internet options reset zones default 5a902de6ba61770036091de6

Mitä tietää

 • Valitse Vaihteiston asetukset tai Työkalut > Internet > Turvallisuus > Palauta kaikki vyöhykkeet oletusarvoille > Okei.
 • Sulje ja avaa Internet Explorer uudelleen ja yritä uudelleen vierailla sivustoilla, jotka aiheuttivat ongelmasi.
 • Jos haluat palauttaa vain yhden vyöhykkeen oletusasetukset, valitse kyseinen vyöhyke ja valitse Oletustaso.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Internet Explorerin suojausasetukset palautetaan oletustasoilleen. Nämä vaiheet koskevat IE-versioita 7, 8, 9, 10 ja 11. Microsoft ei enää tue Internet Exploreria ja suosittelee päivittämistä uudempaan Edge-selaimeen. Siirry heidän sivustolleen ladataksesi uusin versio.

Kuinka palauttaa IE-suojausasetukset oletustasoille

Noudata näitä ohjeita palauttaaksesi kaikki Internet Explorerin suojausasetukset oletustasoilleen.

 1. Avaa Internet Explorer. Jos et löydä Internet Explorerin pikakuvaketta työpöydältä, katso Käynnistä-valikkoa tai tehtäväpalkkia, joka on palkki näytön alareunassa Käynnistä-painikkeen ja kellon välillä.

 2. Internet Explorerin Työkalut-valikosta (rataskuvake IE:n oikeassa yläkulmassa) Internet-asetukset.

  Jos käytät Internet Explorerin vanhempaa versiota (katso se näin), valitse Työkalut-valikko ja sitten Internet-asetukset.

  Katso tämän sivun alareunasta Vihje 1, jos haluat nähdä muita tapoja käyttää Internet-asetuksia.

 3. Valitse Turvallisuus -välilehti Internet-asetukset-kohdan yläosassa.

 4. Valita Palauta kaikki vyöhykkeet oletusarvoilleInternet-asetukset-ikkunan alareunassa.

  Internet-asetukset-painike nollaa vyöhykkeet Internet Explorerissa

  Katso alla oleva vinkki 2, jos et ole kiinnostunut kaikkien vyöhykkeiden suojausasetusten palauttamisesta.

 5. Valitse Okei.

Voit nyt sulkea Internet Explorerin ja avata sen uudelleen. Yritä uudelleen vierailla sivustoilla, jotka aiheuttivat ongelmasi, jotta näet, auttoiko Internet Explorerin suojausasetusten palauttaminen tietokoneeseen.

Mitkä ovat Internet Explorerin suojausasetukset?

Internet Explorerissa on useita suojausvaihtoehtoja, joita voit mukauttaa niin, että voit olla erittäin tarkka siitä, minkälaisia ​​toimintoja annat verkkosivustojen suorittaa selaimessasi ja tietokoneessasi. Jos olet tehnyt useita muutoksia IE:n suojausasetuksiin ja sitten sinulla on vaikeuksia selata verkkosivustoja, voi olla vaikea selvittää, mikä sen aiheuttaa. Mikä pahempaa, jotkin Microsoftin ohjelmistoasennukset ja päivitykset voivat tehdä tietoturvamuutoksia ilman lupaasi. Onneksi asioiden palauttaminen oletusasetuksiin on todella helppoa.

Vinkkejä ja lisätietoja

 1. Joissakin Internet Explorerin versioissa voit napsauttaa alt -näppäintä avataksesi perinteisen valikon. Voit sitten käyttää Työkalut > Internet-asetukset valikkokohta siirtyäksesi samaan paikkaan kuin jos noudatit yllä olevia vaiheita. Toinen tapa käyttää Internet-asetuksia avaamatta Internet Exploreria on käyttää inetcpl.cpl komento (se on nimeltään Internet Ominaisuudet kun avaat sen tällä tavalla). Tämä voidaan kirjoittaa komentokehotteeseen tai Suorita-valintaikkunaan avataksesi Internet-asetukset nopeasti. Se toimii riippumatta siitä, mitä Internet Explorerin versiota käytät. Kolmas vaihtoehto Internet-asetusten avaamiseen, jota inetcpl.cpl-komento itse asiassa tarkoittaa, on käyttää Ohjauspaneelia Internet-asetukset-sovelman kautta. Jos haluat kulkea tällä reitillä, tutustu oppaaseemme ohjauspaneelin avaamisesta.

 2. Painike tekstillä Palauta kaikki vyöhykkeet oletusarvoille tekee täsmälleen miltä se kuulostaa: se palauttaa kaikkien vyöhykkeiden suojausasetukset. Jos haluat palauttaa vain yhden vyöhykkeen oletusasetukset, valitse kyseinen vyöhyke ja käytä sitten Oletustaso -painiketta nollataksesi vain kyseisen alueen.

 3. Voit myös käyttää Internet-asetuksia SmartScreen- tai tietojenkalastelusuodattimen poistamiseen Internet Explorerissa ja suojatun tilan käytöstä.

Por Markus