Yahoo Justin Sullivan GettyImages 71478720 589596795f9b5874eed27ac8 scaled

Mitä tietää

 • Valitse Gmailissa kiihtyvyys kuvake > Näytä kaikki asetukset. Mene Tilit ja tuontivalitse Tarkastele muiden tilien sähköposteja > Lisää sähköpostitili.
 • Anna Yahoo-sähköpostiosoitteesi, valitse Seuraavavalitse Tilien linkittäminen Gmailifyn kanssavalitse Seuraava. Seuraa kehotteita ja valitse Olla samaa mieltä > Lähellä.
 • Jos haluat lähettää sähköpostia Yahoolta, mene osoitteeseen Tilit ja tuonti > Lähetä sähköposti nimellä > Vastaa samasta osoitteesta, johon viesti lähetettiin.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka saat Yahoo Mailin Gmailiin Gmailifyn avulla. Voit myös lähettää viestejä Yahoo-sähköpostiosoitteellasi, kun synkronoit Yahoo Mailin Gmailin kanssa.

Kuinka saada Yahoo-sähköpostit Gmailissa

Gmailin määrittäminen vastaanottamaan ja lähettämään viestejä Yahoo Mail -tililtäsi:

 1. Valitse Gmailissa kiihtyvyys -kuvaketta ja valitse Näytä kaikki asetukset.

 2. Valitse Tilit ja tuonti.

  Tilit ja tuonti -välilehti

 3. Vuonna Tarkastele muiden tilien sähköposteja osio, valitse Lisää sähköpostitili.

  Vaihtoehto "Lisää sähköpostitili"

 4. Vuonna Sähköpostiosoite tekstikenttään, kirjoita Yahoo Mail -osoitteesi ja valitse sitten Seuraava.

  "Lisää sähköpostitili" -ikkuna

 5. Valitse Tilien linkittäminen Gmailifyn kanssa ja valitse Seuraava.

  "Käytä tiliä Gmailifyn kanssa" -vaihtoehto

  Toinen vaihtoehto poistaa viestisi Yahoo Mailista. Gmailifyn avulla voit hallita Yahoo-tiliäsi Yahoo Mailista tai Gmailista. Gmailify ei vaadi Yahoo Mail Pron tilausta. Ennen kuin Gmailify julkaistiin vuonna 2016, et voinut lähettää tai vastaanottaa Yahoo Mail -viestejä Gmail-tilisi kautta ilman Yahoon premium-palvelun tilaamista.

 6. Anna Yahoo Mail -kirjautumisnäytössä käyttäjänimesi ja salasanasi, säädä käyttöoikeuksia ja valitse sitten Olla samaa mieltä.

  Vahvista-painike Yahoossa

 7. Vuonna Olet Gmailified ikkuna, valitse Lähellä.

  Sulje-painike

 8. Siirry Gmailissa osoitteeseen asetukset > Tilit ja tuonti varmistaaksesi, että asetukset on määritetty oikein. Oletuksena Gmail vastaa kaikkiin Gmail-osoitteesi viesteihin. Jos haluat muuttaa tätä asetusta, siirry kohtaan Lähetä sähköposti nimellä osio ja valitse Vastaa samasta osoitteesta, johon viesti lähetettiin.

  "Vastattaessa viestiin" -vaihtoehto

 9. Palaa tähän näyttöön milloin tahansa poistaaksesi Yahoo Mail -tilisi linkityksen. Valitse katkaista Yahoo Mail -osoitteesi vieressä.

  Unlink-komento

  Voit myös tuoda Yahoo-yhteystietosi Gmailiin.

 10. Tallenna tai poista seuraavassa ikkunassa tuotu sähköposti Yahoo Mail -tililtäsi. Valitse haluamasi vaihtoehto ja napsauta Katkaista prosessin loppuun saattamiseksi.

  Tilin linkityksen poistaminen -ikkuna

Por Markus