tp link hs100 smart plug xxx 5b1024988e1b6e0036b43690

Mitä tietää

 • Kaksi vaihtoehtoa Kasa smart plugin nollaamiseen; Pehmeä nollaus (ei tyhjennä nykyisiä asetuksia) tai tehdasasetusten palautus (tyhjentää asetukset ja palaa uuteen tilaan).
 • Pehmeä nollaus: paina nollauspainiketta 5 sekunnin ajan; Wi-Fi-LEDin tulee vilkkua oranssina ja vihreänä.
 • Palauta tehdasasetukset: Pidä nollauspainiketta (joka voi olla ohjauspainike) painettuna, kunnes Wi-Fi-merkkivalo vilkkuu nopeasti oranssina.

Tämä artikkeli sisältää ohjeet Kasa-älypistokkeen (tunnetaan myös nimellä TP-Link Kasa-älypistoke) nollaamiseen, mukaan lukien pistokkeen pehmeän palautuksen ja tehdasasetusten palauttaminen.

Nollaa TP-Link Kasa Smart Plug

Riippumatta Kasa-älypistokkeen mallista, nollaus on melko helppoa, mutta sinulla on kaksi vaihtoehtoa nollata:

 1. Pehmeä nollaus: Nollaa pistokkeen toiminnot poistamatta siihen liittyviä kokoonpanoasetuksia. Jos pistoke ei toimi kunnolla, mutta näkyy silti älykodin ohjausjärjestelmässä ja näyttää muodostavan yhteyden Wi-Fi-verkkoon, käyttäisit pehmeää nollausta.
 2. Tehdasasetukset: Tämä palauttaa älypistokkeen tehdasasetuksiin, mikä tarkoittaa, että sinun on määritettävä se uudelleen ja kytkettävä se takaisin, kun nollaus on valmis. Käytät tätä vaihtoehtoa, jos vaihdat pistokkeen omistajaa tai jos pistoke ei näytä yhdistävän älykotiverkkoosi ollenkaan.

Suorita pehmeä nollaus Kasa Smart Plugissa

Pehmeä nollaus korjaa useimmat Kasa-älyliittimeen liittyvät ongelmat, ja sen suorittaminen kestää vain muutaman sekunnin.

 1. Kun TP-Link Kasa -älypistoke on edelleen kytkettynä, etsi nollaus- tai ohjauspainike. Pistokemallista riippuen painike sijaitsee laitteen päällä tai sivulla.

 2. Pidä painiketta painettuna 5 sekuntia.

 3. WiFi-merkkivalon tulee vilkkua oranssina ja vihreänä. Kun se tapahtuu, voit siirtyä sovellukseen ja seurata siellä näkemiäsi kehotteita. Jos kehotteita ei tule, nollauksen pitäisi olla valmis, kun älypistoke lakkaa vilkkumasta.

Kuinka palauttaa Kasa Smart Plugin tehdasasetukset

Jos soft reset ei korjaa ongelmaasi tai muuta pistokkeen omistajuutta, tehdasasetusten palautus on melkein yhtä helppoa kuin soft reset.

 1. Varmista, että TP-Link Kasa -älypistoke on kytketty oikein pistorasiaan.

 2. Pidä Kasa-älypistokkeen nollaus- tai ohjauspainiketta painettuna noin 10 sekunnin ajan.

 3. Kun Wi-Fi-LED vilkkuu oranssina nopeasti, voit vapauttaa painikkeen ja pistoke palaa tehdasasetuksiin. Tämän jälkeen voit asentaa ja määrittää Kasa-älypistokkeen uutena laitteena.

Kuinka vaihdan Kasa Smart Plugin WiFi-yhteyden

Valitettavasti ei ole helppoa tapaa muuttaa Wi-Fi-yhteyttä Kasa-älypistokkeessa sovelluksen sisällä. Jos haluat vaihtaa Wi-Fi-verkkoa, sinun on palautettava laitteen tehdasasetukset ja määritettävä se sitten uudelleen aivan kuin se olisi aivan uusi laite. Muista noudattaa yllä olevia tehdasasetusten palautusohjeita, sillä pehmeä nollaus ei poista Kasa-älyliittimeen ohjelmoituja verkkotietoja.

Miksi Kasa Smart Plug ei toimi?

Jos aiemmin asennettu Kasa-älypistoke lakkaa toimimasta, tähän voi olla useita syitä:

 • Ei yhteyttä Wi-Fi-verkkoon: Jos älypistoketta ei ole yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, se ei toimi kunnolla. Syynä voi olla äkillinen sähkökatkos (jossa virta katkeaa ja tulee takaisin heti). Kokeile irrottaa älypistoke, odottaa muutama sekunti ja kytke se takaisin nähdäksesi, toimiiko se. Jos ei, kokeile jotakin yllä olevista nollausmenetelmistä.
 • Ei yhteyttä oikeaan verkkoon: Useimmat omistajat eivät ymmärrä, että sinun on liitettävä Kasa-älypistoke 2,4 GHz:n verkkoon. 5 GHz:n verkko ei toimi. Tarkista verkko, johon liitit älypistokkeen, varmistaaksesi, että se on oikein.
 • Et ole määrittänyt pistoketta sovelluksessa: Kun olet asentanut älypistokkeen ja muodostanut yhteyden siihen, sinun on asennettava se sovellukseen, ja jos aiot yhdistää sen Alexaan, sinun on yhdistettävä se myös Alexa-sovellukseen. Jälleen Kasa-sovelluksen pitäisi opastaa sinua prosessin läpi.

FAQ

 • Kuinka nollaan Kasa-kirjautumistunnukseni SmartThingsissä?

  Jos olet unohtanut salasanasi, avaa Älykkäitä asioita sovellus ja valitse Olen SmartThings-käyttäjä. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Hyppää kyytiin > Unohditko salasanasi. Vahvista sähköpostiosoitteesi, valitse Lähetä palautussähköpostija noudata saamassasi sähköpostissa olevia ohjeita.

Por Markus