ieframe dll error message 59667cff3df78c160ee73289

Tiedosto ieframe.dll liittyy Internet Exploreriin. Monissa tapauksissa Internet Explorerin asentaminen aiheuttaa ieframe.dll-virheitä. Tämä DLL-virhesanoma koskee Internet Exploreria kaikissa Microsoft-käyttöjärjestelmissä, jotka tukevat mitä tahansa selaimen versiota, mukaan lukien Windows 10 – Windows XP.

Ieframe.dll -virheet

Internet Explorerin asentamisen lisäksi muita syitä ovat virukset, tietyt Windows-päivitykset, väärät palomuuriasetukset, vanhentuneet tietoturvaohjelmistosovellukset ja paljon muuta. Ieframe.dll-virheet ovat melko erilaisia ​​ja riippuvat todella ongelman syystä. Tässä on lueteltu joitain yleisimmistä ieframe.dll-virheistä:

 • Res://ieframe.dll/dnserror.htm#
 • Tiedostoa ei löydy C:WINDOWSSYSTEM32IEFRAME.DLL
 • Ieframe.dll-tiedostoa ei löydy

Useimmat ieframe.dll «ei löydy» tai «puuttuu» -virheet tapahtuvat käytettäessä Internet Exploreria tai Visual Basicia. «Res://ieframe.dll/dnserror.htm» ja siihen liittyvät viestit ovat paljon yleisempiä ja näkyvät itse Internet Explorer -selainikkunassa.

Kuinka korjata Ieframe.dll -virheet

Älä missään tapauksessa lataa ieframe.dll DLL-tiedostoa erikseen DLL-lataussivustosta. On monia syitä, miksi DLL-tiedostojen lataaminen näistä sivustoista ei ole koskaan hyvä idea. Jos sinulla on se jo, poista se paikasta, johon se on asetettu, ja jatka seuraaviin vaiheisiin.

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen, ellet ole jo tehnyt niin. Ieframe.dll-virhe voi olla sattuma, ja yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi korjata sen kokonaan.

 2. Päivitä Internet Explorerin uusimpaan versioon. Huolimatta siitä, puuttuuko ieframe.dll tai jos saat siitä selainvirheen, Internet Explorerin uudelleenasentaminen tai päivittäminen uusimpaan versioon on ratkaissut monia tämän DLL:n käyttäjäongelmia.

 3. Käytätkö Visual Basicia? Jos kyllä, muuta viitettä: Microsoftin Internet-ohjaimet olemassa olevasta ieframe.dll siihen asti kun shdocvw.ocx† Tallenna projektisi ja avaa se sitten uudelleen.

 4. Käynnistä uudelleen reititin, kytkin, kaapeli-/DSL-modeemi ja kaikki muu, jota se käyttää yhteydenpitoon Internetiin tai muihin verkossasi oleviin tietokoneisiin. Yhdessä näistä laitteistokomponenteista voi olla ongelma, jonka yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi korjata.

 5. Tarkista koko tietokoneesi virusten varalta. Joskus ieframe.dll -virhe ilmenee, kun tietokoneesi on saastunut tietyntyyppisillä viruksilla. Käytä virustorjuntaohjelmistoasi suorittaaksesi täyden järjestelmän virustarkistuksen.

 6. Poista Windowsin palomuuri käytöstä, jos sinulla on asennettuna toinen palomuuri. Kahden palomuurisovelluksen käyttäminen samanaikaisesti voi aiheuttaa ongelmia. Vaikka olisit varma, että Windowsin palomuuri on poistettu käytöstä, tarkista uudelleen. Joidenkin Microsoftin tietoturvapäivitysten tiedetään ottavan palomuurin uudelleen käyttöön automaattisesti, vaikka olemassa oleva palomuuri olisi käytössä toisessa tietoturvaohjelmistossa.

