NintendoSwitch PressEvent Photo 04 58dad2c75f9b584683a7f1ea scaled

Nintendo Switchin julkaisu vuonna 2017 oli hämmästyttävän sujuvaa verrattuna menneisyyden katastrofeihin, mutta se ei sujunut ilman muutamia virheitä. Jos sinulla on jokin näistä yleisistä ongelmista Switchin kanssa, voit korjata sen itse.

Vasemmalla Joy-Conilla on yhteysongelmia

Yksi yleisimmistä Nintendo Switch -ongelmista on hilseilevä vasen Joy-Con-ohjain. Joy-Con toimii yleensä niin kuin pitääkin, mutta katkeaa ajoittain muutaman sekunnin ajaksi. Tämä on suuri ongelma. Et halua puolet ohjaimestasi kuolevan taistelussa.

Tämä ongelma voidaan ratkaista osittain itse. Se tapahtuu useammin, kun Joy-Conin ja Nintendo Switchin välinen näköyhteys on estetty, joten kytkimen telakan siirtäminen paikkaan, jossa se on epätodennäköistä, voi joissain tapauksissa korjata ongelman. Tämä on kuitenkin epäkäytännöllistä joillekin ihmisille, ja totta puhuen, jos sinulla on vakavia ongelmia vasemman Joy-Conin kanssa, et todennäköisesti halua järjestää tilaa uudelleen väliaikaisena korjauksena ennen kuin voit lähettää sen korjattavaksi. . Nintendo tunnusti valmistusmuutoksen ongelman syyksi ja tarjosi ohjelman Joy-Conin toimittamiseksi viipymättä korjattavaksi ja palautettavaksi. Ota yhteyttä Nintendon tukeen, jotta voit hyödyntää tätä ohjelmaa.

Nintendo Switch ei käynnisty tai on jähmettynyt

Yleisin syy, miksi Switch ei käynnisty, on tyhjentynyt akku, joka voidaan korjata asettamalla se telakointiasemaan riittävän kauan käynnistääkseen sen uudelleen. Jos Switch on kuitenkin ollut telakassa jonkin aikaa, eikä se vieläkään käynnisty, se voi juuttua mustaan ​​näyttöön tai jumittua lepotilaan. Sinä pystyt tee hard reset Nintendo Switchissä pitämällä virtapainiketta painettuna 12 sekunnin ajan. Jos näyttö on tumma, voit painaa ja pitää sitä painettuna vähintään 20 sekuntia varmuuden vuoksi. Odota muutama sekunti virtapainikkeen vapauttamisen jälkeen sammuttaaksesi virran, ja käynnistä se sitten painamalla virtapainiketta uudelleen. Tämä viimeinen vaihe voidaan helposti unohtaa, jos kytkin oli jumissa tumman näytön kanssa.

Nintendo Switch ei lataudu

Yksi ongelma, jota joillakin ihmisillä on kytkimen kanssa, on kyvyttömyys ladata akusta. Kytkin käyttää enemmän jännitettä kuin jotkut akut pystyvät kestämään, joten akun käyttö ei välttämättä toimi yhtä hyvin kuin älypuhelimen tai tabletin lataaminen. Varmista, että käytät USB-C-USB-C-latauskaapelia. Jotkut akut voivat tuottaa tarpeeksi virtaa, mutta ilman oikeaa kaapelia Switch ei lataudu tarpeeksi nopeasti. Jos sinulla on ongelmia Nintendo Switchin lataamisessa kotona, varmista, että lataat verkkolaitteen avulla etkä tietokoneeseen liitettyä USB-kaapelia. Se saattaa olla hyvä älypuhelimellesi, mutta ei Switchille. Jos käytät verkkolaitetta eikä kytkin lataudu, kokeile toista pistorasiaa toisessa huoneessa. Jos se ei toimi, tee hard reset selitettiin edellisessä osiossa nähdäksesi, onko ongelma itse konsolissa. Jos kumpikaan ei toimi, saatat tarvita uuden verkkolaitteen telakkaa varten. Jos Switchin tila on loppumassa, osta tavallinen microSD-kortti ja asenna siihen uusia pelejä. Kolo on jalustan takana.

