006 how to set up your own alexa flash briefing 4799101 613015045858433f86c9d5b56c1a0905

Flash-tiedotus on Alexan taito, joka on rakennettu Amazonin älykaiuttimiin. Voit mukauttaa Alexa Flash -tiedotustasi saadaksesi mukautettuja uutisia, säätietoja ja päivityksiä suosikkisivustoistasi. Tämän artikkelin ohjeet koskevat kaikkia Alexa-yhteensopivia kaiuttimia, mukaan lukien Amazon Echo, Echo Show ja Echo Dot.

Mikä on henkilökohtainen Alexa Flash Briefing?

Kun määrität Amazon Echo -laitteen, Alexa käyttää antamiasi tietoja räätälöidäkseen vastauksensa sijaintiisi sopivaksi. Jos sanot «Alexa, toista pikatilaukseni», Amazonin virtuaaliassistentti tarjoaa yksityiskohtaisen paikallisen sääennusteen päivälle ennen alueesi oletusuutissyötteen toistamista. Esimerkiksi Yhdysvalloissa standardi on NPR, kun taas Isossa-Britanniassa standardi on BBC. Voit laajentaa flash-tiedotustasi lisäämällä syötteitä. Useimmilla suurilla ja paikallisilla uutispisteillä on omat Alexa-flash-tiedotussyötteet, kuten myös verkkosivustoilla, kuten EPSN.com. Flash-tiedotussyötteitä on tuhansia, eivätkä ne kaikki liity uutisiin ja säähän. Löydät syötteitä, jotka sisältävät päivittäisiä muotineuvoja, sanastoa ja ohjattuja meditaatioita. Äänisyötteiden lisäksi on myös tekstisyötteitä, joita Alexa voi lukea ääneen, ja videosyötteitä näytöllisille Alexa-laitteille. Tiedotustilaisuutesi aikana voit «Alexa seuraavaksi» ja «Alexa mene takaisin» sano jatkaaksesi tai toistaaksesi edellisen syötteen. Amazon Alexa Developers -sivustolla on ohjeet syötteiden luomiseen, joita muut käyttäjät voivat lisätä Alexa Flash -tiedotukseensa.

Kuinka mukauttaa Alexa Flash Briefings

Voit muokata flash-tiedotustasi ja lisätä syötteitä Alexa-sovelluksella Android-, iOS- ja Fire OS -laitteille:

 1. Avaa Alexa-sovellus ja napauta Lisää > asetukset.

  1665401900 292 Kuinka perustaa oma Alexa Flash tiedotus Asetukset.» luokka=»lazyload universal-image__image» hi-res-src=»https://www.lifewire.com/thmb/j5ozPiL9J9C5HP7b5UA2PTEWcoU=/2000×0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc()/123Alexasettings-69d1ce49bffe67519fffe67519fffee» id=»mntl-sc-block-image_1-0-1″ >

 2. Vieritä alas kohtaan Alexa-asetukset ja valitse Uutisetja napauta sitten Flash tiedotustilaisuus.

  Vieritä alas kohtaan Alexa Preferences ja valitse Uutiset ja napauta sitten Flash Briefing.

 3. Napauta Lisää sisältöä. Selaa vaihtoehtoja, napauta syötettä, jonka haluat lisätä, ja napauta sitten Ota käyttöön.

  Napauta Lisää sisältöä. Selaa vaihtoehtoja, napauta syötettä, jonka haluat lisätä, ja napauta sitten Ota käyttöön käyttääksesi.

  Voit myös etsiä syötteitä ja lajitella osuvuuden, asiakasarvion tai lisäyspäivämäärän mukaan.

 4. Napauta asetukset. Säädä syötteen asetuksia haluamallasi tavalla ja napauta sitten Hallitse Flash-tiedotustilaisuuksia palataksesi Alexa-sovelluksen asetuksiin.

  Napauta Asetukset. Säädä syöteasetuksia haluamallasi tavalla ja palaa Alexa-sovelluksen asetuksiin napauttamalla Manage Flash Briefings.

 5. Syötteet toistetaan luetellussa järjestyksessä. Lehdistö vaihtokytkin kunkin syötteen vieressä kytkeäksesi sen päälle tai pois päältä. Voit muuttaa syötteiden järjestystä napauttamalla muokata oikeassa yläkulmassa.

  Napauta kunkin syötteen vieressä olevaa vaihtokytkintä kytkeäksesi sen päälle tai pois. Voit muuttaa syötteiden järjestystä napauttamalla Muokkaa oikeassa yläkulmassa.

Kuinka lisätä Alexa News Flash -tiedotteita

Jos olet kiinnostunut vain uutisista, voit lisätä flash-housuja Alexa-taitojen valikosta:

 1. Avaa Alexa-sovellus ja napauta Lisää > Taidot ja pelit.

  1665401904 395 Kuinka perustaa oma Alexa Flash tiedotus Taidot ja pelit.» luokka=»lazyload universal-image__image» hi-res-src=»https://www.lifewire.com/thmb/hsOq3TITo8csLE5dAASUu_WmQQU=/2000×0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc()/123skills-d6b425df810d436c2d95cjpg28″ id=»mntl-sc-block-image_1-0-6″ >

 2. Lehdistö Luokat -välilehti ja valitse sitten Uutiset.

  Napauta Luokat-välilehteä ja valitse sitten Uutiset.

 3. Näet luettelon parhaista trendikkäistä uutistaidoista. Napauta Katso lisää nähdäksesi kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot. Napauta uutisflash-tiedotustilaisuutta, jonka haluat ottaa käyttöön, ja napauta sitten Ota käyttöön.

  Napauta Näytä lisää nähdäksesi kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot. Napauta uutisflash-tiedotustilaisuutta, jonka haluat ottaa käyttöön, ja napauta sitten Ota käyttöön käyttääksesi.

Kuinka vaihdat säätiedotuksen

Alexan säätiedot perustuvat Echo-laitteeseesi yhdistettyyn osoitteeseen. Sääsijaintiasetusten muuttaminen:

 1. Avaa Alexa-sovellus ja napauta Laitteetja valitse sitten Echo & Alexa.

  Avaa Alexa-sovellus ja napauta Laitteet ja valitse sitten Echo & Alexa.

 2. Valitse Echo-laitteesi.

  Valitse Echo-laitteesi.

 3. Napauta Laitteen sijainti asettaaksesi älykaiuttimesi sijainnin.

  Napauta Laitteen sijainti asettaaksesi älykaiuttimesi sijainnin.

  Jos haluat vain nopean säätiedotuksen toistamatta koko flash-tiedotustasi, sano «Alexa, millainen sää on?»

Por Markus