GettyImages 507833121 8e20d7bd75094494890adc538fd16221

Mac voi olla kotiteatterisi keskipiste ja muuttaa tietokoneesi HTPC:ksi (Home Theater PC). Kun Macisi, televisiosi ja monikanavavastaanotin on yhdistetty, olet valmis jakamaan mitä tahansa Maciin tallennettua multimediasisältöä. Voit katsella omia elokuviasi, katsella iTunes-videokokoelmaasi tai vain surffata verkossa erittäin suurella näytöllä. Ja älä unohda, että pelit voivat olla kokonaan uusi pelikokemus valtavassa televisiossa. Haluatko muodostaa yhteyden ja saada kaiken irti Macistasi ja HDTV:stäsi? Seuraa vain alla olevaa opasluetteloamme.

Liitä Macisi HDTV:hen

Tämä on uusin versio oppaastamme Macin liittämiseksi televisioon. Se sisältää tietoja mini-DisplayPort-liitännöillä varustettujen Macien liittämisestä sekä vianmäärityksestä, kun kuva ei näy televisiossasi.

Hanki surround-ääni Macistasi AV-vastaanottimeen VLC:n avulla

Kotiteatterisi ei todennäköisesti ole vain televisio. Saat kaiken irti asetuksistasi määrittämällä Macisi käyttämään surround-äänijärjestelmää ja hyödyntämään laitteistosi täyden hyödyn.

Kuinka kopioida DVD-levyjä Maciin HandBraken avulla

Sinulla voi olla hyviä laillisia syitä kopioida DVD-kokoelmasi Maciin. Ehkä olet huolissasi siitä, että lapsesi kuluttavat suosikkiasemansa. Voit myös käyttää tätä tekniikkaa kirjaston digitoimiseen ja siirtämiseen iTunes-kirjastoon, jossa voit pitää varmuuskopion huolehtimatta fyysisestä mediasta.

iMacin käyttö ulkoisena näyttönä

Oikeilla lisävarusteilla voit käyttää 27 tuuman iMacia toisen tietokoneen toisena näyttönä. Käytä tätä ominaisuutta katsellaksesi elokuvia isommalta näytöltä, kun HDTV ei ole saatavilla. Katso tästä oppaasta, mitä portteja, kaapeleita ja sovittimia tarvitset näytön suurentamiseen.

Apple TV

Applen pienellä mutta tehokkaalla digiboksilla pääset langattomasti iTunes-kokoelmaasi, suoratoistaa Apple Music -kokoelmaasi ja katsella valokuviasi. Voit myös peilata näytön mistä tahansa Mac-laitteesta, joka käyttää samaa Apple ID:tä. Tutustu tähän Apple TV:n asetusoppaaseen nähdäksesi yhden nopeimmista tavoista saada mediaa Macistasi kotisi suurimmalle näytölle.

Por Markus