Nintendo Switchin kuolleiden pikselien ongelma

Jos sinulla on ongelmia kuolleiden pikselien kanssa, sinua ei vakuuta Nintendon lausunto, jonka mukaan kuolleet pikselit ovat ongelma LCD-näytöissä, eikä niitä pidetä puutteena. Tietyssä määrin Nintendo on oikeassa; LCD-näytöt ovat kärsineet kuolleista pikseleistä vuosia. Kuolleet pikselit ovat pikseleitä, jotka pysyvät mustina, kun näyttö käynnistetään, tai jotka säilyttävät saman värin, kun niiden pitäisi muuttua eri väriksi. Ne ovat pikseleitä, jotka juuttuvat väriin. Se on ongelma LCD-näytöissä, koska jokainen pikseli toimii itsenäisesti ja jokainen pikseli voi toimia väärin. Nestekidenäyttöpäivien ehdotettu ratkaisu on painaa näyttöä ongelma-alueelle toivoen, että se kohdistetaan juuri sen verran, että ongelma poistuu. On huono idea painaa kosketusnäyttöä liian lujasti, mutta pieni paine voi korjata ongelman. Voit myös yrittää puhdistaa kytkimen näytön nähdäksesi, auttaako se tilannetta. Jos kuolleita pikseleitä on tarpeeksi näkyvissä, voit yrittää palauttaa laitteen. Vaikka Nintendo ei välttämättä myönnä virhettä, yksittäiset kaupat voivat silti ottaa palautuksen niin kauan kuin olet kaupan palautuskäytännön aikarajoissa. Lisää Switchiin näytönsuoja estääksesi väistämättömät naarmut, joita saat, kun asetat sen sisään ja poistat sen.

Nintendo Switch ei muodosta yhteyttä Internetiin

Jos sinulla oli aiemmin Switch kytkettynä Internetiin ilman ongelmia, mutta yhtäkkiä se huutaa DNS-palvelimia, siihen on helppo ratkaisu. Sinun on käynnistettävä Switch uudelleen. Voit tehdä tämän pitämällä virtapainiketta painettuna, kunnes valikko tulee näkyviin. Valita Energia-asetukset ja sitten Käynnistetään uudelleen käynnistääksesi Switchin uudelleen. Voit jatkaa näppäimen painamista virtanappi tehdäksesi hard resetin, mutta on parempi käynnistää uudelleen valikosta, jos mahdollista. Jos sinulla on edelleen ongelmia Internet-yhteyden muodostamisessa, voit käydä verkkoasetukset uudelleen läpi siirtymällä kohtaan Järjestelmäasetukset (aloitusnäytön rataskuvake), valitse Internet, ja napauta sitten Internet-asetukset. Etsii käytettävissä olevia Wi-Fi-verkkoja. Voit myös tehdä Wi-Fi-yhteyden vahvuuden vianmäärityksen siirtämällä kytkintä lähemmäs reititintä.

Nintendo Switch ei tunnista pelikasettia

Jos Switch ei heti tunnista uutta pelikasettia portissa, älä panikoi. Odota muutama sekunti ja yritä sitten poistaa kasetti ja asettaa se uudelleen. Jos tämä ei auta, aseta toinen pelikasetti paikalleen, odota, että kytkin tunnistaa sen, ja vaihda kasetti sellaiseen, jota se ei tunnista. Yleensä tämä ratkaisee ongelman. Jos ei, kokeile hard resetiä.

Nintendo Switchin jalusta on rikki

Kytkimen takana oleva jalusta on rakennettu siten, että se on helposti irrotettavissa. Tämä on hyvä asia. Se estää sinua rikkomasta jalustaa, jos käytät liikaa painetta tai yrität telakoida Nintendo Switchin telineen ollessa pois päältä. Sinun pitäisi pystyä kääntämään jalusta takaisin paikalleen.

Por Markus