cantchangegoogleassistantlanguage 5c5dc55446e0fb0001849d02 scaled

Google Assistant on virtuaalinen avustaja, jonka avulla voit äänikomentojen avulla saada Google Homen ja muut liitetyt laitteet suorittamaan tehtäviä, kuten tapaamisen tai tekstiviestien lähettämisen. Se on suunniteltu toimimaan eri kielten kanssa, mutta sinulla voi olla ongelmia Google Assistantin kieliasetuksen muuttamisessa. Tästä syystä tämä ongelma ilmenee ja kuinka korjata se Google Assistant -sovelluksella millä tahansa Android-laitteella.

Syitä, miksi et voi vaihtaa Google Assistantin kieltä

Google Assistant toimii parhaiten englannin kanssa, mutta se on suunniteltu toimimaan myös muiden kielten kanssa. Älypuhelimesi on kuitenkin luultavasti suunniteltu tukemaan useampia kieliä kuin Google Assistant tarjoaa. Oletetaan, että asetat puhelimesi kielelle, jota Google Assistant ei vielä tue, kuten englannin (Jamaika). Kun näin tapahtuu, Google Assistant voi estää sinua vaihtamasta syöttökieltä. Helpoin tapa saada takaisin mahdollisuus vaihtaa Google Assistantin kieltä on muuttaa puhelimesi kieliasetus englanniksi (Yhdysvallat), jolla on Google Assistantin täydellisin tuki. Jos sen avulla voit vaihtaa Google Assistantin kielen haluamallesi kielelle, voit palata puhelimesi asetuksiin ja vaihtaa järjestelmän kielen haluamaasi kieleen. Kiinnitä huomiota sekä kieleen että alueeseen. Voit esimerkiksi asettaa puhelimesi portugaliksi (Portugali), portugaliksi (Macao), portugaliksi (Brasilia) tai muuksi, mutta Google Assistant tukee vain portugalia (Brasilia).

Korjausohjeet, jos et voi vaihtaa Google Assistantin kieltä

Noudata näitä ohjeita saadaksesi Google Assistantin kieliasetukset taas toimimaan.

  1. Vaihda Android-järjestelmäsi kieli. Järjestelmän kieli on erillinen Google Assistantin kielestä, ja sitä voi muuttaa puhelimen asetuksista.

  2. Vaihda Google Assistantin syöttökieli. Kun olet vaihtanut puhelimesi järjestelmän kielen englanniksi (Yhdysvallat), sinun pitäisi pystyä vaihtamaan Google Assistantin kieli. Toisin kuin järjestelmän pääkieli, jonka avulla voit valita pitkästä luettelosta, Google Assistant antaa sinun valita vain tuetuista kielistä.

  3. Tarkista päivitykset. Jos puhelimesi järjestelmän kielen vaihtaminen tuetuksi kieleksi ei salli Google Assistantin kielen vaihtamista, Google-sovelluksessa voi olla ongelma. Tarkista päivityksiä tai korjauksia Google Play Kaupasta.

  4. Palauta Google Assistant -sovellus. Google Assistant luottaa siihen, että Google-sovellus toimii, joten vioittuneet paikalliset tiedot tai sovelluksen äskettäin päivitetyn version virhe voi estää sinua muuttamasta Google Assistantin asetuksia, kuten syöttökieltä. Jos et edelleenkään pysty korjaamaan ongelmaa, yritä palauttaa Google Assistant -sovelluksen tehdasasetukset.

  5. Ota yhteyttä Google-tukeen. Jos et edelleenkään pysty ratkaisemaan ongelmaa, ota yhteyttä Googlen asiakastukeen saadaksesi lisäapua.

Por Markus