austin distel tLZhFRLj6nY unsplash eefab4c4a4174180881a35b8c13c4eb2 scaled

Olitpa pitkäaikainen Facebook-käyttäjä tai joku, jolla ei ole koskaan ollut sosiaalisen verkostoitumisen tiliä, saatat jossain vaiheessa ihmetellä, miksi sinun pitäisi aloittaa tai jatkaa vuorovaikutusta tilillä tai jatkaa Facebookin käyttöä.

Facebook aloittelijoille

Facebookia voidaan pitää pienenä henkilökohtaisena kiinteistönäsi verkossa, jossa voit muokata profiiliasi ja tehdä tilapäivityksiä vuorovaikutuksessa ystäviesi kanssa. Saat jopa ajankohtaisia ​​ja henkilökohtaisia ​​uutisia päivityksistä ystäviltä ja päivityksiä brändeiltä, ​​blogeilta ja julkisuuden henkilöiltä uutissyötteen kautta.

Käytä Facebookia, jos haluat pysyä ajan tasalla

Jos sinulla on ystäviä tai sukulaisia, jotka ovat erittäin aktiivisia Facebookissa, tai jos haluat seurata viimeisimmät uutiset verkossa, yhteydenpito näiden ihmisten ja julkisten sivujen kanssa on loistava tapa pysyä ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu. Facebook kehittää jatkuvasti uutissyöteään, jotta käyttäjille näytetään vain osuvimmat viestit sen perusteella, mistä he pitävät eniten ja minkä ihmisten tai sivujen kanssa he ovat eniten vuorovaikutuksessa.

Käytä Facebookia, jos pidät visuaalisesta sisällöstä

Sen lisäksi, että pysyt ajan tasalla ystävien ja perheen kanssa, Facebook on loistava paikka ladata kaikki nuo perhekuvat. Voit myös selata syötettäsi nähdäksesi mielenkiintoisia kuvia ja videoita, joita ystäväsi ovat jakaneet ja sivut, joista pidät.

Käytä Facebookia, jos sinulla on yritys tai organisaatio

Facebook-sivut ja mainokset voivat olla korvaamattomia markkinoinnin työkaluja. Voit käyttää satunnaisesti julkista sivua vain pitääksesi yhteyttä nykyisiin asiakkaisiisi tai voit sijoittaa oikeaa rahaa Facebookin mainosalustaan ​​luodaksesi uusia viittauksia.

Käytä Facebookia, jos pidät pelaamisesta

Facebook on paljon muutakin kuin vain postaamista ja selaamista. Voit pelata online-pelejä siirtymällä Pelit-kohtaan uutissyötteen vasemmassa reunassa olevasta Tutki-kohdasta. Jos sinulla on ystäviä, jotka rakastavat myös Facebook-pelaamista, voit pelata yhdessä ja auttaa toisiasi saavuttamaan uusia virstanpylväitä ja nousemaan tasolle.

Älä käytä Facebookia, jos mikään yllä olevista ei ole sinulle tärkeä

Huolimatta siitä, että se on maailman suurin sosiaalinen verkosto yli 1,7 miljardilla käyttäjällä, kaikki eivät ajattele, että Facebook on paras asia viipaloidun leivän jälkeen. Itse asiassa, jos etsit «miksi Facebook?» ja törmäsin tähän artikkeliin, luultavasti epäilet sen suuruutta. Joskus voi olla stressaavaa pysyä ajan tasalla selaamalla Facebookin uutissyötettä koko ajan. Tai he haluavat pitää yhteyttä ystäviin jollain muulla tavalla, kuten tekstiviestillä, Snapchatilla, Instagramilla tai jopa vain soittamalla heille. Saatat olla huolissasi yksityisyydestäsi Facebookissa. Facebook ei ole ainoa sosiaalinen verkosto tai verkkosivusto verkossa, josta voit löytää upeaa visuaalista sisältöä. Samoin monet yritysten omistajat tekevät hienoa työtä mainostaakseen yritystään muualla verkossa sen sijaan, että keskittyisivät Facebookiin. Ja se ei todellakaan ole ainoa paikka löytää pelejä. Keskity siihen, mitä arvostat, ja päätä, tarjoaako Facebook sinulle jotain, joka on linjassa näiden arvojen kanssa. Mieti myös, saatko arvoa myös muista paikoista ja mistä lähteistä pidät paremmin. Facebook ei ole kaikille, mutta se ei todellakaan ole turha työkalu. Oikeista syistä käytettynä se voi olla loistava alusta pitää yhteyttä muihin, löytää uusia asioita ja kouluttaa itseäsi eri aiheista. Jos sinä tai joku tuntemasi kamppailet Facebookin liikakäytön kanssa, lue joitain vinkkejä Facebook-riippuvuuden katkaisemiseksi

Por Markus