Image01 57bc61955f9b58cdfd42e897 5c8fd13646e0fb000172f093

Mitä tietää

 • Mene Työkalut ja valitse Magneettinen lassotyökalu. Lehdistö Caps Lock vaihtaaksesi tavallisesta lasso-kohdistimesta tarkkuuskohdistimeen.
 • Työkaluvaihtoehtoja ovat Feather, Width, Contrast ja Frequency.
 • Etsi reuna, jota voit vetää. Napsauta ottaaksesi magneettisen lassotyökalun käyttöön. Valitse objekti liikuttamalla sen reunaa. Napsauta päättääksesi valinnan.

Magneettinen lassotyökalu Photoshop 5:ssä ja sitä uudemmissa versioissa on yksi niistä työkaluista, jotka jäävät usein huomiotta valintoja tehtäessä. Se on kuitenkin virhe, koska voit käyttää sitä suuriin asioihin, kun ymmärrät, miten se toimii.

Adobe Photoshop Magnetic Lasso Toolin käyttäminen

Jos valinnassa, jonka haluat tehdä, on reunat, jotka eroavat voimakkaasti ympärillä olevien pikselien kanssa, Magneettinen Lasso -työkalu on hyödyllinen. Näin käytät sitä.

 1. Vedä muutettava kuva ylös Photoshopissa.

 2. Valitse Työkalut-valikosta Magneettinen lasso -työkalu. Se on valikossa, jossa on vakio- ja monikulmiolassot. Vaihtoehtoisesti voit käyttää näppäimistökomentoa – Vaihto-L – selata kolme työkalua.

 3. Lehdistö Caps Lock vaihtaa tavallisesta lassokohdistuksesta tarkkuuskohdistimeen, joka: ympyrä +-merkillä keskellä.

 4. Kun olet valinnut magneettisen lasson, työkaluvaihtoehdot muuttuvat. He ovat:

  • Joustavuus: Arvo on etäisyys, jonka valinnan vinjetti tai sumennettu reuna ulottuu valinnan reunasta. Tämä pehmentää valinnan reunaa. Jos tämä on sinulle uutta, yritä pitää arvo välillä 0 ja 5.
  • Leveys: Tämä on ympyrän leveys, kun Caps Lock -painiketta painetaan. Voit tehdä siitä isomman tai pienemmän paina [ or ] Avaimet. Huomaa, että tämä ei ole sivellin. Sinun tarvitsee vain lisätä reunantunnistusaluetta.
  • Kontrasti: Ympyrän leveys määrittää, mistä Photoshop löytää reunat. Tämä asetus määrittää, kuinka paljon väri- ja kontrastiarvoissa tulee olla eroa kohteen ja taustan välillä. Siihen asti kun muuta kontrastiarvoa pakosalla paina pistepainiketta (.) lisätäksesi kontrastia ja pilkkunäppäintä (,) pienentääksesi kontrasti.
  • Taajuus: Kun vedät reunoja pitkin, lasso pudottaa kiinnityspisteitä. Tämä arvo määrittää keskinäisen etäisyyden.

  Työkaluasetukset Photoshopin Magneettinen Lasso -työkalulle

 5. Kun olet määrittänyt vaihtoehdot, löydät reunuksen, jota voit vetää ja tehdä valintasi. Napsauta ottaaksesi Magnetic Lasso -työkalun käyttöön ja siirrä sitä sitten sen kohteen reunaa pitkin, jonka haluat valita. Kun liikutat hiirtä, Photoshop asettaa automaattisesti ankkuripisteitä (neliöiden muodossa) seuraamaasi polkua pitkin.

  Ankkuri osoittaa polkua pitkin Photoshopin magneettilassolla

 6. Jatka polkua, kunnes tulet takaisin kohtaan, josta aloitit kulkemaan harjua. Kun saavutat alun perin napsauttamasi kohdan, kohdistimen oikeassa alakulmassa on pieni ympyrä, joka osoittaa, että silmukka on valmis. Napsauta päättääksesi valinnan ja kuva saa a katkoviiva kulkemastasi polusta. Sinun ei tarvitse kiertää valitsemaasi objektia kokonaan. kaksoisnapsauta mitä tahansa pistettä, niin Photoshop sulkee valinnan suoralla viivalla aloituspisteen ja napsautetun kohdan välillä. Tämä ei kuitenkaan voi johtaa täydelliseen valintaan.

  Objekti, joka on täysin valittu Photoshopin Magnetic Lasso -työkalun käytön jälkeen

 7. Nyt voit käsitellä valintaa kuten mitä tahansa muuta. Joitakin vaihtoehtoja ovat siirrä, täytä, lisää viiva valitun reunuksen ympärille tai kopioi.

Magneettinen lasso napsauttaa automaattisesti kohteen reunoja

Toisin kuin tavallinen lasso, jolla valitset vapaalla kädellä kuvan alueen, magneettilasso tekee valintoja reunojen perusteella ja tarjoaa suhteellisen tarkan – 80-90 prosentin tarkkuuden – valinnan. Työkalu valitsee kohteen reunat, kun liikutat hiirtä etsimällä muutokset kohteen ja taustan välisissä kirkkaus- ja väriarvoissa. Kun se löytää nämä reunat, se rajaa reunan ja napsahtaa siihen kuin magneetti.

Adobe Photoshop Magnetics Lasso Toolin tekemät oikeat valinnat

Magneettisella lassolla on muutamia tapoja korjata virheet. Ne sisältävät:

 • Lisää ankkuripiste: Napsauta hiirtä lisätäksesi toisen pisteen, jos magneettilasso ei sisällä haluttua kohtaa.
 • Kiinnityspisteen poistaminen: paina Poista tai askelpalautin -näppäintä poistaaksesi viimeksi pudonneen Photoshop-ankkurin.
 • Lasso-työkalujen välillä vaihtaminen: paina Optio/Alt-näppäin ja napsauta reunaa. Jos jatkat vetämistä, vaihdat automaattisesti. Jos vapautat hiiren reunan napsautuksen jälkeen, vaihdat kohtaan monikulmio lasso työkalu. Vapauttamalla Vaihtoehto/Vaihtoehto avain työkalun vaihdon jälkeen palaa magneettiseen lassoon.
 • Vähennä alueet: Olet valinnut donitsin reunan, mutta sinun on poistettava donitsin reikä valinnasta. Sinulla on useita vaihtoehtoja tämän tehtävän suorittamiseksi. Ensimmäinen on pitää Optio/Alt-näppäin ja vedä reiän ympäri. Tämä vaihtaa kohtaan Vähennä valinnasta tila. Tiedät olevasi tässä tilassa, kun miinusmerkki () ilmestyy kohdistimeen. Toinen tapa on valita tila in Työkaluasetukset ja napsauta sitten hiirellä poistettavan alueen reunaa. Muista sulkea valinta.
 • Lisää valintoihin: Vaihda kohtaan Lisää valintatilaan napsauttamalla sitä kohdassa Vaihtoehdot työkalupalkki. Lisää ja sulje valinta napsauttamalla reunaa.

Por Markus