SafariTwitterSidebar 56a5d5143df78cf7728a0f97

Mitä tietää

 • Valitse Järjestelmäasetukset Dock- tai Apple-valikosta ja valitse sitten Internet-tilit > Viserrys > Seuraava > Kirjaudu sisään.
 • Jos haluat käyttää Jaetut linkit -sivupalkkia, valitse Näytä sivupalkki -kuvaketta ja valitse sitten Jaetut linkit välilehti (@ symboli).

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Twitter lisätään Safarin Shared Links -sivupalkkiin, jotta voit tarkastella ja uudelleentwiitata Twitterissä seuraamiesi tweettejä ja linkkejä. Tämän artikkelin ohjeet koskevat Safaria macOS Sierrassa (10.12), OS X Yosemitessa (10.10), OS X Mavericksissa (10.9) ja OS X Mountain Lionissa (10.8).

Jaettujen linkkien sivupalkin asettaminen

Oletusarvoisesti kirjanmerkit ja lukuluettelokuvakkeet näkyvät Safarin sivupalkin yläosassa, jolloin pääset yhdellä napsautuksella valikoimaan hyödyllisiä linkkejä. Ennen kuin voit käyttää Jaetut linkit -sivupalkkia, sinun on kuitenkin määritettävä se Järjestelmäasetuksissa. Jotta Safari-sivupalkki toimisi Twitter-syötteidesi kanssa, sinun on lisättävä Twitter-tilisi Internet-tililuetteloon. Määritä Jaetut linkit -sivupalkki seuraavasti:

 1. Avaa Järjestelmäasetukset valitsemalla Järjestelmäasetukset -kuvaketta Dockissa tai valitse Järjestelmäasetukset Apple-valikosta.

 2. Valitse Järjestelmäasetuksista Internet-tilit.

  Internet-tilit -asetusruudussa vasemmalla näkyvät Internet-tilit, jotka olet jo määrittänyt Maciin (kuten iCloud-tilisi). Oikealla puolella luetellaan käyttöjärjestelmän tukemat Internet-tilityypit, kuten Microsoft Exchange ja LinkedIn.

  Internet-tilin asetukset macOS:ssä

  Apple päivittää Internet-tilityyppien luettelon jokaisen macOS-päivityksen yhteydessä. Joten näkemäsi voi muuttua ajan myötä.

 3. Valitse oikealla olevasta luettelosta: Viserrys.

 4. Kirjoita näkyviin tulevaan ikkunaan Twitter-käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse sitten Seuraava. Näkyviin tulee selitys siitä, mitä tapahtuu, kun annat OS X:n kirjautua Twitter-tilillesi:

  • Voit twiitata ja lähettää kuvia ja linkkejä Twitteriin.
  • Twitter-aikajanasi linkit näkyvät Safarissa.
  • Sovellukset voivat toimia Twitter-tilisi kanssa (luvallasi).

  Voit poistaa yhteystietojen synkronoinnin käytöstä ja estää tiettyjä Macin sovelluksia pääsemästä Twitter-tilillesi.

 5. Valitse Kirjaudu sisään salliaksesi Twitterin pääsyn Safarista. Twitter-tilisi on nyt määritetty sallimaan OS X/macOS käyttää palvelua.

 6. Sulje Järjestelmäasetukset.

Käytä jaettujen linkkien sivupalkkia

Jos Twitter on määritetty Internet-tiliksi, voit käyttää Jaetut linkit -ominaisuutta Safarissa. Voit tehdä tämän suorittamalla seuraavat vaiheet:

 1. Avaa Safari.

 2. Valitse Näytä sivupalkki kuvake.

  Näytä sivupalkin kuvake Safarissa

  Sivupalkin yläreunassa näkyy kolme välilehteä: Kirjanmerkit, Lukulista ja Jaetut linkit.

 3. Valitse sivupalkista Jaetut linkit välilehti ( @ symboli).

  Jaetut linkit -välilehti Safarissa

  Jaettujen linkkien valintaluettelo on täynnä Twitter-syötteesi twiittejä. Kun avaat Shared Links -valintaluettelon ensimmäistä kertaa, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin Safari hakee ja näyttää tweetit.

 4. Jos haluat näyttää jaetun linkin sisällön twiitissä, valitse twiitti Jaetut linkit -valintaluettelossa.

  Safari-sivupalkki Twitterillä

 5. Jos haluat uudelleentwiitata jaetut linkit -valintaluettelossa olevan twiitin, Control+Select twiitti ja valitse sitten Uudelleentwiittaa.

 6. Jos haluat siirtyä Twitteriin ja tarkastella Twitter-käyttäjän julkisia tilitietoja, Control+Select kyseisen käyttäjän twiitti ja valitse sitten Näytä twitter.comissa.

  Uudelleentwiittaa Safarin sivupalkista

Por Markus