5g availability us 4155914 9ed5658d32a34af3bdcd7e340de9b9d8

5G tarjoaa infrastruktuurin, joka muuttaa tapaasi elää, ja tukee nopeampia mobiiliyhteyksiä, jotta voit suoratoistaa sujuvampia elokuvia, ladata videoita nopeammin ja yhdistää enemmän laitteitasi Internetiin pienemmällä viiveellä. Useiden tekijöiden, kuten testauksen ja säädösten, vuoksi 5G:tä ei kuitenkaan voida ottaa käyttöön heti, joten palvelu ei ole vielä saatavilla kaikilla alueilla. Siitä huolimatta nopean käyttöönoton edistämiseksi edistytään säännöllisesti.

5G:n käyttöönotto Yhdysvalloissa

 • Verizon: Kiinteä ja mobiili 5G kaikkialla Yhdysvalloissa.
 • AT&T: Mobiili 5G tuhansissa kaupungeissa.
 • T-Mobile/Sprint: Saatavilla tuhansissa paikoissa.
 • US cellular: Toimii Kalifornian, Iowan, Mainen ja muiden osavaltioiden osissa.
 • C torni: Kiinteä ja mobiili 5G Mississippissä.
 • Charterin Spectrum Mobile: Aloitti 5G:n toimituksen vuonna 2020.
 • Comcast/Xfinity: Otettiin käyttöön valtakunnallisesti vuonna 2020.
 • tähtitaivas: Kiinteä 5G Bostonissa, Denverissä, LA:ssa, New Yorkissa ja Washington DC:ssä
 • Google Fi ja yksinkertainen mobiili: T-Mobilen mahdollistama valtakunnallinen kattavuus.
 • Langaton Nex-Tech: Julkaistu vuonna 2021.
 • Yhdysvaltain matkapuhelin: 5G toimii kaikissa heidän suunnitelmissaan.
 • mint matkapuhelin: Saatavilla tuhansissa Yhdysvaltain kaupungeissa vuoden 2020 puolivälistä alkaen.
 • Kriketti langaton: Aloitti palveluiden tarjoamisen loppuvuodesta 2020.
 • Näkyy: Toimii Verizonin verkossa.
 • Ruokalaji: Aloitti palvelun tarjoamisen toukokuussa 2022.
 • Cellcom: Saatavilla osissa Wisconsinia.

Ei Yhdysvalloissa? Katso 5G:n saatavuus kaikkialla maailmassa -artikkelistamme julkaisupäivämäärät muissa maissa, kuten Japanissa, Kiinassa ja Australiassa.

Verizon

Verizon tarjoaa tällä hetkellä 5G-laajakaistainternetiä, jota kutsutaan nimellä 5G Home Internet ja joka toimii 5G Ultra Widebandilla, sadoissa kaupungeissa. Jotkut näistä paikoista ovat Houston TX, Sacramento CA, Indianapolis IN, Los Angeles CA, Chicago IL, Detroit MI, Minneapolis MN, St. Paul MN, Atlanta GA, Dallas TX, Denver CO ja San Jose CA. 5G-kotiinternet-palvelu alkoi 1. lokakuuta 2018. 5G Ultra Wideband otettiin käyttöön 3. huhtikuuta 2019, ja se on tällä hetkellä saatavilla osissa 1 700 kaupungissa. 5G Nationwide kattaa yli 2 000 kaupunkia.

Verizon 5G -kotiinternet

Verizon-asiakkaat, joilla on ehdot täyttävä sopimus, maksavat vain 25 dollaria kuukaudessa 5G-kotipalvelustaan ​​tai jopa 80 dollaria kuukaudessa ilman automaattista maksamista. 5G-suunnitelmat ovat kuukausittain (ei vuosisopimukset), eikä niillä ole ennenaikaisen irtisanomisen maksuja tai sakkoja. Tiedonsiirtorajoituksia ei ole, ja tilaajat voivat odottaa nopeuksia 300 Mbps – noin 1 Gbps sijainnista riippuen. Tämä Verizonin video näyttää yhden 5G-kotiinternetin käyttäjän lataus-, lataus- ja latenssitulokset.

