how to know whose phone number it is 4058576 3a49963affc7467b904e658733a98fb9

Olemme tottuneet etsimään puhelinnumeroita nimien ja osoitteiden perusteella, mutta joskus on niin tärkeää tietää, kuka tietyn puhelinnumeron omistaa. Usein törmäät numeroihin ja haluat tietää, ketkä ovat omistajia: vastaamattoman puhelun soittaneen yksityisen soittajan numero tai numero, jonka kirjoitit muistiin jonnekin, mutta unohdit kenelle se kuuluu. Puhelinnumeron omistajan etsimistä kutsutaan käänteiseksi hauksi. Koska jokainen numero on osoitettava henkilölle tai yritykselle, sinun pitäisi teknisesti pystyä jäljittämään numero takaisin kyseiseen kokonaisuuteen, mutta et aina saa tyydyttäviä tuloksia. Itse asiassa ei ole olemassa varmaa ja luotettavaa järjestelmää numeron etsimiseen. Se ei toimi kuten puhelinluettelo, jossa kaikki on systemaattista, tilattua ja täydellistä. Useimmat ihmiset haluavat pitää numeronsa yksityisinä, ja puhelinoperaattorin velvollisuus on varmistaa, että se pysyy sellaisena. Joten et saa tyydyttäviä palveluita tällaisilta puhelinyhtiöiltä, ​​ellei se ole vain lankapuhelinnumeroita varten. Mutta monet ihmiset kääntävät matkapuhelin- ja VoIP-numeroiden haun puhelimesta, mikä tekee siitä entistä vaikeampaa. Jotkut palvelut vaativat sinun maksavan matkapuhelinnumeroiden etsimisestä, mutta viestintäalan kypsyessä ilmaiset palvelut ovat yleistymässä ja varsin tehokkaampia.

Kuinka käänteinen puhelinnumeron haku toimii

Kun kyse on lankapuhelinnumeroista, saat ne puhelinpalveluntarjoajilta, jotka ovat läsnä heidän puhelinluettelossaan. Mutta matkapuhelinnumerot ovat usein eri ja usein kilpailevilta matkapuhelinoperaattoreilta. Käänteisten puhelinten hakukoneiden on toimittava keräilijöinä ja indeksoijana tietokantoihinsa syöttämiseksi. Itse asiassa jokaisen käänteisen hakusovelluksen tai -sivuston takana on moottori, joka tallentaa jokaisen sen kantaman sisällä olevan puhelinnumeron sekä kaikki siihen liittyvät tiedot sen omistajasta – nimen, osoitteen, maan ja jopa valokuvat. Jotkut sovellukset jopa hakevat tietoja käyttäjiensä yhteystietoluetteloista ja syöttävät heidän tietokantoihinsa. He myös tutkivat käyttäjiensä viestintäverkkoja ja linkkejä ja poimivat älykkäästi merkityksellistä tietoa puhelinnumeroiden tietojen tueksi. Joten jos etsit luotettavaa puhelinnumeronhakusovellusta tai -palvelua, etsi sellainen, jossa on suurin numerotietokanta. Joten ei ole välttämätöntä, että jokaisella puhelinnumerolla on tietue mihinkään käänteisen puhelinhaun tietokannasta, ja niillä, joilla on tietue, ei välttämättä ole merkityksellistä tietoa omistajistaan. Itse asiassa useimmat puhelinnumerot (etenkään matkapuhelinnumerot) eivät ole näissä tietokannoissa. Tästä syystä et aina saa tyydyttäviä tuloksia. Mutta tämä on muuttumassa, koska käänteishakusovellusten takana olevat indeksointirobotit ovat tunkeilevia, ja nopeus, jolla kolmansien maiden markkinat päivittyvät. Saat varmasti tulokset, mutta et aina sitä, mitä haluat. Näin sovellukset voivat helposti päätellä, mistä maasta numero tulee ja mikä operaattori sen suorittaa. Saatat esimerkiksi nähdä tuloksen esimerkiksi «Manhattan, Sprint». Ei nimeä. Vaikka se voi olla hyödyllistä joillekin, se ei ole sitä, mitä ihmiset haluavat käänteishaulta. Toinen ongelma, jonka saatat kohdata käänteisessä puhelimen haussa, on vanhentuneet tiedot. Hakupalvelu on saattanut kerätä tiedot puhelinluettelossa olevan numeron edelliseltä omistajalta. Jos etsit, kaipaat uutta omistajaa ja saat vanhan. Toisaalta meidän on huomattava, että jotkut sovellukset antavat valtavan määrän osumia. Niin paljon, että monet heistä tarjoavat maksetun käänteisen puhelimen hakupalvelun ja hyvityksen, jos tulokset eivät vastaa odotuksia. Esimerkiksi TrueCaller ylpeilee, että sen tietokannassa on yli kaksi miljardia numeroa ja mikä mielenkiintoisempaa, se on ilmainen. Sinua voidaan kuitenkin pyytää antamaan jotain rahan sijasta. Sinua saatetaan esimerkiksi pyytää kirjautumaan sisään Facebook- tai Google-tililläsi nauttiaksesi ilmaisesta palvelusta.

Katso käänteisen puhelinnumeron hinta

Kuvakaappaus StumptheMonkey.com-verkkosivustosta, jossa näkyy niiden käänteisen haun maksut.

