e3 expo in los angeles 539922038 5b8b3bbf46e0fb0025e1b1fe scaled

Mitä tietää

  • Vieraile Wii U -kaupassa ladataksesi sovelluksia, kuten Netflix, Hulu Plus, Amazon Video ja YouTube.
  • Wii U suoratoistaa videota 1080p-tarkkuudella; ja media muodoissa 1080i, 720p, 480p ja 4:3. HDMI-lähtö tukee kaikkia näyttöjä.
  • Videoiden suoratoistoon Wii vaatii Wi-Fi- tai Ethernet-yhteyden ja RCA- tai S-video-TV-yhteyden.

Tässä artikkelissa kerrotaan videosisällön suoratoistosta Nintendo Wiillä ja Wii U:lla. Tämä artikkeli koskee Wii- ja Wii U:ta, mutta uudempi Nintendo Switch tukee myös muita videon suoratoistopalveluita.

Elokuvien ja TV:n katselu verkossa Wii U:lla

Vieraile Wii U -kaupassa ladataksesi sovelluksia, kuten Netflix, Hulu Plus, Amazon Video, YouTube ja muut. Tarvitset vakaan WiFi-yhteyden ja HD-television suoratoistovideoiden katsomiseen. Wii U:ssa ei ole niin paljon sovelluksia saatavilla kuin uudemmissa pelikonsoleissa tai Rokussa, mutta jos siinä on kaikki, Netflixin katsominen televisiosta Wii U:lla on parempi kuin elokuvien katsominen kannettavalla tietokoneella.

Suoratoista videota Wii U:lla

Wii U voi suoratoistaa videota Full HD:nä (1080p) ja suoratoistaa mediaa 1080i-, 720p-, 480p- ja vakiokuvasuhteella 4:3. Nintendo Wii U on yhteensopiva myös stereoskooppisten 3D-televisioiden kanssa. Tämän videon monipuolisuuden lisäksi Wii U:ssa on HDMI-lähtö kuusikanavaisella äänellä ja vakiona analoginen RCA-stereo. Tämä tarkoittaa, että katsottavan videon kuvasuhteesta tai laadusta riippumatta Wii U tukee toistoa. Kun suoratoistat videota Wii U:lla, video toistetaan myös GamePadissa, joten voit katsella elokuvia pieneltä näytöltä, kun joku muu katsoo televisiota.

Suoratoistovideon katsominen Nintendo Wiillä

Aivan kuten online-TV-laitteet, kuten Apple TV, Roku ja Chromecast, toimivat, Wii- ja Wii U:ssa on sovelluksia (tunnetaan myös nimellä kanavat), jotka voit ladata TV-ohjelmien ja elokuvien suoratoistamiseen Internetistä. Jotkin suoratoistopalvelut vaativat tilauksen, ja sinun on ehkä luotava tili tietokoneella ennen kuin voit katsoa videoita konsolissasi. Muut, kuten YouTube-kanava, ovat ilmaisia. Siellä on myös Internet-kanava, jonka avulla voit etsiä Internetistä näyttönäppäimistön ja langattoman ohjaimen avulla. Wii-kaupasta ei voi enää ladata sovelluksia, mutta voit käyttää palveluita, kuten YouTube ja Netflix, kun olet ladannut sovellukset. Videoiden suoratoistoon Wii vaatii Wi-Fi- tai Ethernet-yhteyden sekä tavallisen RCA- tai S-video-TV-liitännän. Koska tämä konsoli julkaistiin vuonna 2006, se ei tue HD-suoratoistoa.

Por Markus