GettyImages 1133793957 c1b44a7f11114ac1a496240f80716805

Mitä tietää

  • Napauta Plus (+) merkki > napauta Elää > kirjoita otsikko > napauta Elä.
  • Kaavio Live-tapahtumat tai Menkää asumaan yhdessä jos haluat suoratoistaa muiden käyttäjien kanssa.
  • Yksityisyytesi suojaamiseksi poista sijaintipalvelut käytöstä ja luo yksityinen tili.

Tämä artikkeli selittää, kuinka suoratoistaa TikTokissa. Ohjeet koskevat sekä iOS- että Android-laitteita.

Kuinka siirtyä live-lähetykseen TikTokissa

Jos täytät tarvittavat vaatimukset, TikTok-lähetyksen aloittaminen on helppoa ja nopeaa.

  1. Käynnistä TikTok-sovellus ja napauta sitten Plus (+) -merkki näytön alareunassa.

  2. Napauta videonäytössä Elää vaihtoehto tallennuskuvakkeen vieressä.

  3. Anna suoratoistollesi nimi. Kun otsikkosi on valmis, napauta Elä aloittaaksesi suoratoistosi. Jotkut avainsanat sensuroidaan nyt TikTokissa, kuten «lahjoitus», «seuraa» jne. Ole tarkka suoratoistojesi nimeämisessä äläkä käytä termejä huijataksesi ihmisiä napsauttamaan.

TikTok Live -rajoitukset

Vaikka Live-ominaisuutta on erittäin helppo käyttää, on olemassa tiettyjä rajoituksia tietosuoja- ja turvallisuussyistä. Esimerkiksi alle 16-vuotiaat käyttäjät eivät voi isännöidä suoraa lähetystä TikTokin kautta. Jotta voit käyttää suoratoistoominaisuutta, sinulla on myös oltava vähintään 1 000 seuraajaa, vaikka tämä määrä vaihtelee eri maissa ympäri maailmaa. Koska ominaisuutta harkitaan vielä testausvaiheessa, on epäselvää, onko suoratoiston kestolle asetettu aikarajaa.

Live-tapahtumat

TikTok-käyttäjät, jotka ovat oikeutettuja suoratoistoon, voivat myös luoda live-tapahtumia, jotka ovat vähemmän spontaani versio tavallisesta live-ominaisuudesta. Tämän työkalun avulla voit ajoittaa ja mainostaa istuntoa varmistaaksesi, että mahdollisimman monet ihmiset osallistuvat ja saavat ilmoitukset, kun suora tapahtuma alkaa.

Menkää asumaan yhdessä

Toinen vaihtoehto on Go Live Together, suoratoistoversio olemassa olevasta Duets-yhteistyötyökalusta. Tämä ominaisuus mahdollistaa useiden tilien osallistumisen samaan lähetykseen.

TikTok Live -turvallisuusvinkkejä

Aiotteko aloittaa TikTokin live-lähetyksen? On tärkeää ottaa huomioon verkkoturvasi ja yksityisyytesi. Tässä on joitain hyödyllisiä vinkkejä, jotka kannattaa muistaa live-videoita luotaessa:

  • Suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi: Varmista suoratoiston aikana, ettet paljasta henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi jne. Varmista myös, että sinulla ei ole henkilökohtaisia ​​tietoja videoidesi taustalla tai maisemissa tai maisemissa. mistä olet kotoisin.
  • Poista sijaintipalvelut käytöstä: Jos poistat sijaintipalvelut käytöstä, muut eivät voi määrittää tarkkaa sijaintiasi suoratoiston aikana.
  • Kokeile yksityistä tiliä: Jos olet huolissasi siitä, että tuntemattomat näkevät videosi, voit kokeilla yksityistä tiliä. Tällä asetuksella vain hyväksymäsi henkilöt voivat nähdä suoratoistosi.
  • Vältä häiriötekijöitä suoratoiston aikana: Älä lähetä suoraa lähetystä ajaessasi tai käyttäessäsi mitään liikkuvaa. Tämä voi aiheuttaa vakavia onnettomuuksia.

Por Markus