landing devices bg 589b802b3df78c475898b836 5bf48813c9e77c0051342e32

Mitä tietää

 • Mene Työpöydän ominaisuudet > Paikka > Liike > Levy > Uusi karttatulla sisään «työpöytä,» Valita Valitse kansio > Vahvistaa.
 • Kun synkronoit työpöydän OneDriven kanssa, voit käyttää tiedostoja millä tahansa laitteella.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka työpöytäsi siirretään pilveen OneDriven avulla Windows 10:ssä ja uudemmissa.

Miksi synkronoida Windows-työpöytäsi OneDriven kanssa?

Usein käytettyjen kansioiden, kuten Windows-työpöydän, sijoittaminen pilveen on loistava ratkaisu, jos käytät työpöytääsi ladattujen tiedostojen tai usein käytettyjen kohteiden tallentamiseen. Näin tiedostot on aina synkronoitu kaikkien laitteidesi välillä. Voit myös yhdistää muita OneDrive-synkronoinnin kanssa käyttämiäsi tietokoneita.

Kuinka siirtää työpöytäsi pilveen OneDriven avulla

Ennen kuin aloitat, asenna OneDrive-työpöydän synkronointiasiakas Windows-versioosi. Windows 10:ssä ja uudemmissa on tämä ohjelma. Microsoft ei enää tue Windows 7-, 8- tai 8.1-käyttöjärjestelmiä.

 1. Avaa Windows Explorer, napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöytä, valitse sitten Ominaisuudet.

 2. Vuonna Työpöydän ominaisuudet valintaikkunassa, valitse Paikka -välilehti.

  Sijainti-välilehti

 3. Valitse Liike.

  Siirrä-painike

 4. Kaksoisnapsauta valintaikkunassa Levyja valitse sitten Uusi kartta luodaksesi uuden kansion. Sinä päätät työpöytä.

  Uusi kansio -painike

  Riippumatta siitä, millä nimellä annat kansion nimeksi, se näkyy muodossa työpöytä OneDrive-tiedostoluettelossa. Jos sinulla on kolme tietokoneen työpöytää, jotka synkronoidaan saman OneDrive-tilin kanssa, ne käyttävät kukin eri kansion nimeä, mutta ne näkyvät työpöytänä.

 5. Kanssa työpöytä kansio korostettuna, valitse Valitse kansio.

  Valitse kansio -painike

 6. Valitse Käytä ottaaksesi uudet asetukset käyttöön. Tekstinsyöttöruutu kohdassa Paikka välilehden pitäisi näyttää tältä:

  C:Käyttäjät[User Name]OneDriveDesktop

  Käytä-painike

 7. Valitse Joo vahvistaaksesi, että haluat siirtää työpöydän OneDriveen, ja valitse sitten Okei sulkeaksesi Työpöydän ominaisuudet valintaikkuna.

Siirrä mikä tahansa Windows-tietokoneesi kansio OneDriveen samalla prosessilla.

Ovatko tiedostoni turvassa pilvessä?

Työpöydän tai muiden kansioiden siirtäminen pilveen on kätevämpää kuin tiedostojen siirtäminen USB-tikulla. Pilvitallennuslla on kuitenkin joitain turvallisuusvaikutuksia. Aina kun laitat tiedostoja verkkoon, ne voivat olla muiden käytettävissä. Lainvalvontaviranomaiset voivat esimerkiksi vaatia pääsyä tiedostoihisi luvalla, etkä välttämättä saa ilmoitusta, kun näin tapahtuu. Yleisempi ongelma on, kun hakkerit arvaavat tai varastavat tilisi salasanan. Jos näin tapahtuu, pahikset saattavat päästä käsiksi OneDrive-tiedostoihisi. Ei hätää, jos sinulla on vain vanhaa lukion runoutta pilvessä. Luvaton pääsy työasiakirjoihin tai henkilökohtaisia ​​tietoja sisältäviin tiedostoihin voi kuitenkin olla tuhoisaa. Voit pienentää tätä riskiä useilla turvatoimilla. Yksi on ottaa käyttöön kaksivaiheinen todennus pilvitallennustilille. Helpompi tapa on välttää sijoittamasta pilveen mitään sellaista, joka sisältää tietoa, jota et halua muiden näkevän. Kotikäyttäjille tämä tarkoittaa yleensä sellaisten kohteiden, kuten laskentataulukoiden, laskujen ja asuntolainojen, säilyttämistä kiintolevyllä eikä pilvessä, mihin liittyy pääsyn menettämisen riski, jos kiintolevy epäonnistuu. Microsoft on julkaissut OneDrivelle Personal Vault -ominaisuuden, joka tulee aalloilla käyttöön käyttäjille ympäri maailmaa vuonna 2019. Se tarjoaa lisäturvaa salauksen ja pakotetun monitekijätodennuksen avulla. Tärkeimmille tiedostoille, joita käytetään suhteellisen vähän, Personal Vault löytää hyvän tasapainon suojauksen ja helpon käytön välillä.

Por Markus