chrome fix feat 5bc6c18046e0fb0026e9ed17

Kuten useimmat verkkoselaimet, Google Chrome on altis satunnaisille virheille, mutta siihen on lähes aina yksinkertainen ratkaisu. Sekä Google että Chrome-yhteisö tarjoavat ohjeita ja tapoja ratkaista Google Chromen ongelmia. Tässä on yhdeksän yleisintä ongelmaa ja ratkaisu jokaiseen ongelmaan. Tämän artikkelin ohjeiden pitäisi toimia kaikissa Chromen työpöytäversioissa, jotka toimivat kaikissa käyttöjärjestelmissä.

Syitä, miksi Chrome ei toimi

On monia syitä, miksi Chrome ei ehkä toimi, ja jotkut ovat monimutkaisempia kuin toiset. Useimmiten tarkka ongelma ei tule ilmi, ennen kuin siihen liittyvää ratkaisua on kokeiltu.

Kuinka korjata se, kun Chrome ei toimi

Ratkaise Chrome-ongelma ja saat selaimen taas toimimaan näiden ohjeiden avulla.

 1. Pakota vastaamattomat välilehdet sulkemaan. Joskus Chromen välilehdet lukittuvat tai jäätyvät. Tällaisissa tilanteissa voit pakottaa yksittäiset välilehdet sulkemaan Chromen tehtävähallinnan. Siirry kohtaan Lisää valikosta (kolme pystysuoraan kohdistettua pistettä), valitse sitten Lisää työkaluja > tehtävien hallinta.

 2. Sulje Chrome ja avaa se uudelleen. Tämä ratkaisu toimii usein, kun Chrome on hidas. Joskus ohjelma kuluttaa liikaa RAM-muistia, mikä saa sen indeksoimaan hitaasti. Uudelleenkäynnistys vapauttaa muistia.

 3. Pakota selain sulkemaan. Joskus Chrome saattaa näyttää jumiutuneen tai ei toimi. Se toimii kuitenkin edelleen taustalla, kuluttaa muistia ja estää sinua käynnistämästä selainta uudelleen. Kun suljet Chromen, voit avata uuden Chrome-ikkunan.

 4. Poista laajennukset käytöstä. Poista käytöstä kaikki laajennukset, jotka eivät enää toimi tai joita et enää käytä. Laajennukset ovat usein syyllisiä, kun vika ilmenee.

 5. Sammuta salama. Chrome Flash -laajennuksen tiedetään ajoittain kaatuvan, mikä voi aiheuttaa ongelmia tiettyjen verkkosivustojen lataamisessa. Flash ei ole täysin välttämätön ja se aiheuttaa enemmän turvallisuusriskejä kuin sen arvoinen on. Nykyään useimmat verkkosivustot käyttävät HTML5- ja CSS3-animaatioita Flashin sijaan.

 6. Palauta haittaohjelmien poistamiseksi. Ei-toivotut mainokset, ponnahdusikkunat ja haittaohjelmat voivat aiheuttaa ongelmia, joten Chromen nollaus voi auttaa. Navigoi kohtaan Lisää valikkoaja valitse sitten asetukset > Pitkälle kehittynyt > Palauta asetukset.

 7. Poista verkkotietotiedosto. Tämä on oikea tiedosto eikä laajennus. Tämä ratkaisu aiheuttaa yleensä «Profiilia ei voi avata» -virheen. Käynnistä tietokone uudelleen tiedoston poistamisen jälkeen. Täältä löydät sen:

  • Windows: C:Käyttäjätsinun käyttäjä nimesiAppDataLocalGoogleChromeUser DataDefault
  • mac: /Käyttäjät/sinun käyttäjä nimesi/Kirjasto/Sovellustuki/Google/Chrome/Standard
  • Linux: /Talo/sinun käyttäjä nimesi/.config/google-chrome/Default

  Jos ongelma ilmenee tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, toista yllä olevat vaiheet päästäksesi takaisin profiiliisi. Varmuuskopioi sitten kirjanmerkkisi ja kaikki profiiliisi tallentamasi tiedot. Sulje Chrome, palaa ja poista koko Vakio kansio, käynnistä Chrome uudelleen ja luo profiilisi uudelleen varmuuskopioistasi.

 8. Korjaa Chrome-ristiriidat. Chromessa on sisäänrakennettu työkalu, jonka avulla voit selvittää, missä ristiriita piilee. Tulla sisään chrome://conflicts osoitepalkissa ja päivitä sitten sekä Chrome että ristiriitainen ohjelmisto. Jos tämä ei auta, poista loukkaava sovellus käytöstä tai poista sen asennus. The chrome://conflicts vaihtoehto on Windowsin ominaisuus Macissa ja Linuxissa saatat joutua poistamaan ristiriitaisia ​​sovelluksia.

 9. Poista Chrome ja asenna se sitten uudelleen. Joskus ohjelma hajoaa ja uudelleenasennus antaa sille uuden alun.

 10. Katso Chromen ohje. Jos mikään muu ei auta, mene asiakaspalveluun ratkaisemaan ongelma.

Por Markus