Verizon Mobile 5G

Verizonin 5G-mobiilipalvelu alkoi huhtikuun alussa 2019, ja se on saatavilla rajoitetuilla alueilla, ja lisää odotetaan tulevan ympäri vuoden. Osalla 1 700 kaupungista on nyt pääsy 5G Ultra Widebandiin, mukaan lukien Chicago IL, Minneapolis MN, Denver CO, Providence RI, St. Paul MN, Atlanta GA, Detroit MI, Indianapolis IN, Washington DC, Phoenix AZ, New York City NY, Panama City FL ja muut. Kaikki Verizonin suunnitelmat sisältävät pääsyn 5G:hen Nationwide. Tilaukset Play More, Do More ja Get More Unlimited sisältävät pääsyn 5G Ultra Wideband -palveluun. Start Unlimitedin käyttäjiltä peritään 10 dollarin kuukausimaksu. Useat Verizon-puhelimet voivat hyödyntää 5G-verkkoaan, mukaan lukien Samsungin Galaxy Z Fold 4 ja Z Flip 4, iPhone 13, Pixel 6 ja Samsung Galaxy S22 Ultra. Visible Wireless käyttää Verizonin torneja palveluun ja on myös 5G-yhteensopiva. Katso niiden kattavuuskartta.

AT&T

AT&T sai valtakunnallisen 5G-statuksen vuonna 2020. 21.12.2018 alkaen yritys tarjoaa mobiili 5G:tä tuhansissa kaupungeissa. AT&T:n 5G on saatavilla muutamassa muodossa… Yksi toimii mmWave-spektrillä ja sitä kutsutaan nimellä 5G+. Se on saatavilla yli 40 kaupungissa, mukaan lukien osissa Los Angeles, San Diego, San Francisco, San Jose, West Hollywood, Jacksonville, Orlando, Atlanta, Las Vegas, New York City, King of Preussia, Dallas, Houston, San Antonio, Waco ja muut. Heidän matalakaistainen 5G-verkkonsa toimii yli 20 000 kaupungissa, mukaan lukien Birmingham AL, Indianapolis IN, Los Angeles CA, Milwaukee WI, Pittsburgh PA, Providence RI, Rochester NY, San Diego CA, San Francisco CA, San Jose CA, Wichita KS, Dayton OH, Boston MA, Allentown PA, Brown County IN, Hancock County GA, Hancock County OH, Harrisburg PA, Topeka KS, Trenton NJ ja muut. AT&T 5G+ C-Band-spektrillä on kahden muun tyypin välissä tarjoten yhdistelmän erittäin nopeita nopeuksia ja laajaa peittoa. Palvelu on saatavilla useiden 5G-puhelimien kautta.

T-Mobile ja Sprint

T-Mobile lanseerasi valtakunnallisen 5G-verkkonsa 2.12.2019 ja jatkaa toimipaikkojen lisäämistä peittoalueelleen. T-Mobilen ennakkomaksupalvelu Metro aloitti 6.12.2019 pääsyn 5G-verkkoon. Sprint ja T-Mobile ovat sulautuneet yhdeksi yhtiöksi. Jos olet Sprintin käyttäjä, olet menettänyt puhelimesta riippuen 5G-peiton joillakin alueilla, joilla palvelu oli aiemmin saatavilla. Huhtikuussa 2021 lanseerattiin T-Mobile Home Internet, joka tuo 100 Mbps:n nopeudet suoraan tukikelpoisiin koteihin. Aloitushetkellä yli 30 miljoonaa kotia oli oikeutettuja hakemaan. T-Mobile on vahvistanut, että 600 MHz:n taajuudella yksi 5G-torni voi lähettää signaaleja yli tuhat neliökilometriä. Verrattuna hyvin pienen alueen peittäviin millimetriaaltoisiin aallot, joilla on matalakaistainen 5G-peitto, voivat räjähtää satojen neliökilometrien päähän vain yhdestä solutornista. Käyttäjät voivat odottaa vuorokaudessa keskimäärin 450 Mbps:n latausnopeuden ja 5G:n maksiminopeuden olevan noin 4 Gbps vuoteen 2024 mennessä. Google Fi ja Simple Mobile ovat operaattoreita, jotka käyttävät T-Mobilen torneja, joten ne tarjoavat myös valtakunnallista 5G-palvelua.

