1024px Motorola 6412 57f958db5f9b586c35772732

Jos olet nykyinen Comcast-asiakas, sinun on päivitettävä Xfinity X1 DVR -palveluun, jotta voit hyödyntää Internetin parannettuja ominaisuuksia, kuten suoratoistoa ja mahdollisuutta katsella ohjelmia mobiililaitteellasi.

Miten Comcastin Xfinity X1 DVR toimii

Kun kirjaudut johonkin Comcastin kaapelipaketista, joka sisältää DVR:n, saat pääsyn yrityksen Xfinity X1 -alustaan. Comcast tarjoaa edelleen tavallisia TV-laatikoita muille kuin DVR-asiakkaille, joten sinun on valittava DVR-paketti, jos haluat Internet-tehosteisia TV-palveluita.

Xfinity X1 AnyRoom DVR on premium-paketti ja tukee seuraavia toimintoja:

 • Tallenna ja katso jopa kuusi ohjelmaa kerralla
 • Keskeytä ja kelaa taaksepäin jopa 60 minuuttia suoria TV-lähetyksiä (jos et vaihda kanavaa)
 • Tallenna ja tallenna jopa 60 tuntia HD-ohjelmointia ja 300 tuntia SD-ohjelmointia
 • Tallenna pilveen jopa 500 Gt tallennettuja ohjelmia
 • Selaa TV-luetteloita visuaalisilla valikoilla, jotka muistuttavat suoratoistopalveluita, kuten Netflix ja Hulu
 • Löydä Xfinity X1 DVR -tallenteet pelkällä äänelläsi
 • Aseta lapsilukko estämään pääsy ja jopa piilottamaan aikuisille suunnatut ohjelmat oppaasta
 • Lataa tallennettuja ohjelmia DVR:stä mobiililaitteisiin offline-katselua varten
 • Käytä puhelinta tai tablettia kaukosäätimenä television ja DVR:n ohjaamiseen (kaukosäätimellä)
 • Katso ja kuuntele Netflixiä, YouTubea ja Pandoraa
 • Aloita tallenteen katsominen yhdestä televisiosta ja jatka sitä toisessa
 • Käytä Xfinity Stream TV -sovellusta, jonka avulla voit katsella televisiota mobiililaitteellasi ja hallita DVR-tallenteita

Xfinityn Cloud DVR -palvelun edut

Toisin kuin vanhemmissa DVR-laitteissa, Xfinity X1:ssä ei ole sisäistä kiintolevyä, joten tietosi tallennetaan pilveen. Comcast tarjoaa asiakkaille jopa 500 Gt pilvitallennustilaa, mikä on merkittävä parannus vanhojen DVR-laitteiden keskimääräiseen 80 gigatavuun verrattuna. Koska DVR-tallenteet tallennetaan verkkoon, henkilökohtainen digitaalinen kirjastosi on käytettävissä älypuhelimella tai tabletilla. Olipa sinulla iOS- tai Android-laite, voit nyt katsoa kaiken tallentamasi missä tahansa. Jopa 10 ohjelmaa voidaan «kirjata ulos» jokaisessa laitteessa, ja sinun on «tuotava se takaisin» DVR-kirjastoosi ennen ohjelman lataamista toiselle laitteelle. Tämä on täydellinen, jos olet matkoilla ja haluat katsella offline-tilassa liikkeellä ollessasi käyttämättä datapakettiasi. Huomaat myös parannuksia ohjelmaluetteloissa. Xfinity X1 oppii, mitä haluat katsoa, ​​ja ehdottaa ohjelmia ja elokuvia makusi mukaan. Näytön selaus- ja hakuominaisuudet ovat myös mukava parannus tavallisiin kaapelipalveluihin verrattuna.

Xfinity X1 -alustan haitat

X1 DVR käynnistyy automaattisesti uudelleen joka ilta. Tämä prosessi on välttämätön, jotta palvelusi toimisi sujuvasti. Jos katsot ohjelmaa uudelleenkäynnistyksen aikana, laite antaa sinun viivyttää uudelleenkäynnistystä päivällä. Asiakkaat, jotka väkisin lopettivat päivitykset tai poistivat DVR:n käytöstä, ovat ilmoittaneet päivitysruuhkasta, kun palvelu otetaan uudelleen käyttöön. Tämä ei ole iso juttu, mutta se hidastaa television katselua muutaman minuutin ajan, kun järjestelmä pääsee eroon ruuhkasta.

Pitäisikö minun päivittää Xfinity X1:een?

Palvelun toimivuus edellyttää jatkuvaa nettiyhteyttä. Comcast käyttää Internet-yhteyttäsi päivitysten lähettämiseen DVR:ään, ja nämä päivitykset ovat välttämättömiä, jotta palvelusi toimii sujuvasti. Oikea-aikaiset päivitykset sallivat ihmiset ovat raportoineet harvoista ongelmista. Jos sinulla on nopea Internet-yhteys, nautit tiettyjen TV-ohjelmien ja elokuvien katselusta omassa aikataulussasi ja haluat saada kaiken irti Comcast-kaapelitilauksestasi, Xfinity X1 -palvelu on päivityksen arvoinen. Lisäominaisuudet kurovat umpeen suoratoisto-TV:n ja tavanomaisten kaapelipalvelujen välistä kuilua, ja monet asiakkaat pitävät sitä suurena arvona ottaen huomioon kaiken sen mukana tulevan.

Por Markus