delete alexa recording main 5a5f9e1c5b6e2400380ed662

Mitä tietää

 • Kirjaudu Amazoniin ja mene osoitteeseen Hallinnoi sisältöäsi ja laitteitasi > Laitteesi.
 • Etsi Alexa ja napsauta painiketta kolmella pisteellä sen vieressä.
 • Valitse Hallitse äänitallenteita. Valitse Poista.

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit poistaa Alexan koko äänihistorian. Se sisältää tietoja yksittäisten tallenteiden poistamisesta.

Kuinka poistaa koko Alexa-historia

Nauhoittiko Alexa jotain, mitä et halua kuulla? Älä huoli, voit helposti poistaa Alexan tallennushistorian, jotta kukaan ei ole viisaampi. Poista kaikki Alexa-historiasi yhdellä iskulla Amazonin verkkosivuston kautta. Näin:

 1. Siirry Amazoniin Hallinnoi sisältöäsi ja laitteitasi sivu. Sinua pyydetään antamaan Amazon-kirjautumistietosi, jos et ole jo kirjautunut sisään.
 2. Valitse Laitteesi -välilehti (saatavilla avattavasta valikosta, jos käytät mobiililaitetta).
 3. Luettelo rekisteröidyistä Amazon-laitteistasi pitäisi tulla näkyviin. Etsi Alexa-laite, josta haluat tyhjentää historiasi, ja napsauta tai napauta -painiketta nimen vasemmalla puolella, jossa on kolme pistettä ja joka on sijoitettu Toiminnot-sarakkeeseen. Jos käytät mobiililaitetta, sinun on valittava laite käytettävissä olevasta valikosta.
 4. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa on tietoja laitteesta, jota tämä koskee, mukaan lukien sarjanumero ja useita vaihtoehtoja. Valitse merkitty Hallitse äänitallenteita. Jos käytät mobiililaitetta, valitse Hallitse äänitallenteita Laitteen toiminnot -valikosta.
 5. Näet nyt toisen ponnahdusikkunan pääselainikkunan päällä. Voit poistaa kaikki Alexa-tallenteet valitulta laitteelta painamalla Poista nuppi. Saat nyt viestin, että poistopyyntösi on vastaanotettu. Varsinaisten tallenteiden poistaminen kokonaan voi kestää hetken, jolloin ne ovat edelleen toistettavissa.

Poista yksittäisiä Alexa-tallenteita

Amazon antaa sinun myös poistaa aiemmat Alexa-pyyntösi yksi kerrallaan, mikä on hyödyllistä, jos on vain valittuja tallenteita, jotka haluat poistaa. Seuraa näitä ohjeita poistaaksesi yksittäisiä tallenteita manuaalisesti Alexa-sovelluksen kautta Fire OS:ssä, Androidissa ja iOS:ssä tai useimmissa nykyaikaisissa verkkoselaimissa.

 1. Avaa Alexa-sovellus tai siirry selaimellasi osoitteeseen https://alexa.amazon.com.
 2. Valitse valikosta painiketta, jota edustaa kolme vaakaviivaa ja vasemmassa yläkulmassa.
 3. Kun avattava valikko tulee näkyviin, napsauta tai napauta asetukset.
 4. Alexan asetusliittymän pitäisi nyt tulla näkyviin. Rooli alas ja valitse Historia vaihtoehto, joka sijaitsee Yleiset-osiossa.
 5. Näyttöön tulee nyt luettelo vuorovaikutuksistasi Alexan kanssa, ja jokaiseen on liitetty pyyntösi teksti (jos saatavilla), päivämäärä ja aika sekä siihen liittyvä laite. Valitse pyyntö, jonka haluat poistaa.
 6. Näkyviin tulee uusi näyttö, jossa on yksityiskohtaiset tiedot kyseisestä pyynnöstä ja toistopainike, jonka avulla voit kuunnella varsinaista äänitallennusta. Lehdistö Poista äänitallenteet nuppi.

Alexan tietosuojaongelmat

Virtuaalinen avustaja on integroitu lukuisiin laitteisiin, mukaan lukien Amazonin Echo- ja Fire-tuotelinjat sekä kolmansien osapuolien tarjoukset kahvinkeittimistä robottipölynimuriin. Tämä laajalle levinnyt integraatio aiheuttaa mahdollisia tietosuojaongelmia, jotka keskittyvät siihen, että melkein kaikki, mitä sanot laitteillesi, tallennetaan ja tallennetaan Amazonin palvelimille. Alexan tekoäly käyttää näitä tallenteita tunnistaakseen ja ymmärtääkseen paremmin äänesi ja puhekuvioitasi, mikä parantaa edestakaisin liikettä joka kerta, kun teet pyynnön.

Por Markus