US cellular

UScellularin seuraavan sukupolven internetpalvelu aloitti toimintansa 6. maaliskuuta 2020 ja se toimii osissa Iowaa, Wisconsinia, Mainea, Pohjois-Carolinaa, Kaliforniaa, Oregonia, Oklahomaa, Nebraskaa, Washingtonia ja muita osavaltioita. Se on saatavilla kaikkien heidän suunnitelmiensa kautta. Katso kattavuuskartalta lisätietoja ja katso heidän puhelintarjontansa täältä. Yritys aloitti 5G:n testaamisen kiinteää langatonta yhteyttä varten Nokian kanssa vuonna 2016, mitä seurasi maaseudun ja kaupunkien 5G-testaus Ericssonin kanssa vuonna 2017. Vuoden 2019 alussa he testasivat jälleen Ericssonin kanssa erilaisia ​​5G-käyttötapauksia, kuten virtuaalitodellisuutta, lisättyä todellisuutta ja massa-MIMOa. , sekä kaupungissa että maaseudulla. Heidän 5G Home Internet+ -sivunsa mainostaa joissakin paikoissa jopa 300 Mbps:n nopeuksia. Tässä on nykyinen luettelo kaupungeista, jotka saavat FWA.

Ruokalaji

Dish julkaisi 5G-verkostaan ​​beta-version syyskuussa 2021. On erillinen Project Genesis -sivusto, jossa voit rekisteröityä saadaksesi ilmoituksen, kun verkko on lähelläsi. Se toimii AT&T:n verkossa. Palvelu aloitettiin Las Vegasissa toukokuussa 2022 ja laajeni yli 120 kaupunkiin kesäkuun 2022 puoliväliin mennessä, mikä edustaa yli 20 prosenttia Yhdysvaltain väestöstä. He aikovat kattaa 70 prosenttia väestöstä kesäkuuhun 2023 mennessä.

C torni

C Spire, Yhdysvaltain suurin yksityinen langattomien palvelujen tarjoaja, lanseerasi kiinteän 5G-langattoman yhteyden palvelun joulukuussa 2018. Se on saatavilla valituille asiakkaille kaikkialla Mississippissä. Tarkista heidän 5G-saatavuudensa nähdäksesi, tarjotaanko seuraavan sukupolven palvelua asuinpaikallasi, tai täytä tämä lomake ilmaistaksesi kiinnostuksesi saada se lähellesi. Sen sanotaan tarjoavan ei datakattoa, asennusmaksuja eikä pitkäaikaista sopimusta hintaan 50 $/kk latausnopeudella 120 Mbps. Saat sen ilmaiseksi ryhtymällä 5G Internet Hub Homeksi ja suostumalla siihen, että yritys yhdistää kotiisi sopivat laitteet, jotka sitten välitetään naapureillesi laajentamalla heidän verkkoaan. 5G FWA -palvelu käyttää Phazrin 28 GHz:n laitteita. Huolimatta 120 Mbps:n vakiopalvelunopeudesta, käyttäjät ovat kuulemma pystyneet saamaan jopa 750 Mbps:n latausnopeudet ja jopa 600 Mbps:n lähetysnopeudet vain 8 ms:n viiveellä. Yrityksen toimitusjohtaja sanoo, että C Spire «aikoo ottaa langallisen langattoman Internetin käyttöön tuhansille kuluttajille ja yrityksille eri puolilla osavaltiota tulevina vuosina.Lokakuussa 2020 C Spire esitteli mobiili-5G:n Mississippissä. Brookhaven ja Columbus valittiin ensimmäisiksi 5G-markkinoiksi. Vuonna 2021 he julkistivat miljardin dollarin investoinnin nopeuttaakseen käyttöönottoa Mississippissä ja Alabamassa.

peruskirja

Charter’s Spectrum Mobile tarjoaa palveluita kymmenissä kaupungeissa, mukaan lukien Omaha, Dallas, Boston, Detroit, Washington DC, St. Paul, Denver, Miami, Spokane ja Kansas City. Tarkista tarkka kattavuus heidän 5G-kortillaan. Tarkista heidän 5G-puhelimistaan ​​kaikki heidän verkossaan toimivat laitteet. Asiakkaat, joilla on rajoittamaton tilaus, voivat saada 5G-palvelun ilman lisäkustannuksia.