 7. Päivitä kaikki muut kuin Microsoftin palomuurit ja muut tietoturvaohjelmistot tietokoneellesi. Tiettyjen Microsoftin tietoturvapäivitysten tiedetään aiheuttavan ongelmia kolmannen osapuolen tietoturvaohjelmistoihin, jotka näiden valmistajien on tarkoitus korjata. Tarkista heidän verkkosivuiltaan päivitykset tai Service Pack -paketit ja asenna kaikki saatavilla olevat. Jos käytät jo täysin päivitettyä suojausohjelmiston versiota, voit yrittää poistaa ohjelmiston ja asentaa sen sitten uudelleen. Puhdas asennus voi pysäyttää sen kiusaavan ieframe.dll-virheilmoituksen.

 8. Asenna kaikki saatavilla olevat Windows-päivitykset. On totta, että jotkin Microsoftin aiemmat päivitykset voivat todellakin olla syy joitakin ieframe.dll-virheitä, mutta uudempien päivitysten asentaminen, erityisesti itse Windows Update -ohjelmistoon, voi auttaa ratkaisemaan ongelman.

 9. Tyhjennä väliaikaiset Internet-tiedostot Internet Explorerissa. Jotkut ieframe.dll-ongelmat voivat liittyä ongelmiin olemassa olevien väliaikaisten Internet-tiedostojen avaamisessa.

 10. Lisää taajuutta, jolla Internet Explorer tarkistaa Web-sivujen uusia versioita. Jos oletusasetus on liian harvinainen ja tietyillä sivuilla on ongelmia, saatat nähdä ieframe.dll-tiedoston ja siihen liittyviä virheitä. Avata inetcpl.cpl Suorita-valintaikkunasta (WIN+R) ja valitse asetukset in Selaushistoria osa Kenraali -välilehti. Valita Joka kerta kun käyn verkkosivulla jos et ole varma mitä valita.

 11. Poista Internet Explorerin lisäosat käytöstä yksitellen. Yksi asentamistasi lisäosista saattaa aiheuttaa ieframe.dll-ongelman. Jos poistat ne käytöstä valikoivasti, näet, mikä niistä aiheuttaa ongelmia.

 12. Palauta Internet Explorerin suojausasetukset oletusarvoilleen. Jotkut ohjelmat, jopa jotkin Microsoftin päivitykset, tekevät joskus automaattisia muutoksia Internet Explorerin suojausasetuksiin. Väärät tai ylisuojaavat suojausasetukset voivat joskus aiheuttaa ongelmia ieframe.dll:n kanssa. Näiden asetusten palauttaminen oletustasoille voi ratkaista ongelmasi.

 13. Siirrä IE Temporary Internet Files -kansio oletussijaintiin. Kuten Väliaikaiset internettiedostot Internet Explorerin kansio on siirretty alkuperäisestä sijainnistaan ​​ja sekä suojattu tila että tietojenkalastelusuodatin ovat käytössä, tapahtuu ieframe.dll-virhe.

 14. Poista tietojenkalastelusuodatin käytöstä Internet Explorerissa. Tämä ei ole hyvä pitkän aikavälin ratkaisu, jos sinulla ei ole toista tietojenkalastelusuodatinta asennettuna, mutta IE:n tietojenkalastelusuodattimen poistamisen käytöstä tiedetään korjaavan ieframe.dll-ongelmia joissakin tilanteissa.

 15. Poista suojattu tila käytöstä Internet Explorerissa. Internet Explorerin suojattu tila -ominaisuus voi joissakin hyvin erityistilanteissa olla mukana ieframe.dll-virhesanoman luomisessa.

Tarvitsetko lisää apua?

Jos et halua korjata tätä ongelmaa itse, katso Miten saan tietokoneen korjattua? saadaksesi täydellisen luettelon tukivaihtoehdoistasi sekä apua kaikessa matkan varrella, mukaan lukien korjauskustannusten laskeminen, tiedostojen poistaminen, korjauspalvelun valitseminen ja paljon muuta.

Por Markus