unnamed ab349991a4d748a38dc0028fbb611036

Lauren Maillian on pohjimmiltaan sarjayrittäjä, ja hänen sitoutumisensa monimuotoisuuteen ja osallistamiseen näkyy kaikessa hänen työssään. Maillian on digitalundividedin toimitusjohtaja, organisaatio, joka tarjoaa yhteisöä ja resursseja mustille ja latinalaisnaisille yrittäjyyden kaikissa vaiheissa. Järjestö käyttää teknologiaa ja dataa vahvistaakseen värikkäiden naisten vaikutusmahdollisuuksia ja edistääkseen talouskasvua alipalvetuissa yhteisöissä.

Lauren Maillian.

«Tavoitteemme organisaationa on johtaa globaalia muutosta kohti osallistavaa innovaatiota ja yrittäjyyttä mustien ja latinalaisten naisten osalta», Maillian kertoi Lifewirelle puhelinhaastattelussa. «Haluamme luoda maailman, jossa kaikki naiset omistavat työnsä.» Maillian nimitettiin digitalundividedin toimitusjohtajaksi kesäkuussa 2020 toimittuaan aiemmin organisaation hallituksen puheenjohtajana. Voittoa tavoittelematon järjestö käyttää teknologiaa tavoittaakseen enemmän alipalveltuja naisia ​​kuin koskaan ennen, koska kaikkia ohjelmia tarjotaan virtuaalisesti. Digitalundivided järjestää koulutusohjelmia, esikiihdyttimen valmennuskursseja, digitaalisia huippukokouksia, 12 kuukauden apurahan mustille ja latinalaisnaisille ja paljon muuta. Organisaatio julkaisee myös useita värikkäisiin naisiin keskittyviä tietoja ja tutkimuksia, mukaan lukien ProjectDiane-raportti, joka kertoo mustien ja latinalaisten naispuolisten perustajien ja heidän johtamiensa startup-yritysten tilasta.

Nopeita faktoja

Nimi: Lauren Maillian Ikä: 36Lähettäjä: New Yorkin Upper East SideSuosikkipeli pelattavaksi: «En yleensä pelaa, mutta lapseni pelaavat, ja Fortnite on peli, jota pelaamme.»Avainlainaus tai motto, jonka mukaan hän elää: «Onko se sen arvoista, vaikka epäonnistun?»

Sydämellään sarjayrittäjä

Maillian varttui ainoana lapsena ja oli luokan ainoa värikäs henkilö kuudenteen luokkaan asti. Se kokemus «toisen» tuntemisesta muokkasi häntä aikuisena, hän sanoi. Maillian ajatteli alun perin aloittavansa uran muotialalla, mutta hänestä tuli sen sijaan sarjayrittäjä. Hän oli yksi Sugarleaf Vineyardsin perustajista 19-vuotiaana. Lopulta hän myi yrityksen 26-vuotiaana ja käytti pääomaa enkelisijoittamisen ja -neuvonnan aloittamiseen vuonna 2011. Haluan, että keskustelu värillisten naisten tukemisesta yrittäjinä ja perustajina tulee valtavirtakeskusteluksi. «Olin lumoutunut teknologian tapahtumista ja mahdollisuudesta olla sijoittaja», Maillian sanoi. «Minua kiinnosti kyky epäonnistua ja kääntyä nopeasti ja nähdä, kuinka ideat validoituvat tarpeeksi yrityksiksi.» Tämän työn mukaisesti Maillian perusti vuonna 2011 Gen Y Capital Partnersin, kiihdytin- ja riskipääomayhtiön, joka sijoittaa mobiili- ja internetyrityksiin. Hän johtaa myös vuonna 2011 perustamaansa strategista markkinoinnin ja brändäyksen konsulttiyritystä LMB Groupia. «Olen aina ollut markkinoija, brändistrategi ja tarinankertoja», Maillian sanoi. «Olen kiinnostunut monista asioista ja olen ehdottomasti kiinnostunut tästä hetkestä, jossa olemme, joka sisältää mahdollisuuden, digitaalisen kiihtyvyyden ja kaiken siltä väliltä.» Maillianin työ ei lopu tähän. Hän toimii tällä hetkellä Pipeline Angelsin konsulttina ja kirjoitti Uudelleen määritelty polku: pääse huipulle omilla ehdoillasi, joka on muistelma siitä, kuinka hän nousi eri toimialoilla. «Uskon tiimeihin ja järjestelmiin, joko kotona tai töissä», Maillian sanoi jongleeraaessaan eri roolejaan. «Se vaatii kylän ja pyrin olemaan työssäni mahdollisimman organisoitu ja virtaviivainen.»

Lauren Maillian

Lauren Maillian.

Naisyrittäjien esteiden poistaminen

Virtuaaliohjelmointiin siirtymisen myötä Maillian sanoi, että digitalunidivided on poistanut monet esteet naisten tavoittamiselta maantieteellisesti. Järjestön 45 hengen tiimi tekee myös täysin etätyötä ja tekee niin myös lähitulevaisuudessa. Maillian aikoo pysyä jakamattomana digitaalisena johtajana «tapaamalla ajat», hän sanoo, ja digitaalisena pysyminen tekee juuri sen. «Lähestymistapani oli hyvin erilainen, koska mielestäni se, miltä näyttää nyt auttaa värikkäitä naisia ​​voittamaan innovaatioissa ja yrittäjyydessä, on niin erilaista kuin ennen pandemiaa ja se on ehdottomasti erilainen kuin 10 vuotta sitten, jolloin olin teknologiamaailmassa», Maillian sanoi. «Nojaamme todella tekniikan kaikkiin puoliin voidaksemme työskennellä etänä ja rakentaa digitaalista yhteisöä.» Kuten hänen tukemansa naiset, Maillian sanoi kohtaaneensa esteitä, kun hän kasvatti eri hankkeitaan. Yksi hänen suurimmista haasteistaan, hän sanoi, oli löytää tapoja kommunikoida riittävästi, miksi hän tunsi tietyn tavalla. Maillian sanoi, että hän työskentelee sisimmässään ja on tehnyt todellisia liiketoimintapäätöksiä sillä tavalla. «Luulen, että minun on aina täytynyt voittaa nämä haasteet, mutta en usko, että olen koskaan nähnyt niitä haasteina», Maillian sanoi. «Luulen, että siksi alan miehet, varsinkin ei-vähemmistöt, kunnioittavat minua. Olen hyvin mukana kaikissa asioissani, aina.» Haluamme luoda maailman, jossa kaikki naiset omistavat työnsä. Maillian sanoi keskittyvänsä jatkamaan työtä naisyrittäjien esteiden poistamiseksi ja sen varmistamiseksi, että vähemmistön naiset asetetaan etusijalle rahoitusneuvotteluissa. «Olen todella keskittynyt muuttamaan valtavirran käsitystä värillisistä naisista», hän sanoi. «Työmme on tärkeää, mutta se ei riitä. Haluan, että keskustelu värillisten naisten tukemisesta yrittäjinä ja perustajina tulee valtavirtaan.»

Por Markus