delete outlooks add cache file 1173820 005640a78218465892978a64a1a98c61

Mitä tietää

 • Näetkö poistetut Outlook-kohteet? Näin tapahtuu, kun lisäosat poistetaan/asennetaan uudelleen, yhteystiedot poistetaan tai ohjelmisto asennetaan uudelleen.
 • Vuonna Juosta valintaikkuna, anna %localappdata%MicrosoftOutlook ja paina Tulla sisään. Tarkastele ja poista tiedostoja RoamCache kansio.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Microsoft Outlookin välimuisti ja automaattisen täydennyksen välimuisti tyhjennetään. Ohjeet koskevat Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 ja Outlook for Microsoft 365:tä.

Poista Outlook-välimuisti

Välimuistin poistaminen Outlookissa ei poista sähköposteja, yhteystietoja tai muita hyödyllisiä tietoja. Outlook luo automaattisesti uusia välimuistitiedostoja, kun avaat sen.

 1. Tallenna kaikki työt ja sulje Outlook.

 2. Lehdistö Windows-avain+R.

 3. Vuonna Juosta valintaikkuna, anna %localappdata%MicrosoftOutlook ja paina Tulla sisään.

 4. Kaksoisnapsauta kohtaa RoamCache kansio, jossa voit tarkastella välimuistitiedostoja.

  Varmuuskopioi välimuistitiedostot toiseen kansioon tai ulkoiselle kiintolevylle, jotta voit palauttaa tiedostot, jos jokin menee pieleen.

 5. Paina ja pidä painettuna poistaaksesi välimuistitiedostot Siirtää -painiketta, kun valitset kaikki tiedostot. Paina sitten Poista -näppäintä tai napsauta korostettuja tiedostoja hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista.

  Näyttökuva välimuistitiedostojen poistamisesta Outlookissa

 6. Kun sinua kehotetaan vahvistamaan poisto, paina Joo.

Tyhjennä automaattisen täytön välimuisti

Jos haluat vain tyhjentää automaattisen täydennyksen välimuistin, poista automaattinen täydennys käytöstä, jotta välimuistissa olevia tietoja ei näytetä, tai poista automaattisen täydennyksen välimuisti kokonaan.

 1. Siirry kohtaan Tiedosto välilehti ja valitse Vaihtoehdot.

  Näyttökaappaus Asetukset-valinnasta Outlookissa

 2. Vuonna Outlookin asetukset valintaikkunassa, valitse Mail -välilehti.

 3. Voit poistaa automaattisen täydennyksen käytöstä siirtymällä kohtaan Viestien lähettäminen osio. Poista valinta vieressä olevasta ruudusta Listan automaattisen täydennyksen avulla voit ehdottaa nimiä kirjoittaessasi Vastaanottaja-, Kopio- ja Piilokopio-riveille.

  Kuvakaappaus automaattisen täydennyksen valinnan poistamisesta Outlookin asetuksista

 4. Jos haluat tyhjentää automaattisen täytön välimuistin poistamatta ominaisuutta käytöstä, valitse Automaattinen täydennysluettelo tyhjä. Valitse vahvistusikkunassa Joo.

  Näyttökaappaus automaattisen täytön välimuistin tyhjentämisestä Outlookissa

 5. Vuonna Outlookin asetukset valintaikkuna, valitse Okei.

FAQ

 • Kuinka poistan osoitteen Outlookin automaattisen täydennyksen luettelosta?

  Jos haluat poistaa osoitteen Outlookin automaattisen täydennyksen luettelosta, avaa uusi viesti ja kirjoita nimi kohtaan Siihen asti kun kenttään, korosta sitten nimi automaattisen täydennyksen luettelosta ja valitse X. Siirry Outlook Onlinessa näkymän vaihtajaan ja valitse Ihmisetvalitse yhteystieto, valitse muokataja poista sitten osoite.

 • Kuinka poistan sähköpostit pysyvästi Outlookissa?

  Jos haluat poistaa sähköpostit pysyvästi Outlookissa, valitse viesti ja paina Siirtää+Poistaja valitse sitten Joo vahvistaa. Jos haluat poistaa Poistetut kohteet -kansion sisällön pysyvästi, napsauta kansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tyhjä kansio.

 • Kuinka tyhjennetään roskakori automaattisesti Outlookissa?

  Tyhjennä roskakori automaattisesti Outlookissa siirtymällä kohtaan Tiedosto > Vaihtoehdot > Pitkälle kehittynyt > Tyhjennä poistettujen kohteiden kansiot poistuessasi Outlookista.

Por Markus