Anna Spearman selfie 5138968eef3a4f71bd3b35b4131d4886

Neljännen polven yrittäjänä Anna Spearman oli useimpia paremmin valmistautunut uran vaihtamiseen, kun koronaviruspandemia iski viime vuonna.

Valmistuttuaan Virginian yliopistosta toukokuussa 2020 tietojenkäsittelytieteen ja yritysinnovaatioiden yrittäjyyden tutkinnon Spearman odotti aloittavansa uransa kuten kuka tahansa nuori ammattilainen. Valitettavasti terveyskriisi muutti tilanteen, joten hän käynnisti nopeasti Techie Staffingin. «Päätin perustaa oman yritykseni sen jälkeen, kun työtarjoukseni peruutettiin ja aloitustason tehtävät jäivät pitoon», hän kertoi Lifewirelle. sähköpostikeskustelussa. «Monet yritykset palkkasivat vanhempia insinöörejä, mutta aloitustason paikkoja ei ollut tarjolla paljon.» Techie Staffing on teknologiahenkilöstötoimisto, jossa on vanhempien teknisten rekrytoijien tiimi, joka on osoittautunut menestyksekkääksi tiimien rakentamisessa. Aikaa lukuun ottamatta Spearman innostui perustamaan viraston huomattuaan riittävän teknisen lahjakkuuden kysynnän ja tarjonnan haasteet.

Nopeita faktoja

Nimi: Anna SpearmanIkä: 22Lähettäjä: Culver City, Kalifornia Satunnainen ilo: Hän opiskeli mandariinikiinaa yhteensä kahdeksan vuotta lukiossa ja yliopistossa ja vietti kaksi kuukautta Kiinassa mandariinikiinan kielenkylvytysohjelmassa.Keskeinen lainaus tai motto, jonka mukaan hän elää: «Epäonnistuminen on sitä, kun ei yritä.»

Teknisestä yrittäjyydestä on juuri tullut loogista

Spearman ei suunnitellut oman yrityksen perustamista heti yliopiston jälkeen, mutta yrittäjyys oli hänelle aina järkevää. Lapsena hän näki äitinsä ja isovanhempansa perustavan oman yrityksen. Hän myös aina visioi työskennellä tekniikan parissa ja juontaa juurensa siihen aikaan, kun hän johti robotiikkatiimiään lukiossa. Kun Spearman käynnisti Techie Staffingin, hän ei ottanut tätä päätöstä kevyesti ja pelkäsi, ettei hänen ideansa olisi toteuttamiskelpoinen. Spearman kuitenkin näki yrityksensä ilmeisen tarpeen ja pystyi nopeasti kokoamaan tiimin ja ryhtymään töihin. «Ymmärsin, ettei olisi helppoa aloittaa 21-vuotiaana värikkäänä naisena saada potentiaaliset asiakkaat luottamaan minuun», hän sanoi. «Mutta suurin ongelma Yhdysvalloissa on insinöörien puute. Olen sitoutunut ratkaisemaan tämän ongelman ja auttamaan lisäämään insinöörimääräämme alakoululaisista alkaen.» Spearman kuvailee itseään insinööriksi, yrittäjäksi ja STEM:n puolestapuhujaksi. Generation Z:n perustajana hän toivoo voivansa jakaa kokemuksensa ja tuoda erilaisen näkökulman ikäisilleen sekä kokeneemmille tekniikan perustajille. Monet yritykset palkkasivat korkean tason teknikoita, mutta aloitustason työpaikkoja ei ollut tarjolla paljon. Yksi hänen päätavoitteistaan ​​on tulla teknologianeuvoston jäseneksi puolustaakseen paremmin teknologiakykyjä kasvavissa yrityksissä eri puolilla maata. Hän sanoi, että työ alkaa Techie Staffingissa.

Kasvua ja karkeutta

Techie Staffing on erikoistunut suoriin vuokrauksiin. Yritys edustaa useita insinöörejä, mukaan lukien ohjelmisto-, data-, full-stack- ja DevOps-insinöörit sekä UX/UI- ja tuotesuunnittelijat. Yrityksellä on valikoima teknisiä rekrytoijia, joilla on kokemusta huippuosaajien löytämisestä, kartoittamisesta ja haastattelusta, jotka voivat mukautua yritysten erityisvaatimuksiin. Insinöörinä Spearmanin päätavoitteena on ongelmien ratkaiseminen, ja hän haluaa tehdä sen yrittäjätyönsä kautta. «Innovatiivisista startupeista Fortune 500 -yrityksiin tarjoamme pysyviä työpaikkoja yrityksille eri puolilla maata hyödyntämällä passiivista hankintaosaamistamme, dynaamisia rekrytointistrategioitamme ja korkealaatuista teknologiaehdokkaiden verkostoa», hän sanoi. Yksi suurimmista haasteista, joita Spearman kohtasi perustaessaan liiketoimintaansa, oli hänen verkostonsa puute. Kun hän perusti yrityksen, hänellä ei ollut asiakkaita tai kontakteja, jotka olisivat saaneet yrityksensä liikkeelle. «Herään joka aamu ja luen Morning Brew’ta, LA TechWatchia, Crunchbasea, TechCrunchia ja muita», hän sanoi. «Jotkut kilpailijoistani sanoivat, etteivät he kehitä liiketoimintaa, vaan saavat vain suosituksia verkostostaan. Minulla ei ole sellaista verkostoa, mutta minulla on.» Ymmärsin, että 21-vuotiaana värikkäänä naisena aloittaminen ei olisi helppo tehtävä saada mahdolliset asiakkaat luottamaan minuun. Entisenä urheilijana Spearman sanoi nauttivansa kilpailusta. Nuori teknologian perustaja asettaa joka päivä itselleen tavoitteen tavoittaa 50-100 potentiaalista liikekumppania, olivatpa he sitten yrityksiä tai asiakkaita. Osa tästä kovasta työstä tuottaa nyt tulosta, sillä hän on laajentanut LinkedIn-verkostoaan 9 200 liittymään ja teki äskettäin sopimuksen noin 25 insinöörin sijoittamisesta kasvavaan yritykseen, joka äskettäin voitti 50 miljoonan dollarin B-sarjan kierroksen. Hän sanoi saaneensa sopimuksen ottamalla yhteyttä suoraan perustajaan. «Saan yleensä ei koko päivän, mutta kaikki ei-ilmoitukset tuovat minut lähemmäksi kyllä-vastausta», Spearman sanoi. «Tällä alalla et tarvitse suurta määrää asiakkaita menestyäkseen todella hyvin.» Tällä hetkellä Spearman käyttää ylioppilastutkinnon säästöjä sekä Postmates-lähetyskeikasta ansaitsemiaan tuloja Techie Staffingin rahoittamiseen. Yhtiö ansaitsee tuloja myös veloittamalla palkkion teknisistä sijoituksistaan. Spearman ei ole vielä tutkinut ajatusta riskipääomarahoituksen hakemisesta, mutta harkitsee sitä tulevaisuutta varten. Ainoastaan ​​Techie Staffingin johtamiseen keskittynyt Spearman luottaa siihen, että hänen rohkeutensa ja menestyksenhalunsa vievät hänen liiketoimintansa pitkälle. «Kasvua, kasvua ja lisää kasvua», Spearman sanoi tämän vuoden suunnitelmistaan. «Minimitavoitteemme on ylittää miljoona dollaria tuloja, mutta olen optimistinen, että voimme ylittää tämän määrän.»

Por Markus