Käänteinen puhelinhaku on sekä ilmainen että maksullinen. Normaalisti se on ilmainen lankapuhelinnumeroille, mutta jos haluat löytää matkapuhelinnumeron omistajan, sinun on maksettava. Sanoisin, että sinun «täytyi» maksaa, koska niin monia sovelluksia on ilmestynyt, jotka tarjoavat tämän palvelun ilmaiseksi. Androidille ja iOS:lle on olemassa mielenkiintoinen määrä verkkosivustoja ja sovelluksia, joilla on melko suuret tietokannat matkapuhelin- ja lankapuhelinnumeroista ja jotka tarjoavat käänteisen haun ilmaiseksi ja ilman rajoituksia. Sinun ei pitäisi harkita käänteisen haun kustannuksia vain rahassa. Muista, että maksat myös yksityisyydelläsi. Asentamalla käänteisen hakusovelluksen älypuhelimeesi ja käyttämällä sitä, annat palvelulle kaikki oikeudet käyttää numeroasi ja kaikki tiedot, joita he voivat kerätä sinusta syöttääkseen tietokantaansa, jotta muut ihmiset löytävät sinut, kun he etsivät numeroasi. . Sovellus louhii myös yhteystietoluetteloasi ja kerää paljon tietoa kontakteistasi syöttääkseen heidän tietokantaansa. Meille vertailu on selvä; Jos haluat saada kaiken irti ilmaisista puhelinnumeroiden hakusovelluksista, sinun tulee olla valmis unohtamaan puhelinnumerosi ja yhteystietoluettelossa olevien numeroiden tietosuoja. Kuten edellä mainittiin, jotkin ilmaiset palvelut pyytävät sinua kirjautumaan sisään Facebook- tai Google-tilillesi ennen kuin voit käyttää palvelua ilmaiseksi. Suurin osa ihmisistä on jo kirjautunut sisään näihin palveluihin selaimillaan, joten heitä ei kehoteta. Arvaa miksi he haluavat palvella sinua henkilökohtaisella sosiaalisen verkoston tililläsi? Jotta he voivat saada mahdollisimman paljon tietoa tililtäsi, täynnä linkkejä muihin ihmisiin ja täynnä henkilötietoja näistä ihmisistä. Näin he rakentavat tietokantansa. Testattaessa käänteistä numerohakusovellusta yksi testatuista matkapuhelinnumeroista toi takaisin väärin kirjoitetun nimen ja valokuvan, joka oli otettu selvästi tietämättään. Päättelimme, että sovellus indeksoi ja kaivoi kyseisen nimen ja kuvan erään tuttavan yhteystietoluettelosta, joka tallensi numeron älypuhelimeensa, jossa matkapuhelinnumeron omistajan nimi oli kirjoitettu väärin ja heidän ottamansa valokuva. Kauhea asia on, että vaikka yrität pysyä poissa näistä yksityisyyden rikkojista, tietosi ovat todennäköisesti jo heidän tietokannassaan. Mitä voit tehdä asialle? Ei paljon, paitsi että voit pyytää heitä poistamaan puhelinnumerosi ja sitten kaikki siihen liittyvät tiedot luettelosta. Tiedämme, että TrueCaller tarjoaa tämän. Mutta jokainen sovellus on erilainen.

Käänteinen puhelinhakupalvelut lankapuhelimille

Tässä on joitain verkkosivustoja, joilla voit etsiä kappaletta asentamatta sovellusta älypuhelimeesi. Huomaa, että nämä sivustot ovat pohjoisamerikkalaisia, mikä tarkoittaa, että mahdollisuutesi saada numeroita, jotka kuuluvat muualle maailmaan tai jopa mantereelle, ovat melko pienet.

valkoiset sivut

Kuvakaappaus WhitePages-verkkosivustosta, jossa näkyy käänteinen puhelinnumeron hakutulos.

Whitepages.com on luultavasti yleisin Pohjois-Amerikassa. Se tarjoaa erittäin yksinkertaisen mutta kauniin käyttöliittymän, jossa on neljä mielenkiintoista vaihtoehtoa. Ensin voit etsiä ihmisiä esimerkiksi nimellä. Käänteinen puhelinhaku tulee toiselle välilehdelle. Muista klikata sitä ennen numeron syöttämistä. Kolmas vaihtoehto on käänteinen osoitehaku – kirjoitat jonkun osoitteen mahdollisimman tarkasti. Et ehkä voi etsiä matkapuhelinnumeroita siitä. Lopuksi neljännen vaihtoehdon avulla voit etsiä julkisia numeroita. Palvelussa on premium-tarjonta sekä sovellus, mutta se ei ole suoraan yhteydessä käänteiseen puhelinhakuun. Whitepages.comilla on yli 200 miljoonaa palautetta ja se on rajoitettu Yhdysvaltoihin. Voit myös käyttää Android-sovellusta soittajan tunnussovelluksena.

Kuka tahansa

Näyttökaappaus AnyWho-verkkosivustosta puhelinnumeroiden etsimistä varten.

AnyWho tarjoaa käänteisen haun sekä valkoisen sivun verkkopalvelun sähköisenä puhelinluettelona. Mutta täällä ei ole saatavilla matkapuhelinnumeroita. Saat numeroita vain Yhdysvalloissa. Olet siis melko rajallinen. Plussa on vain algoritmi, jonka avulla voit etsiä hakemistosta käänteisesti.

Puhelinnumeroiden käänteinen haku matkapuhelinnumeroille

Tietojen saaminen matkapuhelinnumeroista on haastavampaa, mutta kuten edellä mainittiin, ratkaisuja on monia. On TrueCaller, jonka hakemistossa on noin 2 miljardia numeroa, pääasiassa Intiassa ja Aasiassa. On myös monia tällaisia ​​sovelluksia, jotka voit asentaa älypuhelimeesi hakua varten. Muita ehdokkaita ovat Hiya (aiemmin WhitePages-sovellus), Mr. Numero, Puhelunhallinta ja Pitäisikö vastata, vain muutamia mainitakseni.

Por Markus