GettyImages 1158458655 fb118b609bbf4978bebb3cc24e0338b1

Tässä artikkelissa kerrotaan seitsemän tapaa saada älypuhelimesi värisemään. Ohjeet koskevat Samsungia, Androidia ja iPhone 7:ää ja uudempaa.

Kuinka saada melkein mikä tahansa Android-puhelin värisemään

Muilla Android-älypuhelimilla on samanlaiset menetelmät laittaa laite värinätilaan. Valitse helpoin tapa sen mukaan, mitä laitteessasi on saatavilla. Muita värinätila-asetuksen osoittavia nimikkeitä voivat olla: Napauta värinä, ääniprofiilitai vastaavaa.

 • Aseta laite värinätilaan aloitusnäytön pikavalikosta.
 • Aseta laite värinätilaan käyttämällä äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä. Varmista, että äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä ei ole asetettu ohjaamaan median äänenvoimakkuutta.
 • Aseta laite värinätilaan Asetukset-valikon kautta.

Laita Samsung-puhelin värisemään

Samsungin älypuhelimissa on useita vaivattomia tapoja ottaa käyttöön värinätila. Tässä on helpoin tapa.

Ota värinätila käyttöön ilmoitusalueella

 1. Pyyhkäise alas aloitusnäytön yläreunasta nähdäksesi ilmoitusalueen pikakuvakkeet.

 2. Pikanäppäinten alla on a Ääni -kuvake, joka on yleensä toisena Wi-Fi kuvake. Kun älypuhelimesi ääni on päällä, se on sininen ja näyttää pitävän ääntä.

 3. Lehdistö Ääni -kuvaketta, kunnes näet . näkee Värinätila kuvake. Samsung-laitteen pitäisi myös värinä osoittaa, että se on värinätilassa.

Ota värinätila käyttöön äänenvoimakkuusnäppäimillä

Voit myös ottaa värinätilan käyttöön painamalla Samsung-laitteen äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä, kunnes näet värinätilan kuvakkeen soundbarissa ja tunnet värinän. Jos tämä menetelmä ei toimi, voit asettaa äänenvoimakkuusnäppäimet ohjaamaan median ääntä. Äänipalkki sanoo «Media» kun painat äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä.

 1. paina Vähennä äänenvoimakkuutta -painiketta näyttääksesi soundbarin.

 2. Pyyhkäise alas soundbarissa nähdäksesi Äänen pikakuvakkeet valikosta.

 3. Vaihtaa Äänenvoimakkuusnäppäimien käyttäminen medialle siihen asti kun the Ulos asema. Voit nyt siirtyä värinätilaan äänenvoimakkuusnäppäimillä.

  Pyyhkäise alas mediapaneelista, median liukusäätimet Androidissa

  Voit myös pyyhkäistä alas soittoäänen soundbaria ja napauttaa soittoääni -kuvaketta tai vedä soittoääni liukusäädintä vasemmalle siirtyäksesi värinätilaan.

Ota värinätila käyttöön asetuksista

Lopuksi voit laittaa Samsung-laitteesi värinätilaan menemällä laitteesi tausta-asetuksiin.

 1. Avaa ilmoitus pyyhkäisemällä alas aloitusnäytön yläreunasta paneeli.

 2. Napauta asetukset > Äänet ja värinät.

 3. Napauta Äänitila > Värinä.

  Äänet ja värinä, äänitila, värinä -valintaruutu Androidissa

Laita iPhone värisemään

iPhonella voit hiljentää puhelimen. Avaa tausta-asetukset asettaaksesi laitteesi värinätilaan. Näin otat värinätilan käyttöön iPhonessa.

 1. Mene asetukset > Äänet ja haptiikka.

 2. Vaihtaa Värinä äänettömällä kohtaan päällä asema. Tämä asettaa iPhonesi värinätilaan, kun mykisät sen äänenvoimakkuuden vähennysnäppäimellä.

