how to find the downloads on my phone 4587236 0 5c6d004646e0fb0001a0fe86

Androidilla latauksillesi ei ole paikkaa. Tämä artikkeli kattaa Androidin latauspaikat, joista löydät ladatut tiedostot Google Chromesta, Google Messagesista, Samsung Messagesista, WhatsAppista tai Gmailista.

Missä Android-lataukseni ovat?

Androidin sisäisessä tallennustilassa liikkumiseen tarvitaan Android-tiedostonhallintasovellus, kuten Omat tiedostot. Voit myös yhdistää puhelimen tietokoneeseen tiedostojen ja kansioiden hallintaa varten. Useimmissa tapauksissa kaikki lataamasi tiedostot päätyvät Lataukset-kansioon. Sijainti voi kuitenkin olla erilainen riippuen sovelluksesta, josta latasit. Jos olet Android-käyttäjä (Android 7 tai uudempi), latausten paikantaminen toimii samalla tavalla kuin käyttämällä Windowsin Resurssienhallintaa tai Macin Finderia. Jos käytät iPhonea, jossa on iOS 11 tai 12, Applen Tiedostot-sovellus yhdistää sinut kaikkiin laitteesi tallennuspaikkoihin sekä paikallisesti että pilvessä.

Google Chrome -lataukset Androidille

Google Chrome -latausten käyttäminen Androidilla:

 1. Avaa tiedostonhallinta, siirry osoitteeseen Sisäinen muistivalitse sitten Ladata.

 2. Kaikki Chromesta ladatut tiedostot ja liitteet ovat sinun Ladata kansio.

Google Messages -lataukset Androidissa

Google Messages -latausten käyttäminen Androidilla:

 1. Avaa suosikkitiedostonhallinta, napauta Sisäinen muistija napauta sitten Kuvia.

 2. Valitse Viestit.

 3. Kaikki ladatut kuvat, videot ja äänileikkeet ovat tässä Viestit kansio.

Samsung Messages -lataukset Androidille

Samsung Messages -latausten käyttäminen Androidilla:

 1. Avaa suosikkitiedostonhallinta ja valitse sitten Sisäinen muisti.

 2. Valitse Ladata.

 3. Kaikki Samsung Messagesista ladatut liitteet sijaitsevat osoitteessa Ladata kansio.

  Kuvakaappaus, joka näyttää ladatut tiedostot Samsung-laitteella.

WhatsApp-lataukset Androidissa

WhatsApp-latausten käyttäminen Androidilla:

 1. Avaa tiedostonhallinta ja valitse Sisäinen muisti > whatsapp.

  Siirry WhatsApp-hakemistoon.

 2. Valitse Media.

 3. Tiedostot ja liitteet tallennetaan vastaaviin kansioihinsa WhatsAppin mediakansiossa.

  Kuvakaappaus WhatsAppin mediakansioista.

  Hangoutsin ja Textran kaltaisilla sovelluksilla ladatut videot ja kuvat sijaitsevat omissa kansioissaan laitteesi kansiossa Sisäinen muisti.

Gmail-lataukset Androidissa

Gmail-latausten käyttäminen Androidilla:

 1. Avaa tiedostonhallinta, siirry osoitteeseen Sisäinen muistivalitse sitten Ladata.

 2. Kaikki Gmailista ladatut liitteet ovat sinun Ladata kansio. Sovellukset, kuten Outlook ja Samsung Email, tallentavat myös liitteet latauskansioon.

iPhoneen tallennetut lataukset

iPhone-käyttäjät, joilla on iOS 11 tai uudempi, voivat hallita paremmin ladattujen tiedostojen tallennuspaikkaa. Aiemmin lataukset päätyivät tiedostotyypin mukaiseen sijaintiin. iOS 11:ssä ja uudemmissa versioissa voit kuitenkin käyttää latauksia Tiedostot-sovelluksessa. iOS 12:ssa ja uudemmissa versioissa Viestien kautta lähetetyt ja vastaanotetut kuvat ja videot tallennetaan automaattisesti Kuvat-sovellukseen. Applen Tiedostot-sovellus on virtaviivaisempi tapa käyttää puhelimen sovelluksiin ja pilvipalveluihin tallennettuja kuvia, videoita ja asiakirjoja. Tiedostot-sovellus on pohjimmiltaan iPhonen tiedostonhallinta iOS 11:lle ja uudemmille.

 1. Lehdistö Tiedostot sovellus.

 2. Napauta alla olevaa vaihtoehtoa Sijainnit tutkiaksesi iPhonesi latauksia. Tai voit käyttää Etsiä -palkki näytön yläreunassa hakeaksesi tiedostoa tai kuvaa nopeasti.

Kuvakaappaukset tiedostoista iOS:ssä.

FAQ

 • Kuinka lopetan latauksen Androidilla?

  Voit lopettaa lataamisen Androidilla Google Play Kaupasta napauttamalla X edistymispalkissa latauksen aikana. Jos lataat sovelluksesta, latausta ei voi pysäyttää muutoin kuin sammuttaa Wi-Fi.

 • Kuinka voin ladata YouTube-videoita Androidilla?

  YouTube-videoiden lataaminen Android-laitteeseen edellyttää YouTube Premium -tilausta. Käytä YouTube-sovellusta siirtyäksesi videoon, jonka haluat ladata, ja napauta Ladata videon alla. Valitse latauslaatuvaihtoehto, kuten 720p tai 360p.

 • Kuinka voin ladata sovelluksia Androidille?

  Lataa sovelluksia Androidille Google Playsta avaamalla Google Play Kauppa -sovellus, napauttamalla haluamaasi sovellusta ja napauttamalla asentaa. Voit myös hallita latauksia Play Kaupasta työpöydälläsi. Ota käyttöön Amazon AppStore -sovelluksessa Asenna tuntemattomia sovelluksia asetus, etsi sovellus ja napauta Saada > Ladata.

Por Markus