Nintendo Switch Joy Cons In Dock 5114066 cb9c217d8fa84bfb99a2c9d9ec63654e

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Nintendo Switch Joy-Cons ladataan. Riippuen omistamistasi lisävarusteista tai jos haluat jatkaa pelaamista niiden latauksen aikana, sinulla on yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja.

Lataa Joy-Cons, kun olet liitetty kytkimeen

Helpoin tapa ladata Joy-Conit on kytkeä ne Nintendo Switchiin. Voit myös käyttää peliyksikön mukana tullutta telakkaa tai verkkolaitetta kytkimen ja ohjaimien lataamiseen. Liu’uta Joy-Cons sivuille, kunnes ne napsahtavat. Käytä sitten jotakin seuraavista vaihtoehdoista.

Käytä Nintendo Switch -latausasemaa

Nintendo Switchin mukana tuleva telakka antaa sinulle helpon tavan pitää kaikki ladattuna. Ja kun et pelaa peliä, on hyvä pitää laite tässä laturissa, jotta se on käyttövalmis silloin, kun olet. Varmista, että telakka on kytketty pistorasiaan verkkolaitteen avulla, Joy-Conit on kytketty kytkimeen, ja aseta laite sitten telakkaan.

Switch-näytön vasemmassa yläkulmassa näet akun varaustason hetken vihreänä. Sinun pitäisi myös nähdä vihreä valo telakan etuosan vasemmassa alakulmassa.

Käytä verkkolaitetta

Kun käytät kannettavaa tilaa, voit ladata laitteen ja Joy-Cons ilman telakkaa. Liitä verkkolaitteen USB-liitin kytkimen pohjassa olevaan USB-porttiin. Kytke sitten sovitin pistorasiaan.

Lataa Joy-Conit latauskahvalla

Nintendo Switchin mukana tuleva kahva ei tarjoa lataustoimintoa. Mutta voit investoida Nintendon ja muiden kolmansien osapuolten myymiin latauskahvaan. Liu’uta Joy-Conit kahvan sivuille aivan kuten liu’uttaisit ne itse kytkimeen. Käytä USB-liitintä tai verkkolaitetta kahvan lataamiseen lisävarusteen valmistajan ohjeiden mukaisesti. Ostamastasi latauskahvasta riippuen saatat nähdä latausilmaisimen, joka syttyy, kun Joy-Cons latautuu tai on ladattu täyteen. Mukava puoli latauskahvassa on, että voit jatkaa pelien pelaamista Joy-Conin latautuessa.

Lataa Joy-Conit Joy-Con-latausasemalla

Latauskahvan tapaan voit ostaa lataustelakan erityisesti Joy-Conille Nintendolta tai kolmannen osapuolen jälleenmyyjältä. Tämän lisävarusteen kauneus on, että voit ladata useamman kuin yhden Joy-Con-sarjan kerrallaan. Löydät myös sellaisen, joka voi tehostaa Joy-Conia ja Pro Controller -ohjainta. Liu’uta Joy-Cons telakkaan ja liitä laturi USB-kaapelilla tai virtalähteellä valmistajan ohjeiden mukaisesti. Ostamastasi tuotteesta riippuen saatat nähdä latauksen ja täyteen latauksen merkkivalot.

Joy-Conin lataus telakassa

Kun Joy-Cons on ladattu, liu’uta ne takaisin Nintendo Switchiin.

Tarkista Joy-Con-ohjaimen akun varaustasot

Jos olet huolissasi siitä, että Joy-Conin akku on vähissä, voit tarkistaa sen tason Nintendo Switchillä.

  1. Napauta tai siirry kohtaan ja valitse Switchin aloitusnäytössä ohjaimia.

    Napauta Ohjaimet Vaihda aloitusnäytössä

  2. Vasemmalla näet kunkin Joy-Conin akun varaustasot laitteen vasemmalla ja oikealla puolella. (Näet myös kytkimen akun varaustason keskellä.) Joten kun varaustasot laskevat vähiin, voit halutessasi ladata ne.

    Katso Switchin ja Joy-Conin akkutasot.

  3. Napauta Lähellä kun olet valmis.

Pysy ladattuna

Joy-Con-ohjainten lataaminen täyteen kestää noin 3,5 tuntia. Voit käyttää mukana tulevia osia ladataksesi Joy-Conit kytkimellä tai ostaa erillisen lisävarusteen joko lataamiseen pelatessasi tai käyttää useampaa kuin yhtä ohjaimia.

Por Markus