MagicEraser Blog.max 1200x1200 ceb3c38d3dcd45d98dc259694414d056

Mitä tietää

 • Ota valokuva Pixel 6:lla tai Pixel 6 Prolla. Sinun on muokattava kuvaa älypuhelimen sisäänrakennetulla muokkaustoiminnolla.
 • Valitse Magic Eraser -kohdan alta Työkalut -vaihtoehto ja ympyröi tai pyyhkäise sitten poistettava henkilö tai kohde.
 • Voit myös käyttää Magic Eraseria vanhemmissa valokuvissa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit käyttää Magic Eraser -ominaisuutta Google Pixel 6:ssa tai Pixel 6 Prossa.

Kuinka käytän Magic Eraser -ominaisuutta Pixel 6:ssa?

Magic Eraser -ominaisuuden avulla voit poistaa valokuvasta ihmisiä ja esineitä sekunneissa ilman kallista kuvankäsittelyä. Seuraavassa selitetään, mistä löytää ja käyttää tätä ainutlaatuista ominaisuutta.

Mistä Pixel 6 -kameran Magic Eraser -ominaisuus löytyy

Magic Eraser -sovelluksen käyttäminen edellyttää, että olet jo ottanut valokuvan Pixel 6:lla. Magic Eraser ei voi poistaa asioita valokuvasta reaaliajassa.

 1. Avaa muokattava kuva napauttamalla kuvan esikatselua Kamera-sovelluksen oikeassa alakulmassa tai valitsemalla haluamasi Kuvat-sovelluksesta.

 2. Kun olet valinnut kuvan, napauta muokata avataksesi Pixel 6:n kuvankäsittelyohjelman.

 3. Löydät sitten Magic Eraser -ominaisuuden pyyhkäisemällä Työkalut-kansioon. sieltä löydät Magic Erasersekä väritarkennus- ja epäterävyyden säädöt.

Kohteiden poistaminen kuvasta Magic Eraser -sovelluksella

Nyt kun tiedät kuinka löytää Magic Eraser -työkalu, loput ovat erittäin intuitiivisia.

 1. Joissakin tapauksissa Magic Eraser luo ehdotuksia ihmisistä ja asioista, jotka poistetaan valokuvasta.

 2. Jos Magic Eraserin ehdotukset eivät ole poistettavan kohteen valinta tai jos haluat käytännönläheisemmän lähestymistavan poistettavan kohteen valintaan, voit piirtää ympyrän poistettavan kohteen ympärille.

  Ehdotuksia ja Magic Eraser -valinta Google Kuvissa Pixel 6:ssa

 3. Sitä vastoin voit yhtä helposti raapustaa poistettavan asian päälle Magic Eraserilla.

 4. Valokuvasta riippuen sinulle jää kunnollinen kuva, joka ei enää sisällä valitsemaasi kohdetta.

  Magic Eraser -valinta ja tulokset Google Kuvissa Pixel 6:ssa

Kuinka Magic Eraser -toiminto toimii

Googlen Magic Eraser -tekniikka on vaikuttava Pixel 6:ssa. Ja vaikka tämä ominaisuus voi tuottaa «ooh» ja «ahhs» ystäviltäsi ja perheeltäsi, on tärkeää huomata, että tämä ominaisuus on juurtunut teknologiaan, joka on ollut käytössä vuosikymmeniä. Googlen mukaan Magic Eraser käyttää «uusia luottamus-, segmentointi- ja maalausalgoritmeja». Puhelimen Tensor-sirun kautta Pixel 6 käyttää koneoppimismalleja, jotka toimivat suoraan laitteessa.

Tekoälyn ja koneoppimisen avulla Magic Eraser voi yrittää tunnistaa ja poistaa henkilön tai esineen ääriviivat. Sitten se analysoi taustan ja yrittää täyttää puuttuvat tiedot. Vaikka tekniikka on vaikuttava, spartaisemmat taustakuvat tuottavat yleensä parempia tuloksia. Hektinen tausta voi johtaa läikkyisiin esineisiin poistopaikalla.

Onko Magic Eraser tulossa Pixel 5:een?

Vaikka tällä hetkellä ei ole suunnitelmia siirtää Magic Eraseria vanhemmille Pixel-laitteille, älä usko, että et pääse kokemaan ominaisuutta itse, jos käytät edelleen Pixel 5:tä tai vanhempaa älypuhelinta. Tämä johtuu pääasiassa Android-alustan avoimesta luonteesta. Jos haluat poistaa ihmisiä valokuvistasi, sinun tarvitsee vain ladata Google Kuvat -sovellus sivulta Pixel 6:een. Voit tehdä tämän asentamalla «Split APKs Installer (SAI)» Google Play Kaupasta. Seuraavaksi sinun on ladattava Google Photos APK -tiedosto Android Policesta. Valitse APK latauksen jälkeen Split APKs Installer -sovelluksessa ja asenna se laitteellesi. Pikapäivityksen jälkeen voit nyt avata Google Kuvat -sovelluksen ja käyttää Magic Eraseria niin usein kuin haluat.

FAQ

 • Miksi Pixel 6:ssani ei ole Magic Eraseria?

  Sinulla ei välttämättä ole Google Kuvat -sovelluksen uusinta versiota. On myös bugi, joka voi saada Magic Eraserin katoamaan. Joka tapauksessa sovelluksen päivittämisen pitäisi korjata ongelma.

 • Mitä kameroita Pixel 6:ssa on?

  Pixel 6:ssa on 50 megapikselin pääkamera ja 12 megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi, joka tallentaa 4K-resoluution 30/60 fps:llä. Pixel 6 Pro sisältää teleobjektiivin, jossa on 4x optinen zoom.

Katso artikkelin lähteet

 1. Pixel 6:n kamerassa yhdistyvät laitteisto, ohjelmisto ja ML. Google.

Por Markus