GettyImages 168850095 7c8d093ffa524c18a9aaf2b4ece0b191

Mitä tietää

 • Valitse säveltää Yahoo Mailissa avataksesi uuden sähköpostiviestin. Täytä . sisään Siihen asti kun ja Aihe kentät.
 • Valita CC BCC Vastaanottaja-kentän oikealla puolella lisätäksesi kentät sähköpostin otsikkoon.
 • Valitse BCC kenttään ja lisää vastaanottajien osoitteet. Kirjoita sähköpostisi tavalliseen tapaan ja valitse Lähettää.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka BCC-vastaanottajat lisätään sähköpostiin Yahoo Mailin avulla verkkoselaimessa.

Viestin vastaanottajien piilokopiointi Yahoo Mailissa

BCC on lyhenne sanoista blind carbon copy. Sähköpostin yhteydessä piilokopiona oleva henkilö näkee viestin, mutta kukaan muu vastaanottaja ei näe hänen nimeään. Voit käyttää BCC-ominaisuutta lähettääksesi sähköposteja useille ihmisille ilman, että he tietävät, kuka muu vastaanottaa viestin. Lähetä sähköpostia kahdelle tai useammalle yhteyshenkilölle «sokealle» samanaikaisesti käyttämällä Yahoo Mail -tilisi BCC-ominaisuutta.

 1. Kirjaudu Yahoo Mail -tilillesi ja valitse säveltää -painiketta vasemmassa yläkulmassa avataksesi uuden sähköpostiviesti-ikkunan.

 2. Valitse CC BCC oikealla puolella Siihen asti kun ala. CC-kenttä ja BCC-kenttä lisätään Vastaanottaja-kentän alle.

  Avaa Yahoo Mail -mobiilisovelluksessa CC BCC kenttiä napauttamalla Siihen asti kun. Yahoo Mail Basicissa BCC -kenttä näkyy viestiä kirjoitettaessa.

 3. Valitse BCC kenttään ja kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoite. Voit myös valita BCC avataksesi yhteystietojen hakukentän lisätäksesi osoitteita Yahoo Mail -osoitekirjastasi. Valitse jokaisen sisällytettävän yhteystiedon valintaruutu ja valitse sitten Tehty.

  BCC-kenttä Yahoo Mailissa

  Viestissäsi on oltava vähintään yksi vastaanottaja Siihen asti kun ala. Jos et halua vastaanottajien näkyvän, kirjoita Yahoo Mail -osoitteesi.

 4. Kirjoita sähköposti tavalliseen tapaan ja valitse Lähettää. Kaikki BCC-kentässä olevat vastaanottajat saavat kopion viestistä, mutta eivät voi nähdä muiden vastaanottajien tietoja.

Vaikka vastaanottaja valitsee Vastaa kaikkiin vastataksesi viestiin, vastaus lähetetään vain sinulle.

Miksi käyttää BCC:tä?

BCC-ominaisuus suojaa sähköpostin vastaanottajien yksityisyyttä. Jos esimerkiksi lähetät viestin osoitteenmuutoksesta, saatat haluta kaikkien tietävän, mutta kaikki yhteystietosi eivät tunne toisiaan. Jos lähetät jotain henkilökohtaisempaa, kuten juhlakutsua, lähetä yksittäisiä viestejä. Mallien käyttö voi nopeuttaa prosessia. Toisaalta, jos lisäät liian monta osoitetta BCC-kenttään, sähköpostisi voidaan merkitä roskapostiksi, mikä tarkoittaa, että ihmiset eivät ehkä koskaan näe sähköpostiasi.

Por Markus