GettyImages 501672391 57a8da6f5f9b58974a5e3156

Mitä tietää

 • Avaa Firefox. Tyyppi about:config hakupalkissa ja paina Tulla sisään. Valitse varoitusnäytöstä Hyväksy riski ja jatka eteenpäin.
 • Valitse Näytä kaikki näyttääksesi asetusluettelon. Kirjoita hakupalkkiin browser.download.folderList.
 • Muokkaa arvoa kaksoisnapsauttamalla kohdetta. Tulla sisään 0, 1tai 2 ja paina Tulla sisään. Sulje Lisäasetukset-ikkuna.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Firefoxin browser.download.folderList about:config -vaihtoehtoa käytetään. Nämä tiedot koskevat Mozilla Firefox -selainta macOS-, Windows- ja Linux-järjestelmissä.

Browser.download.folderListin käyttäminen

Firefox-selaimessa on ominaisuus nimeltä about:config, joka sisältää asetukset ja asetukset. Voit muuttaa näitä asetuksia menemällä osoitteeseen about:config. Browser.download.folderList-asetuksen avulla käyttäjät voivat valita, mihin heidän ladatut tiedostonsa tallennetaan. Tiedoston browser.download.folderList arvoksi voidaan asettaa 0, 1 tai 2. Kun se on asetettu arvoon 0, Firefox tallentaa kaikki ladatut tiedostot käyttäjän työpöydälle. Jos asetus on 1, nämä lataukset menevät Lataukset-kansioon. Jos asetus on 2, viimeisimmälle lataukselle määritettyä sijaintia käytetään uudelleen. Muuta browser.download.folderList-tiedoston arvoa noudattamalla näitä ohjeita:

 1. Avaa Firefox-selain.

 2. Tyyppi about:config selaimen hakupalkissa ja paina Tulla sisään tai Tuotto.

  Kirjoita about:config selaimen hakupalkkiin ja paina Enter tai Return.

 3. näet a Etene varovaisesti viesti. Valitse . jatkaa Hyväksy riski ja jatka eteenpäin.

  Valitse Hyväksy riski ja jatka.

 4. Valitse Näytä kaikki seuraavalla sivulla varoittaa jälleen, että näiden asetusten muuttaminen voi vaikuttaa Firefoxin suorituskykyyn tai turvallisuuteen.

  Valitse Näytä kaikki

 5. Näet luettelon kaikista Firefox-asetuksista.

  Luettelo kaikista Firefox-asetuksista.

 6. Kirjoita hakupalkkiin browser.download.folderList.

  Kirjoita hakupalkkiin browser.download.folderList.

 7. Muokkaa arvoa kaksoisnapsauttamalla tätä kohdetta.

  Muokkaa arvoa kaksoisnapsauttamalla tätä kohdetta.

 8. Syötä haluamasi arvo (0, 1 tai 2) ja paina Tuotto tai Tulla sisään. Tässä esimerkissä muutimme arvoksi 0 joten kaikki ladatut tiedostot tallennetaan työpöydälle.

  Syötä haluttu arvo

 9. Sulje pois Lisäasetukset ikkuna. Olet määrittänyt uuden latausasetuksen. Kun lataat tiedoston verkkosivulta, se tallennetaan uuteen paikkaan.

  Kun lataat tiedoston verkkosivulta, se tallennetaan uuteen paikkaan.

Firefoxin kehittyessä monet about:config-asetuksista lisättiin pääasetusalueelle. Nykyään helpompi tapa muuttaa tiedoston latauspaikka: Valikko > Asetukset > Lataukset ja valitse, mihin tiedostot tallennetaan.

Por Markus