GettyImages 1183804983 ab7fd00f084047cf956110787e0f38ab

TikTokin alustaa ruokkivat pääasiassa virusvideot käyttäjistä, jotka tekevät outoja, pelottavia tai hauskoja asioita. Alustalla näissä trendi- ja meemivideoissa on yleensä sanan sisältävä hashtag haaste. Mutta mikä on TikTok-haaste ja miten löydät tai luot ne? Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

Mikä on TikTok-haaste?

Perimmäisessä mielessä TikTok-haaste on kehotus ryhtyä toimiin ja tallentaa se TikTok-videon kautta. Yleensä nämä haasteet tulevat viraalisista TikTok-videoista, joissa on yleensä kappale, tanssiliike, elokuvalainaus jne. Haaste ei tietenkään ole täydellinen ilman videon kuvauksessa olevaa määrittävää hashtagia.

TikTok-haasteiden tyypit

Alkuun pääsemiseksi on satoja TikTok-haasteita, kuten tanssihaasteita, reaktiohaasteita, lauluhaasteita ja paljon muuta. Joitakin viimeaikaisia ​​virussuosikkeja ovat:

 • Haribo Challenge (#haribochallenge): TikTok-käyttäjät kuvaavat videoita tonneista kumikarhuista, kun Adelen «Someone Like You» toistetaan.
 • Munahaaste (#eggchallenge): TikTokin käyttäjät kuvaavat videoita koiriensa munien ruokkimisesta nähdäkseen, mitä he tekevät niillä.
 • The Crush Challenge (#crushchallenge): TikTokin käyttäjät kuvaavat videon heistä ja kahdesta muusta kaveristaan ​​laulun taustalla. Osoittamalla toisiaan ympyrässä, kuka tahansa saa kappaleen ensimmäisen lyönnin, hänen tulee kutsua ihastukseen.
 • Stop-haaste (#stopchallenge): Vaikka tässä on monia muunnelmia, yksi suosituimmista on ystävän kuvaaminen vaatekaupassa. Heidän silmänsä kiinni, ajaen kätensä telineiden läpi, he kuuntelevat sinun sanovasi stop. Jos teet niin, heidän on käytettävä sitä, mihin he koskettavat.
 • Minä vastaan ​​-haaste (#meversus): Tässä haasteessa TikTokin käyttäjät luovat videoita elämässämme kohtaamistamme päivittäisistä ärsykkeistä. Jotkut käyttäjät esimerkiksi tekevät videoita pikaruoasta, kun taas toiset muistuttavat meitä siitä, millaista on löytää hämähäkki makuuhuoneesta.

Tämä on vain TikTok-haastemaailman pinta. Tuntuu, että joka päivä syntyy uusi haaste.

Etsi TikTok-haasteita

Jos olet valmis kokeilemaan ensimmäistä TikTok-haastettasi, ne on melko helppo löytää muutaman tärkeän vinkin avulla.

 1. Tarkista ensin Sinulle TikTok-syöte. Näet täällä usein suosittuja videoita ja niiden trendaavia haastehashtageja.

 2. Voit myös etsiä haasteita käyttämällä Löytää ominaisuus. alla Löytäänäet trendikkäitä videoita, joista osa sisältää uusia virushaasteita.

 3. Voit myös etsiä haasteita hakutoiminnolla. Napauta vain Hakulaatikko ja kirjoita sana «haaste» tai tietty hashtag.

  Kuvakaappaukset, joissa näytetään, kuinka luodaan TikTok-haaste.

Luo TikTok Challenge -video

Kun olet löytänyt haasteen, jonka olet valmis hyväksymään, sinun on luotava oma TikTok-haastevideo.

 1. Aloita kirjoittamalla sen haastevideon hashtag, jonka haluat sisällyttää. Tarvitset tätä myöhemmin.

 2. Lehdistö Plus -kuvaketta tallentaaksesi uuden videon TikTok-sovelluksessa tai ladataksesi oman videosi puhelimestasi. Kun olet valmis, napauta peippo.

 3. Katso videosi ja tee muutokset. Kun olet valmis, napauta Seuraava.

 4. Käytössä Jälkeen -näytössä sinun on annettava kuvaus, joka vastaa käytettävää haastehashtagia.

  Kuvakaappaukset, joissa näytetään, kuinka luodaan TikTok-haaste.

  Jos hashtag on tällä hetkellä trendissä, voit napsauttaa . naputtaa # hashtagit nähdäksesi parhaat hashtagit.

 5. Kun kuvaus on valmis ja olet valinnut jakamisasetukset, napauta Jälkeen lähettääksesi haastevideosi henkilökohtaiseen syötteeseesi.

Okei, miksi TikTok Challenge Hashtag?

Haasteet eivät todellakaan ole haasteita, jos muut eivät näe työtäsi, vai mitä? Kun videolle on määritetty hashtag, TikTok kuratoi sen muiden videoiden kanssa, jotka sisältävät saman hashtagin (kuten hashtageja käytetään Twitterissä ja Instagramissa). Joten jos etsit erityistä haastetta, löydät kaikki videot yhdeltä pääsivulta, myös omasi. Mikään ei voi estää sinua astumasta TikTok-haastemaailmaan upouudella haasteella. Jos haluat luoda oman haasteen, voit tehdä sen yksinkertaisesti kuvaamalla videon ja lisäämällä oman ainutlaatuisen haastehashtagisi. Muista kuitenkin, että TikTok-maailman tehtävänä on saada se leviämään.

Por Markus