivoimasta vahingossa iPadin toisella puolella olevia painikkeita. iPad toimii riippumatta siitä, miten sen suuntaat. Mutta nämä asennot tekevät painikkeista helpommin saavutettavia ja antavat tabletin levätä pinnalla muuttamatta vahingossa äänenvoimakkuutta tai lukitsematta laitetta.

Kuinka pitää iPadia kädessä, kun otat valokuvia tai kuvaat videota

Nämä säännöt Koti-painikkeen sijoittamisesta näytön alareunaan pystytilassa tai näytön oikealle puolelle vaakatilassa pätevät myös otettaessa valokuvia tai videoita iPadilla. Näytön ala- tai oikealla puolella oleva Koti-painike kohdistaa takakameran iPadin yläosan kanssa. Jos kamera on iPadin pohjassa, on helpompi saada sormesi vahingossa tielle, kun pidät tablettia. Jos otat iPadin keskeltä ja pidät sitä lähellä rintaasi tai kasvojasi, kätesi ja ranteesi voivat häiritä takakameraa. Haluatko käyttää vaaka- tai muotokuvatilaa, mutta huomaat iPadisi juuttuneen yhteen suuntaan? Ota selvää, mitä tehdä, jos iPadisi ei pyöri.

Por Markus