GettyImages a0222 000009 446b5959fa35456f96e5047e01631d3d

Mitä tietää

  • Mene asetukset > Mail > laskut, valitse Gmail-tilisi. Valitse käyttäjänimi Saapuvan postin palvelin -osiossa.
  • Poista äskettäin käyttäjätunnuksesta. Jos käyttäjätunnus on esimerkiksi uusi: [email protected], tee siitä [email protected].
  • Et ehkä voi käyttää ladattuja iPhone Mail -viestejä, jos muodostat yhteyden samaan Gmail-tiliin toisesta sähköpostiohjelmasta.

Gmail lähetti sähköpostin, joka näkyy iPhone Mail -sovelluksen Saapuneet-kansiossa, jos jokin asetus oli käytössä. Mailin nykyaikaiset versiot eivät sisällä tätä vaihtoehtoa, ja Gmail käsittelee sähköpostit tehokkaammin. Jos lähettämäsi sähköpostit näkyvät postilaatikossasi etkä aio käyttää Gmail-tiliäsi toisella mobiililaitteella tai sähköpostiohjelmalla, estä Gmailia lähettämästä niitä vaihtamalla POP:sta IMAP:iin.

Kuinka estää lähetettyjen Gmail-viestien näkyminen postilaatikossasi

Noudata näitä ohjeita, jos iPhoneasi ei ole päivitetty uusimpaan iOS-versioon. Sinulla saattaa olla Mailin versio, jossa tämä ongelma on. Tämä Gmailin ja sähköpostin ongelma ilmenee vain iOS Mail -sovelluksen vuoden 2007 versiossa. Käytät luultavasti nykyaikaista versiota, mutta jos ei, nämä ohjeet saattavat koskea sinua.

  1. Avaa asetukset sovellus iPhonen aloitusnäytöltä.

  2. Mene Mail > laskut.

  3. Valitse Gmail-tilisi.

  4. Vuonna Saapuvan postin palvelin osio, napauta käyttäjänimi.

  5. Poista äskettäin käyttäjätunnuksesta. Jos käyttäjätunnus on esimerkiksi uusi: [email protected], tee siitä [email protected].

  6. Napauta Tallentaa.

Jos nämä vaiheet eivät estä lähetettyjen sähköpostien näkymistä postilaatikossasi, jokin muu voi tapahtua, mikä voi tapahtua jopa Mailin ja Gmailin nykyaikaisissa versioissa. Siksi, jos olet asettanut Gmail-suodattimen lähettämään kaikki sähköpostisi Saapuneet-kansioon, lähetetyt sähköpostit näkyvät Saapuneet-kansiossa. Toinen mahdollinen syy on se, että olet asettanut kaikki sähköpostisi merkitsemään tähdellä merkityiksi, kun taas kaikki tähdellä merkityt viestit ovat ensisijaisessa kansiossasi. Näissä tilanteissa ratkaisu on tutkia Gmail-suodattimet ja muut asetukset ja muokata niitä tarvittaessa. Tähdellä merkityt asetukset ovat käytettävissä verkkoselaimessa Saapuneet-kansion asetusten kautta, ja suodatusvaihtoehdot ovat käytettävissä Suodattimet ja Estetyt osoitteet -asetuksissa.

Hinta, jonka maksat siitä, että et saa lähetettyä sähköpostia

Kopio, jonka saat Saapuneet-kansioon, kun lähetät viestejä Mailista, on viimeaikaisen tilan sivuvaikutus, joka palvelee hyödyllistä tarkoitusta. Gmailin viimeaikainen tila lähettää Gmail-viestejä kaikkiin yhdistettyihin sähköpostiohjelmiin tai mobiililaitteisiin viimeisen 30 päivän aikana. Kun tämä tila on käytössä, voit käyttää sähköpostiasi kaikilla ohjelmilla ja laitteilla, kunhan tarkistat sen neljän viikon välein. Kun viimeaikainen tila on poistettu käytöstä, et ehkä voi käyttää iPhone Mailiin ladattuja viestejä, jos muodostat yhteyden samaan Gmail-tiliin toisesta sähköpostiohjelmasta.

Por Markus