whatsapp plus what it is and how it differs from whatsapp 4782122 e6443403234b4be59f00b1fed979d3fe

WhatsApp Plus on a epävirallisesti sovellus, joka toistaa WhatsAppin, suositun pikaviestipalvelun, lisäominaisuuksineen. Ennen kuin kokeilet WhatsApp Plus -sovellusta, on tärkeää tietää, mitä se sisältää. WhatsApp Plus on saatavilla vain Android-puhelimille. iOS-vastinetta ei tällä hetkellä ole olemassa.

Mikä on WhatsApp Plus?

WhatsApp Plus toimii premium-WhatsApp-palveluna ja on Android-älypuhelimille tarkoitettu sovellus, joka lisää lisäominaisuuksia olemassa olevaan WhatsApp-sovellukseesi. Useimmiten voit muokata kokemustasi laajasti, kuten asentaa teemoja tai uusia kirjasimia.

On haittoja. Ensinnäkin se ei ole virallinen sovellus. Et voi ladata sitä Google Play Kaupasta. Sen sijaan sinun on ladattava APK-tiedosto ja asennettava se manuaalisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun on tiedettävä, että latasit sen turvallisesta lähteestä tai muuten se voi varastaa tietosi tai vahingoittaa puhelintasi. Jotkut huijaukset viittaavat siihen, että sinun on maksettava WhatsApp Plus tai WhatsApp Premium. WhatsApp on aina 100% ilmainen. Älä koskaan suostu maksamaan mistään siihen liittyvästä.

Mitä eroa on WhatsApp Plus:lla ja WhatsAppilla?

WhatsApp Messengerillä ja WhatsApp Plusilla on samanlaiset tavoitteet – jotta sinun on helppo lähettää viestejä ystävillesi – mutta on olemassa joitakin keskeisiä eroja, jotka sinun tulee tietää ennen kuin päätät käyttääkö WhatsAppia vai WhatsApp Plusia.

whatsapp

Mitä me pidämme?

 • Se on virallinen sovellus, joten sen käyttö on turvallista
 • Helpompi asentaa kuin WhatsApp Plus
 • Ei vaaraa joutua banaan
 • Turvallisempi kuin muut viestisovellukset

Mistä emme pidä

 • Rajoitettuja mukautusvaihtoehtoja
 • Ei mahdollisuutta asentaa erilaisia ​​teemoja
 • Ei tukea useille tileille
 • Viestien poistamista ei voi peruuttaa

WhatsApp on turvallisin veto niille, jotka eivät tarvitse lisäominaisuuksia. Asentaminen suoraan Google Play Kaupasta kestää sekunteja ja se on erittäin helppokäyttöinen. Sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudestasi ja se vain toimii. Se ei kuitenkaan tarjoa niin paljon ominaisuuksia kuin WhatsApp Plus.

WhatsApp Plus

Mitä me pidämme?

 • Voit muuttaa WhatsApp-värejä, fontteja ja teemoja
 • Voit poistaa äänipuhelut käytöstä ja piilottaa profiilikuvasi
 • Useiden tilien tuki – jopa 4 tiliä
 • Mahdollisuus «poistaa» aiemmin lähetetyt viestit

Mistä emme pidä

 • Ei yhtä turvallinen kuin WhatsApp eikä niin turvallista lähettää luottamuksellisia tietoja
 • Sinut voidaan kieltää WhatsAppista sen käytöstä
 • Asennus on vaikeampaa kuin oletussovellus
 • Tuki voi loppua milloin tahansa, koska se on epävirallista

WhatsApp Plus on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat puuhailla sovellusten parissa. Se tarjoaa laajoja mukautusominaisuuksia, kuten mahdollisuuden vaihtaa sovelluksesi teemoja, fontteja ja värejä. On myös hyödyllistä piilottaa profiilikuvasi tai kun kirjoitat viestiä. Se on kuitenkin vähemmän turvallinen kuin virallinen sovellus. Ei ole takeita siitä, kuinka kauan se on tuettu, ja WhatsApp voi estää sovelluksen käytön. Jos päätät asentaa WhatsApp Plus -sovelluksen, sinun on ehkä poistettava alkuperäinen WhatsApp-sovellus laitteestasi. Varmista aina, että sinulla on täydellinen varmuuskopio kaikesta, mitä et halua menettää, ennen kuin teet tällaisia ​​muutoksia.

Onko WhatsApp Plus turvallista käyttää?

Epävirallisena sovelluksena WhatsApp Plus ei ole yhtä turvallinen käyttää kuin virallinen WhatsApp-asiakas. Foorumeilla on ehdotuksia siitä, että jotkut käyttäjät ovat kieltäneet tilinsä WhatsApp Plus -sovelluksen käytön vuoksi. Ongelmana on myös tietojesi, kuten chat-historiasi, yhteystietoluettelosi ja palvelun kanssa jakamiesi tiedostojen, uskominen epäviralliselle sovellukselle. On tärkeää olla tietoinen riskeistä ja olla varovainen sen suhteen, mitä jaat. Kun lataat WhatsApp Plus -sovelluksen ensimmäistä kertaa, varmista, että se tulee luotettavasta lähteestä, jotta saat parhaan mahdollisuuden turvalliseen kokemukseen. Jos olet kuitenkin todella tietoinen turvallisuudesta, pysy virallisessa WhatsApp Messenger -sovelluksessa mielenrauhan vuoksi.

Por Markus