what is dolphin browser and how does it work 4787990 bd2cf1f325f04258a52211392c791483

Dolphin Browser on vaihtoehtoinen verkkoselain Android- tai iOS-älypuhelimillesi. Sinun ei tarvitse pysyä selaimen oletusasetuksissa, kun voit ladata Dolphin-sovelluksen ja käyttää sitä sen sijaan. Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Dolphin Browserista ja siitä, miksi se on kätevä sovellus.

Mikä on Dolphin-selain?

Dolphin-verkkoselain on täysin ilmainen sovellus, joka mukautuu käyttötapasi mukaan, joten sen ominaisuudet ovat aina merkityksellisiä ja hyödyllisiä. Se on yksi vanhimmista älypuhelimien verkkoselaimista, ja välilehtien kaltaisten ominaisuuksien ansiosta se tuntuu enemmän samalta kokemukselta, jonka saat työpöytäselaimessa kuin useimmat vaihtoehdot.

Se toimii aivan kuten muutkin verkkoselaimet, joten voit asettaa sen oletusasetukseksi, kun napsautat viestin linkkiä, jolloin saat lisävaihtoehtoja verkkosisällön käyttämiseen. Sekä Android- että iOS-käyttäjät voivat ladata ohjelmiston, ja Android-käyttäjillä on käytettävissään hieman enemmän ominaisuuksia, kuten lisäosat ja Flash-tuki. Se on usein nopeampi käyttää kuin Safari tai suosittuja mobiiliselaimia, kuten Opera ja Firefox. Dolphin Browser toimii iPhone-, iPad- ja Android-älypuhelimissa ja -tableteissa.

Mitkä ovat Dolphin-selaimen ominaisuudet?

Dolphin-selaimen ominaisuuksista ei ole pulaa, minkä vuoksi se on niin suosittu vaihtoehto Safarille, Google Chromelle, Firefoxille ja muille selaimille. Tässä on katsaus ydinominaisuuksiin.

Kuvakaappaus Dolphin Browserista iPadilla

  • Eleohjaus: Haluatko käyttää suosikkisivustojasi kirjoittamatta linkkiä tai selaamatta kirjanmerkkejäsi? Voit asettaa eleitä niin, että voit helposti piirtää nopeasti verkkosivustoa edustavan mallin. Voit myös vierittää sivua ylös- tai alaspäin piirtämällä nuolia.
  • Äänihaku: Ravista puhelintasi ja voit puhua Dolphin Browserille etsiäksesi jotain verkosta kirjoittamisen sijaan. Voit jopa jakaa sisältöä sanomalla «share» tai avata uusia välilehtiä sanomalla «uusi välilehti».
  • Tallenna toiminto: Voit halutessasi tallentaa verkkosivustoja muihin palveluihin, kuten Evernoteen tai Boxiin. Dolphin Browserissa on sisäänrakennettu toiminto sisällön leikkaamiseen Evernoteen, mikä tekee tunnisteiden lisäämisestä ja niiden löytämisestä myöhemmin helppoa.
  • Synkronointituki: Yksi parhaista syistä käyttää Safaria ja Chromea on se, että voit jatkaa siitä, mihin jäit PC- tai Mac-tietokoneella. Tämä on myös vaihtoehto Dolphin Browserilla.
  • Flash-sisältöä: Dolphin-selaimen käyttäminen Androidissa mahdollistaa Flash-sisällön katselun, mikä ei aina ole vaihtoehto muissa selaimissa.
  • Selain välilehdillä: Käytätkö mieluummin välilehtiä vaihtaaksesi eri verkkosivustojen välillä? Dolphin Browser tarjoaa tällaista tukea, joten se tuntuu enemmän tavalliselta työpöytäselaimelta kuin rajoitetulta verkkoselaimelta puhelimille.
  • Lisäosien tuki: Haluatko vielä enemmän ominaisuuksia? Androidilla voit ladata lisäosia, joiden avulla voit esimerkiksi tallentaa verkkosivun PDF-muodossa napin painalluksella tai siirtyä tekstikäyttöiseen käyttöliittymään lukemisen helpottamiseksi.

Miksi minun pitäisi käyttää Dolphin-selainta?

On olemassa muutamia keskeisiä syitä, miksi Dolphin Browseria kannattaa käyttää joko pääverkkoselaimesi tai Safarin tai Chromen täydennykseksi.

Kuvakaappaus Dolphin Browserista iPadilla

  • Nopeus: Dolphin Browser on usein paljon nopeampi kuin kilpailijansa. Varsinkin Androidissa voit vaihtaa sen Jetpack-tilaan, joka lupaa lisätä verkkosivujen latausnopeutta huomattavasti.
  • Joustavuus: Dolphin Browser tarjoaa monia alkuperäisiä ominaisuuksia, kuten eleohjauksen ja välilehtien selauksen. Se voi tehdä selauskokemuksesta miellyttävämmän.
  • Se on erilainen: Haluatko käyttää sovelluksia, joista ystäväsi eivät ole koskaan kuulleet? Dolphin Browser on yksi tällainen sovellus. Se on erilainen ja tekee mukavan muutoksen tavanomaisiin verkkoselaimiin verrattuna.

Por Markus