GettyImages 672718265 5b25012c43a10300370a0b64

Mitä tietää

 • iPhonessa: asetukset Kenraali Esteettömyys > kytkeä päälle LED-salama hälytyksiä varten
 • Androidilla: asetukset Esteettömyys kuulua > kytkeä päälle Flash-ilmoitus

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka iPhonen tai Android-puhelimen kameran salama otetaan käyttöön asetusten ottamiseksi käyttöön, kun saat ilmoituksen tai puhelun. Tarjoamme myös luettelon kolmannen osapuolen sovelluksista, jotka suorittavat saman toiminnon.

 

Kuinka asettaa taskulamppuilmoitukset puhelimeen

Älypuhelimesi näytöllä näkyvien ilmoitusten on tarkoitus kiinnittää huomiosi. Ilmoitukset ilmoittavat saapumisestaan ​​yleensä äänimerkillä varmistaakseen, että tiedät, milloin olet juuri saanut tekstiviestin tai vastannut puheluun. Se ei toimi kaikissa tapauksissa. Olet ehkä sammuttanut äänenvoimakkuuden, näyttö saattaa olla poissa sinusta tai saatat olla huonokuuloinen, joten et kuule ilmoitusta. Tiesitkö, että voit asettaa kameran salaman syttymään, kun puhelin soi tai kun saat ilmoituksen? Näin tiedät, että olet saanut ilmoituksen näkemällä valon ja olematta riippuvaisia ​​äänestä. Tässä on mitä tehdä.

 

Sytytä iPhonen ilmoitusvalo

iPhonen ilmoitusvalon määrittäminen on helppoa. Sinun on muutettava yksi (tai enintään kaksi) asetusta jokaisessa iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa. Toimi seuraavasti:

 1. Napauta asetukset Esteettömyys† (Vanhemmissa iOS-versioissa sinun täytyy napauttaa Kenraali ennen kuin löydät esteettömyysasetukset.)
 2. Vieritä alas kohtaan kuulua osio ja napauta Audiovisuaalinen† Ohita iOS:n vanhemmissa versioissa Audiovisuaalinen astu ja napauta sen sijaan LED-salama hälytyksiä varten
 3. Laita päälle LED-salama hälytyksiä varten liukusäädin. Tämä sytyttää ilmoitusvalon kaikille hälytyksille. Jos haluat ilmoitusvalon syttyvän, kun asetat iPhonen äänettömään tilaan, siirrä Salama äänettömällä liukusäädin päälle/vihreäksi.
 4. Jos päätät, että et enää halua ilmoitusvaloa, toista ensimmäiset viisi vaihetta ja sammuta sitten LED-salama hälytyksiä varten liukusäädin.

 

Laita ilmoitusvalo päälle Androidissa

Flash-ilmoitusten ottaminen käyttöön Android-puhelimissa on melkein yhtä helppoa kuin iPhonessa. Koska Android-ohjelmistot vaihtelevat älypuhelimesi valmistavan yrityksen mukaan, nämä ohjeet eivät toimi kaikissa Android-puhelimissa. Joissakin tapauksissa noudatat samanlaisia ​​vaiheita eri valikoissa. Muissa tapauksissa puhelimessasi ei ehkä ole sisäänrakennettua tukea flash-ilmoituksille. Jos puhelimesi tukee Flash-ilmoituksia, ota ne käyttöön seuraavasti:

 1. Napauta asetukset (voit myös avata Asetukset Google Assistantilla).
 2. Napauta Esteettömyys
 3. Napauta kuulo.

  Joidenkin valmistajien puhelimissa Flash-ilmoitukset -vaihtoehto sijaitsee Esteettömyysnäytössä. Jos näin on, voit ohittaa tämän vaiheen.

 4. Napauta Flash-ilmoitus jos se ei tule automaattisesti näkyviin liukusäätimen asetuksilla.
 5. Android 7.0:ssa ja uudemmissa versioissa sinun pitäisi nähdä kaksi vaihtoehtoa (kameran valo ja Näyttö† Siirrä Flash-ilmoitukset liu’uta kohtaan päällä† Valitse toinen tai molemmat siirtämällä liukusäätimiä.

Voit poistaa toiminnon käytöstä toistamalla kolme ensimmäistä vaihetta ja siirtämällä sitten Flash-ilmoitukset liukusäädin

 

Sovellukset, jotka lisäävät Flash-ilmoituksia Androidille

Kaikki Android-puhelimet eivät tarjoa flash-ilmoituksia. Ominaisuuden tuki valmistajalle asti. Jos et löydä vaihtoehtoa flash-ilmoituksille Androidin esteettömyysasetuksista, sitä ei ehkä tarjota. Onneksi sinun pitäisi pystyä lataamaan sovellus, joka lisää toiminnon puhelimeesi. Jotkut ladattavat sovellukset ovat:

 • Flash-varoitukset 2
 • Flash-ilmoitus 2
 • Flash-ilmoitus kaikille
 • Flash-ilmoitus kaikille sovelluksille

 

FAQ

 • Miksi puhelimeni ei soi?

  Jos puhelimesi ei soi, varmista, että Lentokonetila, Mykistys tai Älä häiritse -tila on päällä. Jos laitteesi on yhdistetty Bluetooth-kuulokkeisiin, et ehkä kuule niiden soivan.

 • Miksi en saa ilmoituksia puhelimeeni?

  Jos haluat korjata Androidin ilmoitukset, varmista, että et ole poistanut sovellus- ja järjestelmäilmoituksia käytöstä, tyhjennä sovelluksen välimuisti ja poista virransäästö käytöstä. Voit hallita push-ilmoituksia iPhonessa siirtymällä kohtaan asetuksetilmoituksiaNäytä esikatselut tai valitse yksittäinen sovellus.

 • Kuinka estän muita laitteitani soimasta, kun saan puhelun iPhonellani?

  Jos haluat lopettaa kaikkien laitteiden soimisen, kun saat puhelun iPhoneen, siirry kohtaan asetuksetPuhelinPuhelut muilla laitteilla ja sammuta Salli puhelut muilla laitteilla

Por Markus