Saat iPhonen värisemään ääni- ja värinäkuvioiden asetuksilla

Voit myös vierittää alas Ääni- ja värinämallit-asetuksiin mukauttaaksesi eri sovellusten ja ominaisuuksien värinätyyppiä, mukaan lukien soittoääni, tekstin aika, muistutushälytykset ja AirDrop.

 1. Napauta ominaisuutta, jolle haluat määrittää mukautetun värinän.

 2. Napauta Tärinä.

 3. Valitse suosikkivärähtelykuviosi. Näpäytä . luoda uutta värähtelyä Mukautettu tärinäja napauta sitten ainutlaatuista lyöntiä.

Saat puhelimesi värisemään jatkuvasti sovelluksen avulla

Sovellusten valmistajat ovat myös käyttäneet älypuhelimien värinäominaisuutta luodakseen sovelluksia viihdettä varten. Monien tärinäsovellusten avulla käyttäjät voivat väristää älypuhelinta pitkiä aikoja esimerkiksi väsyneiden lihasten hierontaan tai unen auttamiseksi. Monet sovellukset sisältävät myös rauhoittavia ääniasetuksia mukavuuden lisäämiseksi. Monet tämän tyyppisistä sovelluksista ovat Google Play Storessa ja Apple App Storessa.

 • Vibrator X by Vtro Studio (Android): Tämä sovellus sisältää nollasta 100:aan tehovalitsin värinätason säätämiseksi. Valittavissa on myös neljä värinävaihtoehtoa. Pyyhkäise oikealle päästäksesi rentouttaviin äänivaihtoehtoihin. Napauta Mukautettu käyttäjä käynnistääksesi äänen, napauta sitten ääniä, jotka haluat kuulla. Voit parantaa kokemusta napauttamalla useita ääniä kerralla.
 • Body Massager Vibration App (Android): Tämä sovellus sisältää tehopalkin, joka säätää tärinän tasoa. Värinävaihtoehtoja on viisi. Napauta vaihtoehtoja ja säädä sitten nopeutta. Lehdistö Aloittaa halutun värinävaihtoehdon ottamiseksi käyttöön. Lehdistö Lopettaa värinän sammuttamiseksi.
 • iMassage U -värähtelevä hierontalaite (iOS): Tässä sovelluksessa on vaivattomat virta-asetukset tärinän käynnistämiseen ja pysäyttämiseen. Valitse Kuviot löytääksesi viisi ilmaista mallia. Voit käyttää muita premium-tilillä, joka maksaa 1,99 dollaria.
 • Vibrator Massage Calm iVibe (iOS): Tässä sovelluksessa on napautus värinän käynnistämiseen ja pysäyttämiseen. Valitse asetukset löytääksesi kaksi ilmaista mallia. Voit saada muita vaihtoehtoja premium-tilillä, joka maksaa 1,99 dollaria.

FAQ

 • Miksi puhelimeni värisee satunnaisesti?

  Jos näin tapahtuu laitteen latautuessa, kaapeli saattaa olla viallinen. Tässä tapauksessa tärinä johtuu siitä, että viallinen johto menettää ajoittain yhteyden ja palautuu. Muussa tapauksessa tarkista asetuksesi varmistaaksesi, että se hälyttää vain ilmoituksista, jotka todella haluat saada.

 • Miksi puhelimeni värisee niin kovaa?

  Puhelimesta riippuen voit säätää värinän kuviota tai voimakkuutta, ellei molempia. Tarkista valintasi värinäasetukset; Jos kuvio on liian voimakas, valitse sellainen, joka saa puhelimen surisemaan vähemmän kovalla tai pienemmällä taajuudella ja yritä pienentää äänenvoimakkuutta. Muussa tapauksessa voit myös välttää puhelimen asettamista koville pinnoille, kuten lasille tai puulle, tärinän vaimentamiseksi.

Por Markus