Comcast

Comcast (Xfinity) tarjoaa 5G:tä MVNO-sopimuksen kautta Verizonin kanssa. Se sisältyy heidän tietosuunnitelmiinsa ilman lisäkustannuksia. Heidän 5G-verkkonsa on ollut käytettävissä valtakunnallisesti 14.10.2020 lähtien. Katso Xfinityn 5G-peittoaluekartta nähdäksesi, missä verkko on nyt saatavilla.

tähtitaivas

Starrylla on 5G-lankapuhelinpalvelut saatavilla Boston MA:ssa, Denver CO:ssa, Los Angeles CA:ssa, New York City NY:ssa ja Washington DC:ssä. 5G-suunnitelma on 50 dollaria kuukaudessa 200 Mbps:n nopeuksilla ilman datakattoa. Yhtiö aikoo tuoda 5G:n koteihin muissa Yhdysvaltojen kaupungeissa, mutta on epäselvää, milloin tämä tapahtuu. Näitä ovat Cleveland OH, Chicago IL, Houston TX, Dallas TX, Seattle WA, Detroit MI, Atlanta GA, Indianapolis IN, San Francisco CA, Philadelphia PA, Miami FL, Memphis TN, Phoenix AZ, Minneapolis MN, Manchester NH, Portland OR ja Sioux Falls SD. Starry Connect on ohjelma, joka tarjoaa ilmaisen tai edullisen 5G-internetyhteyden pienituloisten alueiden rakennuksiin. Lisätietoja 5G:n käyttöönotosta on kohdassa Starry: Technology.

Langaton Nex-Tech

Nex-Tech Wireless ja Ericsson pääsivät huhtikuussa 2020 sopimukseen 5G:n toimittamisesta. Maaliskuussa 2020 he ottivat käyttöön 5G-valmiita sivustoja, ja vuoden 2021 lopulla he alkoivat tarjota 5G-palvelua näillä Yhdysvaltojen alueilla.

Yhdysvaltain matkapuhelin

US Mobile on mobiilivirtuaaliverkko-operaattori (MVNO), joka toimii Verizon- ja T-Mobile-verkoissa. 5G on saatavilla kaikissa heidän suunnitelmissaan.

mint matkapuhelin

5G tuli saataville Mint Mobilen kautta heinäkuussa 2020. Koska se käyttää T-Mobilen verkkoa, se on saatavilla samoista kaupungeista. Se on ilmainen kaikissa heidän suunnitelmissaan. Voit lukea siitä lisää ja löytää yhteensopivia laitteita heidän Mint Mobile 5G -sivullaan.

Puu! mobiili

Puu! Mobile tarjoaa palveluaan muiden verkkojen torneilla, ja yksi vaihtoehto heillä on 5G. Puu! Punainen on 5G:tä tukeva tilaustyyppi.

Kriketti langaton

AT&T:n verkossa toimiva Cricket Wireless on tarjonnut 5G:tä 21. elokuuta 2020 lähtien. Pääsy on nyt saatavilla kaikille sopimuksille, joissa on 5G-yhteensopiva laite, mukaan lukien iPhone 13, LG K92 ja Samsung Galaxy S21 FE 5G; Tarkista tältä sivulta päivitetty, täydellinen luettelo 5G-yhteensopivista puhelimista. Lisätietoja siitä, missä nämä laitteet voivat saavuttaa 5G-nopeuden, on Cricket Wireless -peittokartalla.

Cellcom

Cellcomin 5G-verkko on saatavilla osissa Wisconsinia. Laajentuminen on odotettavissa vuoden 2022 aikana. Tutustu heidän 5G-laitteisiinsa.

Por Markus