carplay1 e0d76ec1337f425ab50de25be07f6da0 scaled

Useat käyttäjät ovat kohdanneet järjestelmän sammutusongelmia käyttäessään CarPlayta iOS 15:n tai iPhone 13:n kanssa ilman Applen virallista ilmoitusta. Jokin iPhone 13:ssa ja iOS 15:ssä on vain eri mieltä CarPlayn kanssa, koska ominaisuus on alkanut sammua, kun käyttäjät yrittävät kuunnella musiikkia. CarPlayn Apple-tukeen on saatu useita raportteja, jotka sulkeutuvat tai käynnistyvät uudelleen tässä vaiheessa.

Ongelma näyttää liittyvän musiikin toistoon (Apple Musicin, Spotifyn jne. kautta) ja ongelma jatkuu langallisissa ja langattomissa yhteyksissä. Applen tukikäyttäjän bigja14 tapauksessa CarPlay sammuu myös puhelun päättyessä. Twitterissä, @AppleSupport ehdotti, että asianomaiset yrittäisivät tavallista uudelleenkäynnistys-/uudelleenasennustapaa, joka ei näytä auttavan.

CarPlay-puhelinnäytöt

MacRumors totesi, että foorumin käyttäjä Apleeseed84 pystyi saamaan suorimman vastauksen Applen tuelta väittäen, että iOS 15 on nimenomaan syy. Tämä vaikuttaa todennäköiseltä, koska CarPlayn sammutuksia on raportoitu myös vanhemmissa iPhone-malleissa, joissa on iOS 15, ei vain iPhone 13:ssa. Emme kuitenkaan voi olla varmoja ilman Applen virallista lausuntoa. Sillä välin useat käyttäjät ovat löytäneet omat ratkaisunsa. Joissakin tapauksissa iPhonen musiikkiasetuksiin siirtyminen ja EG-vaihtoehdon poistaminen käytöstä näyttää ratkaisevan ongelman, vaikkakaan ei aina. Muissa tapauksissa ihmisillä on ollut parempi onni nollata verkkoasetukset, mutta jälleen kerran, tämä ei toimi kaikille.

Por Markus