turning off lightswitch 5a5b83b27bb2830037ca8c51

Mitä tietää

 • iPadit, joissa on kotipainike: Paina pitkään Päälle/Pois/Sleep kunnes liukusäädin tulee näkyviin. Katkaise virta.
 • Ei Koti-painiketta: Paina pitkään Päälle/Pois/Sleep ja Vähennä äänenvoimakkuutta kunnes liukusäädin tulee näkyviin. Katkaise virta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka iPad sammutetaan. Tämä artikkeli koskee kaikkia iPad-malleja, mukaan lukien alkuperäinen, kaikki iPad minin versiot ja kaikki iPad Prot.

Kuinka poistaa minkä tahansa iPad-mallin käytöstä?

iPadin sammuttaminen ilman Koti-painiketta on eri asia kuin iPadin sammuttaminen Home-painikkeella, mutta selitämme erot. Toimi seuraavasti:

 1. iPadit, joissa on kotipainike: Paina ja pidä painettuna Päälle/Pois/Sleep painiketta iPadin oikeassa yläkulmassa.

  iPadille ilman kotipainiketta: Paina ja pidä painettuna Päälle/Pois/Sleep -painiketta sekä joko ääni kovemmalle tai alas-painiketta iPadin kyljessä.

 2. Pidä painikkeita painettuna, kunnes näytölle tulee liukusäädin.

 3. Siirrä Vedä sammuttaaksesi liu’uta kokonaan oikealle. Jos muutat mieltäsi etkä halua sammuttaa sitä, valitse Peruuta pitämään iPadia.

 4. Jos päätät sammuttaa iPadin, pyörivä pyörä ilmestyy näytön keskelle ennen kuin se himmenee ja sammuu.

Kuinka käynnistää mikä tahansa iPad-malli?

iPadin käynnistäminen on helppoa: pidä vain Päälle/Pois/Sleep -painiketta iPadin oikeassa yläkulmassa, kunnes näyttöön syttyy valo. Kun näyttö syttyy, vapauta painike ja iPad käynnistyy.

Kuinka nollata ja tehdasasetusten palauttaminen iPadille

iPadin sammuttaminen ei ole aivan sama asia kuin iPadin nollaus, eikä se ole varsinkaan sama asia kuin iPadin tehdasasetusten palauttaminen.

Entä jos iPad ei käynnisty?

Joissakin harvinaisissa tapauksissa iPad ei vastaa, kun yrität käynnistää sen. Jos näin on, sinun on pakotettava iPad käynnistymään uudelleen. Jos sinulla on iPad, jossa on kotipainike, pidä Nykyinen -painiketta ja Talo samanaikaisesti noin 5-10 sekunnin ajan pakottaaksesi laitteen käynnistymään uudelleen. Jos iPadissasi ei ole kotipainiketta, se on hieman hankalampaa. Paina ensimmäistä ja vapauta se nopeasti ääni kovemmalle nuppi. Paina sitten nopeasti vähentää äänenvoimakkuutta nuppi. Paina lopuksi ja pidä painettuna Nykyinen -painiketta, kunnes näet Apple-logon.

Käytä lentokonetilaa iPadin sammuttamisen sijaan

Jos haluat säästää akkua tai viedä iPadin lentokoneeseen, sinun ei tarvitse sammuttaa sitä. Käytä iPadiasi milloin tahansa, myös nousun ja laskun aikana, kun kannettavia tietokoneita ei voi käyttää, asettamalla iPad lentokonetilaan.

FAQ

 • Kuinka voin sammuttaa soittoäänen iPadissa?

  Ota Älä häiritse käyttöön iPadissa, jos haluat tilapäisesti pysäyttää saapuvat puhelut, hälytykset ja muut ilmoitukset. Voit hallita iPadin ääniä siirtymällä kohtaan asetukset > Äänet ja aseta haluamasi äänenvoimakkuus vetämällä liukusäädintä.

 • Kuinka voin poistaa ponnahdusikkunoiden eston käytöstä iPadissa?

  Jos haluat poistaa ponnahdusikkunoiden eston käytöstä iPadissa, siirry kohtaan asetukset > Safari. Vieritä alas Yleiset-osioon ja sammuta Estä ponnahdusikkunat.

Por Markus